Şimdi Ara

AMD: Bulldozer FX işlemciler hava soğutma ile 5GHz'in üzerine çıkabiliyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
11.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bu intel amd kapismasi devam eder ancak bende amd phenom2 x4 965 black var ben sistemim zorlandığında islemci kullanımı yüzde 60 65 ram kullanımı 70 ama hdd kullanımı 100 olarak goruyorum o kadar güçlü işlemciler hdd olmadan pek bi işe yaramıyor artık hdd ler geride kalıyor :D
  • AMD işlemciler ısınır yanar. Intel alın. :)))))))))))))
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CodeMachine

    Olay işlemcide bitmiyor, piyasayı çok takip etmiyorum ama anakart üreticilerininde bu işlemciler için güzel donatılmış ürünlerle desteklemeleri lazım.


    Haklısınnn.. Gigabyte G1.Assassin anakartı için i7 alırım :D ama amd için düzgün anakart göremedim.
  • Helal olsun ya böyle devam rekabet demek bizler için cepte daha fazla para kalması demek.
  • merak etm değil 8150 4170 bile hava soğutma ile 2600k yı çok rahat geçer hemde tüm çekirdekler açıkken sen aradaki 3ghz 3mhz ile karıştırıyosun sanırım 8,4ghz o 5ghz ile arada bayaa fark var oc siz 2600k kadar çaktınmı manzarayı he sen devam et 350 400$ a git 2600k al bende senin yarı fiyatına amd alır sana yakın performans alırım ki 8150 8170 aldığımda çok rahat turlatırım ama gerek yok.....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: captaincato

    merak etm değil 8150 4170 bile hava soğutma ile 2600k yı çok rahat geçer hemde tüm çekirdekler açıkken sen aradaki 3ghz 3mhz ile karıştırıyosun sanırım 8,4ghz o 5ghz ile arada bayaa fark var oc siz 2600k kadar çaktınmı manzarayı he sen devam et 350 400$ a git 2600k al bende senin yarı fiyatına amd alır sana yakın performans alırım ki 8150 8170 aldığımda çok rahat turlatırım ama gerek yok.....


    Fuzuli bir yorum.Çıkmamış işlemci için ahkam kesmek pekte mantıklı değil.Kaldıki karşısında yerdiğin işlemci İ7 2600K gibi bir oc ve performans canavarı.
  • fiyatı ne kadar acaba
  • Çıksın şu Bulldozer yoksa millet birbirine dalmaya başlayacak!!
    Bulldozer muhabbeti o kadar sıktı ki Fx'ler bir düzine 2600k'yı tek başına geçse bile almayacağım yaww
  • İşlemçinin kaç ghz çıktığı değil oyun ve program anlamında bana hız olarak ne verdiğine bakarım amd nin 5ghz yaptığı işi gidipde intel 3ghz ile yapıyorsa gidip tabiki intel alırım.
  • Yaw şimdi bu işlemciyi yapan,tasarlayan,bütün teknik özelliklerini bilen mühendis bu overclocku yapamıyoda gelip bizim Sami'mi yapıyo ben anlamadım gerçekten

    Telefon açıp Sami çok süper işlemci var kanka gelsene falanmı diyolar muhabbetlerini merak ettim.
  • 8 ghz çıkan bile vardı O.o
  • Şu amd bulldozerle mobil pazara da girse artık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Towarscke

    17 Eylül 2011; 18:43:01
    17 Eylül 2011; 20:41:28
    17 Eylül 2011; 21:27:05
    17 Eylül 2011; 22:36:40

    20 Eylül 2011; 18:18:42
    quote:

    Ne öfkesi ne kızması? Sen gelip dersenki "Napacaksın öyle çıkmazsa?" diye bana, bu lafı söyleyene bakarım ilk başta... Hepimiz biliyoruz koyu bir AMD fanatiği olduğunu, bir çok Intel konusunda konuyla alakasız olarak sırf Intel karşıtlığı yapmak için, fanatiklik olsun diye yazı yazan birisisin. Hangi konuda hangi firmanın artısını gördüysem kendimce, başarıları, artıları varsa beğendim; eksisini gördüysem kötüdür dedim. Ne Intel'i körü körüne beğendim, ne AMD'yi, ne Nvidia'yı, ne VIA'yı, ne TI'ı vb... Bende öfke kızma yok, tanısan gerçektende sakin ve kendi halinde bir insanım, bende sadece gerçekler var. Ha gelip üstünüze fazife olmayan özel hayatıma laf atarsan, yersin küfrü hakettiğin gibi oturursun; öfkeyle alakası yok bu durumun, onurla şerefle alakası var; olan bilir.


