Şimdi Ara

AMD büyük kayıplar yaşamaya devam ediyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
0
Favori
2.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Exynos candır :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox la ps4 te nvidia mi var ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • AMD nin zarar eden PC bileşenleri kısımlarını Google yada Samsung (veya her ikisi) bu fasit daireden çıkılabilir diye düşünüyorum.
    Satın alacak firma başka sektörlerden gelir kaynağı olan, reklam/marketing işlerini iyi yapan bir firma olmalı.

    HD4770, HD5870, HD7850, phenom II x6 gibi başarılı parçalara sahip olanlar dikkatli kullanmaya başlasın derim. Hatıra olarak saklamak isterseniz ilerde bulamazsınız.
    İnşallah yanılırız da AMD nin PC tarafının sonu 3dfx gibi olmaz.
  • bende 6 yıldır amd kullanıyorum topladığım hiçbir sistemde sorun yaşamadım. sırf zevkine sistem yenileyip sistemlerimi arkadaşlarıma sattım. onlar sattığım sistemleri halen kullanıyorlar.
    1. sistem phenom x3 2.3 ghz radeon hd4650ddr2 1 gb 128 bit sistem di arkadaş halen kullanıyor ve bf4 csgo gibi oyunları rahat oynuyor.
    2. sistem fx4100 radeon 6670 di onu da arkadaşa sattım o da halen onunla oynuyor ve hiçbir sorun yok.
    3. şu an sistem fx 6100 asus r9 270oc 2gb 256 bit 600 wat psu ile oynasam bile oyle elektrik faturasında 100 tl felan yok yanı. ısınma da yok.

    1. sistemde aldıgım zalman nt8900 led sogutucusunu bu sistemde de kullanıyorum ve tam yukte ısı 55 derece. amd nın en cok sevdıgım yönüde şu an msı 970 gamıng kartıma fx 4100 de takarım phenom x6 da takarım 8350 de takarım.

    amd den performans almak istiyorsanız ssd niz olacak arkakdaş. anakartınız da sata3 destekleyince ölme keyfine. ssd 840evo aldım 520mb yazma 429mb okuma hızlarıyla fps de acayip farkediyor. şu an kingston hyperx savage red 1600 mhz kullansamda. millet sistem kullanmayı toplamayı ve uyumlu parça kullanmayı bilmiyor hatalar yapıyor sonra yok ısınıyor yok mavi ekran veriyor bilmem ne diyor. amd olmasa intel tek olsa pc de oyun oynamayı hayal edersiniz ancak.

    intelin ürünlerine laf attıgım yok. ama amd yi kötüleyenler de ya hiç kullanmıyor yada kullanmayı bilmiyor.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: erce.erdem

    bende 6 yıldır amd kullanıyorum topladığım hiçbir sistemde sorun yaşamadım. sırf zevkine sistem yenileyip sistemlerimi arkadaşlarıma sattım. onlar sattığım sistemleri halen kullanıyorlar.1. sistem phenom x3 2.3 ghz radeon hd4650ddr2 1 gb 128 bit sistem di arkadaş halen kullanıyor ve bf4 csgo gibi oyunları rahat oynuyor.2. sistem fx4100 radeon 6670 di onu da arkadaşa sattım o da halen onunla oynuyor ve hiçbir sorun yok.3. şu an sistem fx 6100 asus r9 270oc 2gb 256 bit 600 wat psu ile oynasam bile oyle elektrik faturasında 100 tl felan yok yanı. ısınma da yok.1. sistemde aldıgım zalman nt8900 led sogutucusunu bu sistemde de kullanıyorum ve tam yukte ısı 55 derece. amd nın en cok sevdıgım yönüde şu an msı 970 gamıng kartıma fx 4100 de takarım phenom x6 da takarım 8350 de takarım. amd den performans almak istiyorsanız ssd niz olacak arkakdaş. anakartınız da sata3 destekleyince ölme keyfine. ssd 840evo aldım 520mb yazma 429mb okuma hızlarıyla fps de acayip farkediyor. şu an kingston hyperx savage red 1600 mhz kullansamda. millet sistem kullanmayı toplamayı ve uyumlu parça kullanmayı bilmiyor hatalar yapıyor sonra yok ısınıyor yok mavi ekran veriyor bilmem ne diyor. amd olmasa intel tek olsa pc de oyun oynamayı hayal edersiniz ancak. intelin ürünlerine laf attıgım yok. ama amd yi kötüleyenler de ya hiç kullanmıyor yada kullanmayı bilmiyor.


    işlemciyi yazarken elim kaymış. fx 6300 olacaktı.





  • Microsoft satın alsın AMD'yi diyeceğim onlar da Nokia'dan dolayı zarar ettiler.
    AMD'yi Sony alsın.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MS satın alacak kafaya takmayın gençler

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: STMUS

    Yıllardır Amd den aynı haberleri duyuyorum, iyi dayanıyor bu şirket bu haberlere rağmen.

