Şimdi Ara

Amerikanın akıbeti kaderi ne olacak? DEV ANKET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Amerikanın akıbeti kaderi ne olacak? DEV ANKET


(En Son Oy Tarihi: 3.12.2023)
Giriş
Mesaj
  • Sizce gelecekte amerikanın başına ne gelecek? amerikanın nihai sonu ve akıbeti ne olacak?




  • Bence kendi eyaletleri arasında iç savaş çıkabilir.


    Nedeni ise ABD tamamen borç ekonomisine göre hareket ediyor. Jeroime Powell döneminde inanılmaz derecede para bastılar. Faiz arttırdılar. 20 Sene önce ki dolar ile şu an ki doların değeri aynı değil. Zaman içinde ABD kendi ordusunun bütçesi kadar para bastı ve bu borcu bir şekilde halletmesi gerekiyor.


    Bunun 2 tane yolu var kapatmanın.


    1 Savaş çıkarmak ve bazı ülkeleri işgal edip mallarına çökmek, tıpkı Afganistanda ve Irakta yaptığı gibi.

    2 Diğer ülkeleri ticari yollarla yaptırımlarla mallarına el koymaya çalışmak.


    2. Neden daha olası gibi görünsede uzun vadede ülkeler kendine yetecek şekilde bir şeyler yapmaya başladılar çünkü pandemi zaman içinde herkese kendine yeten bir ülkenin ne kadar önemli olduğunu gösterdi.


    Ukrayna ve Rusya savaşında nükleer silah kullanırlarsa iş çığırından çıkar ancak uzun vadede ben kendi eyaletleri içinde savaş yaşaybileceğini düşünüyorum. Çünkü ABD'de herkesin evinde silah var. Halk hatta hayalet silah üretiyor.


    Bu nedenle uzun vadede savaş vs olmasa bile ABD kendi içine çökecek.





  • up.

  • Hiç bir imparatorluk sonsuza kadar sürmez en makul son ise nükleer atom saldırısı ile yok olup gidecekler ve amerika'dan başka süper güç gelmeyecek.

  • bence amerika batacak cünkü çok pahalı ürünler üretiyor ve almakta zor avrupa alır ama yine diğer çoğu ülkeler çinden alır türkiyenin elini çabuk tutması lazım daha doğru düzgün araba bile yok benzinli olsaydı şuan türkiyenin ekonomisi çok farklı olurdu

  • Dünyada 200 küsür ülke var bunların %90 inin akıbetini abd belirler.

    Hangisi işgal olmuş? Hepsinin rejimi değiştirilmiş başındaki kukla yenilenmiş ismi cismi aynı kalmış.

    Çin şimdilik orta yolcu fakat başlarına önümüzdeki 50 yılda ciddi bela olacağını düşünüyorum ABD nin tek rakibi asya pasifiktir onu da bunlar kendi elleriyle yanlışlikla yarattı.

    Onlara ayakkabı terlik, tekstil gibi amelelik gereken işimizi yaptıralım biz chip, silah, teknoloji gibi az emek yoğun olan ama kar marjı roket olan işleri yapalım planı ters tepti adamların zekasını hafife aldılar.

    Sonuçta bu adamlara bişey olmaz üstteki beyin takımı bizde olduğu gibi iyi imkanlarla kaçmazsa, ki niye kaçsın adamların imkanları zaten süper.
  • Çin'in liderliği neticesinde, Rusya'nın bugünkü durumuna düşer, daha fazla aşağa düşmez bence.

  • lethal gun kullanıcısına yanıt

    hocam iyide bu ankette niye tam 8 kişi amerika sonsuza kadar sürecek şıkkına oy verdi? tarih boyunca günümüze kadar gelen yıkılmayan hiçbir devlet imparatorluk yok.amerika için niye insanlar böyle düşünüyor?

  • sioux kullanıcısına yanıt

    nuray sayarı amerika eyaletler arası iç savaşla yok olucak demiş.öyle olmasa bile amerikaya nükleer saldırı yapacak rusya çin kuzey kore gibi ülkeler var.bu 3 ülke birden amerikaya saldırırsa amerikaya ne olur düşünemiyorum.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.