    Cok, uzun suredir foruma girip yazi yazmiyordum.. Sadece mumkun oldugu kadar ana sayfadan takip ediyorum.
    Bu konu AMD ile alakali, Intel hakkinda konuyla alakali bile olsa yazi yazan kisinin ornek yazilarina ait, tarih ve saatler bellidir. Bu sebepten fanatiklik konusunu gecebiliriz.
    "Fazife" kelimesi gerekten cok guzel olmus.
    Herhangi bir ozel hayat konusmasi yaptigimi gormuyorum ama "kufur yemek ve oturmak" konusunda forumun bazi kurallari oldugunu biliyorum. Arkadasimizin hangi konuda kisisellik algiladigini bilemeyecegim ama eger konu AMD-Intel rekabetinin "onur ve seref" ile iliskilendirilmesi ise; arkadasimiz, her konuyu kisisel olarak algilayabilir gibi gorunuyor. Hayir yani sanki, 8,4ghz oldu diye, serefsiz mi oldu yani, konu hakkinda haberi yapilan, Sami Makinen. Yakinen tanimiyorum ve amcamin da oglu degil.

    Neyse, benim fikrimce, hic kimse birbirinden ustun degil. Imzaya da yazmakla olmuyor. Hepimiz bir cok konuda hatali olabilir, bir cok konuda gecmiste yanlis seyler yapmis olabiliriz. Onemli olan birbirimizi uzmeden bu forumu nasil paylasacagimizdir.
    Ben sadece arkadasima, takilmak istedim ama galiba kotu bir zamanda takildim veya yanlis kelimeler kullandim. Bu konuda herhangi bir AMD taraftari yazi yazmadigim halde ama kendisinin resimli ve iddiali yazilarina ragmen bana verdigi sert cevap kirici olmus. Neyse zaten bu da; ona verdigim bir cevap degil...

    Foruma saygilarimla.

    Not: Bu arada arkadasimizin, avatar resmi de nasil onaylanmis, uzerindeki kufur ve argolu yaziya ragmen. Hayret..

    1) "Onur ve şeref"in bu AMD-Intel ile alakası yok, senin -birkaç ay önce- benim özel hayatıma, senin üstüne hiçte fazife olmadığı halde dil uzatmanla alakası var.

    Bunu bile anlayamamışsın ya, ne desem boş.

    Eğer genel ahlaka, centilmenliğe, adam olmaya yakışmayan bir şekilde bana yaklaşırsan ilk başta; aynı oranda cevap alırsın. Forum kuralları küfüre izin vermediği gibi, kişilere saldırmayı, hakaret etmeyide yasaklar; madem herşeyi görüyoruz biliyoruz; ilk ve üstüne fazife olmayan bir konuda oldukça tahrik edici ilk mesajı senin yazdığını, sonra benim sana küfür ettiğimide yazmanıda beklerdim...

    2) Sen bana takılma sayın üye, senin mantığın, ahlakın belli; akıllıyım lafımı sokarım kimseciklerde birşey diyemez sanıyorsun; yanlış olduğun nokta asıl küçümsediğin, kendinden aptal gördüğün kişilerin senden akıllı olması; yani "hiç kimse birbirinden üstün değil, ben üstünüm sadece" görüşün. Burada insanlar seninle uğraşmıyorsa, senden yetersiz donanım bilgisine sahip olmalarından değil, 5 dakika girip çıktıkları forumda başına bela almak istemediklerinden.

    Benden uzak allaha yakın ol; başka birşey istemiyorum, bir daha istediğini yaz seninle muhattap olmayacağım, sana karşı son yazımdır.




  • @Towarscke arkadaşımız

    AMD Güngören İyi Niyet Büyükelçisidir.. Her nasılsa amd'nin bundan haberi yoktur.. bir nevi platonik fan boyluğun verdiği kıvançtan hareketle kendini bir yere konumlandırma ve sürekli süretle özlem ve iltifatlandırma eğilimi gibi özetlenebilir..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 26 Eylül 2011; 20:38:37 >
  • Her Kullanıcı Kendi Sevdiği İşlemci Üzerine Durur.

    AMD Kullanıyorum Bugüne Hiç Pişman Olmadım.

    Bir Başkasıda İntel Kullaniyordur Oda Hiç Pişman Olmamıştır.

    Pişman olabilmek için işlemcinizin sürekli sorun vermesi gerekiyor, demek ki bizim şansımız varmış hiç sorun vermedi :)


    Forever AMD... <3

    Bilgilendirmeler için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.