    Aynen her yıl "AMD finansal çöküşte" gibi haberler geliyor ama batmadı bi türlü. Bu haberler artık pek inandırıcı gelmemeye başlıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsuda -- 19 Temmuz 2015; 17:04:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: intel1111

    quote:

    Orijinalden alıntı: zdniz

    sen celoran işlemciyle flash tabanlı bir siteye gir görürüm seni cahil cahil yorumlar yapma bilmiyosun konuşma bari

    hocam dediğinizde doğruluk payı var ancak sizin dediğiniz 10 yaşındaki işlemciler için geçerli!


    amd a8 6410 işlemciyi internet sitelerinde girmekte zorlanan yaptınız!

    o dediğiniz işlemcinin bir üst sınıfı a6800 ekran kartsız battlefield 4 oynatıyor haberiniz var mı? hani bana cahil diye çamur atmaya çalışıyorsunuz ya! şunun ötesi yok



    amd a8 6410 dizüstü kullanıcısı olmasam yine yutmazdım ya!

    eğer dediklerinizde gerçekten samimi iseniz bilgisayarınızda ya çok ciddi virüs trojen yada çok ciddi teknik bir sorun var teknik servise götürün açıkçası ben sorunsuzca kullanıyorum ha birde her işlemciyi uyduruk celeron ile karıştırmayın derim ;)


    quote:

    Orijinalden alıntı: fx3169

    Bazı yorumları okuduktan sonra gerçekten Türkiye'ye teknolojik cihazların girişi yasaklanmalı diyorum...Birader Java CSS HTML5 Flash içerikleri klavye mi çözümlüyor yoksa işlemci mi?Bir websitesinden gelen ham bilgiyi okuyup işleyen tarayıcı bunu mısırlı kölelere mi yaptırıyor?

    hocam siz adamla alay mı ediyorsunuz? ağzınızdan çıkanı kulağınız duyuyor mu? güncel mağazalarda satılan işlemciyi java css html5 flash içerikleri işlemekte aşırı zorlandığını iddia ediyorsunuz! (arkadaşa ne saçmalıyorsun sen diyecene bana çatmakla arkadaşın iddiasını desteklemiş oluyorsunuz)


    senelerce amd oyun oynatamıyor dediniz şimdide java css html5 flash bile işlemez yaptınız tebrik ederim sonunda abarta abarta senoryolarınızı bu safhaya getirdiniz. bir internet sitesi açmakta bile yavaş kalıyorun ötesi yok, bunu 10 yaşında bir işlemci için söyleseniz ha yutacağım

    yani varya hakikaten abartmanında bir sınırı vardır!








    gta5 crysis 3 oynatabilip ama flash destekli internet sayfalarını açamakta zorlanan işlemci dünyasına hoşgeldiniz! dur tahmin edeyim gta5 crysis 3 oyun grafiklerini işlemesi flash kodlarını işlemekten kolay dimi? ben cahilim bu yüzden tersi olarak biliyorum dimi?



    Sende biraz alıklıkmı var banamı öle geliyor ben diyorimki bende a8 6410 işlemçili laptop var arkadaşın intel işlemcili taplet daha hızlı giriyor ben anya diyorum sen konya onu bunu geçtim allahın aşkına teamwearı veriyimde benim pcdede oyna işlemci kasım kasım kasılıyor sen oyun açmakla oynamak arasında daglar kadar fark var bu arada evet düpedüz cahilsin.




  • dostum benim pcnin özellikleri bunlar kasım kasım kasılıyor 2 defa formatlandı daha alalı 2 ay olmadı arakaşımın intel intel işlemcili tapleti bile bundan 2 kat hızlı ben gördümü sölerim siz gibi yok bu test iyi bu test kötü yorumları yapmam
    AMD büyük kayıplar yaşamaya devam ediyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Takatoshi Tsuda

    quote:

    Orijinalden alıntı: STMUS

    Yıllardır Amd den aynı haberleri duyuyorum, iyi dayanıyor bu şirket bu haberlere rağmen.

    Aynen her yıl "AMD finansal çöküşte" gibi haberler geliyor ama batmadı bi türlü. Bu haberler artık pek inandırıcı gelmemeye başlıyor.

    Amd dediğiniz firma 40 yıllık işlemci firması. X86'nın başladığı dönemlerden beri bu piyasada. Milyar dolarlık bir firma. Öyle kolay kolay batmaz. Ama son birkaç yıldır iflas etmiş gibi bir şey. Borç içinde yüzüyor, elde ne varsa satıldı. Fabrikaları geçelim kampüslere, merkezlere kadar satıldı. Bundan 10 yıl önceki Amd ile bugünkü Amd aynı yapıda, boyutta değil. Birkaç firmanın, bankanın desteği olmasa, Intel de batırmak istese çoktan batıp giderdi ama öyle olmuyor. Bir sürü etken var işin içinde. Ama Amd'nin yaşıyor olması, firmanın çok kötü bir biçimde yaşadığı gerçeğini de değiştirmez. Yerini doldurmak güç, o yüzden de Nokia gibi kısa sürede ortadan kalkması beklenemez. Ama bu gidişle çok fazla yaşamayacağı da belli. Pc pazarından çekilebiliriz lafları boşuna değil.




  • mamad kullanıcısına yanıt
    Zen serisi işlemcilerle bir nebze de olsa toparlanır diye düşünüyorum. Kolay mı öyle çekip gitmek?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayağı yorganına göre uzat diye bosuna dememiş atalarımız..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Microsoft alsa bari su amdyi de nvidia tekelinden bizi kurtarsa. Tekellesti iyice çünkü.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • AMD'ye birşey olmaz batacak gibi bile olsa intel yardım eder kurtarır.

  • Bir sene dişlerini sıkmaları lazım, yeni mimari CPU ve GPU'lar çıkana kadar.

  • AMD gitsin Nvidia 'nın elini öpsün ve Nvidia ile beyat etsin Ondan sonra Nvidia,AMD 'yi batmaktan kurtarsın :D

  • BÖLE GİDERSE YAZIK OLCAK GÜZEL AMDYE :S
    amdnin batmasını isteyenler intel ve nvidiadan para almış



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyincarnege -- 20 Temmuz 2015; 15:50:59 >
  • Şu AMD'de bi batmadı gitti ya. Hadi be AMD bit artık be.

  • Bi batmadı (batıramadınız) gitti be.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.