Şimdi Ara

AMD büyük kayıplar yaşamaya devam ediyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
2.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Amd batarsa f/p bilgisayarları hayal olur
  • Şu her Amd başlığı altında Nvidia'yı Intel'i övüp Amd batsın diyenlerin yorumşarından gına geldi. Her sene böyle bir haber çıkar ve her sene aynı yorumları görürüz. Bi bitmediniz.

  • Amd'yi biri alsa da intel'in nvidia'nın karşısına dikilebilse.
  • "belirtildi", "bildirildi" tarzı kaynaksız haberlere itibar etmeyiniz.. sen de mi milliyet com tr'den transfer oldun hocam??
  • Amd nin bundan sonra konsollara odaklanması lazım bence. Konsol icin ne kadar gelistirebiliyorsa yapsın elinden geleni. Intel tekel olma yolunda çok hızlı. Nvidia nin intel den farkı yok. nvidia tarafinda son zamanlarda driver sorunları artsa da yine de amd kartlar sadece f/p ürünü olarak kalıyor. Enerji verimliligi bile kotu. Bence gelecek nesil konsollar için sonuna kadar savassinlar. Mobil cephede de arkadasin dedigi gibi samsung ile isbirligi yapsalar yukselise gecebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Advanced Micro Devices Corporation yani AMD , kökleri 50 yıl öncesine dayanan bir şirket bu piyasadan söküp atılabilecek kadar basit değil yani :)

    En fazla olacağı biraz daha kabuğuna çekilmek olacaktır ki ben şahsen bunu bile kabul edemiyorum kaldı ki tamamen bitmek falan şaka yapmayın :D

    İntel gibi asalak,sömürgen bir şirketin olduğu piyasada AMD bize su,hava gibi lazım inşallah en kısa zamanda mücadelesine layığıyla devam eder...

  • Benchmark testlerinde hala nvidia ve intelin altında kalıyor,kayıp yaşamaya mahkum.
  • grafik bölümü microsoft satarsa,süper olur
  • erinmeyip tum yorumları okudum: Bu nasıl cahilliktir arkadaş; AMD batsın! çok ısınıyor, kasıyor hangi devirde yaşıyorsunuz ey millet yarın oyun için pc toplasanız nvidia + intel mi alacaksınız bugün gtx960+ i5 3570k alsanız 880+700 toplamda 1580tl amd tarafında fx8320 alıp yanınada r280x alsanız 510+830 toplamda 1340tl aradaki 240tl ile farkıda isteyen olursa r290 alır keyfine bakar istemeyen 70-80tl ye soğutucu alır artanı kıya köşeye koyar belki lazım olur ben yıllardır şahit oluyorum i7 3770k alıpta 6850 6870gibi ekran kartı kullananlara sorsak oo işlemci mermi ama kart orta derece sorsan oyuna girince çok daha iyidir oyun verdiğin paraya bakmaz bunu bilmezler. yanlış anlaşılmasın kardeşim i7 3770k kullanıyor intel fanı vaz geçirmeyede hiç uğraşmadım piyasada herkez kazansın ama intel nvidia gibi amd yi baltalayıp haksız kazanç elde etmek için türlü türlü yollara girmesinler. bu haberleri yıllardır duyuyorum AMD olduğu yerde şimdilik var kaçançdan zarar elde etmiş olabilir serbest piyasa bu fx serisi i7 serisinden geridedir buda olabilir illa amd almamız için en iyileri yapmalarına gerekte yok kimse kusura bakmasın 500tl lik işlemcim var 100liralık2.el soğutucum canavar gibi çalışıyorlar AMD ye şükürler olsun.




  • AMD işlemci 220 wat istiyor ama anakart yok :) :) watti destekleyen :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aideen

    Microsoft satın alsın AMD'yi diyeceğim onlar da Nokia'dan dolayı zarar ettiler.
    AMD'yi Sony alsın.

    Sony'in kendine hayrı yok bence samsung almalı mobil sektörde en sağlam işlemciler exynoslar ve bunları samsung üretiyor en iyi arge onlarda iphone'un işlemcisini bile samsung üretiyor
  • grafik bölümünü satarlarsa bence de samsung alsın baya rekabetçi olur nvidia'yaya fiyatlar düşer :)

  • Bence vestel alsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: berkay1074

    Bence vestel alsın

    Evet artık dagilabiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.