Şimdi Ara

Akil Danisma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oncelikle merhaba.Foruma yeni uye oldum direk ilk basligimi actim umarim dogru yere acmisimdir.Vereceginiz degerli cevaplar icin simdiden tesekkurler.

    Asagidaki yazi hukuki.net adli siteye yazmis oldugum metindir.Kendilerinden konu ile ilgili degerli bilgiler aldim.

    ----2013 Subat ayinda X firmasindan A marka bir dizustu bilgisayar satin aldim.Cihazda olusan ariza sebebiyle 14 Nisan 2014 tarihinde A markasinin teknik servisine kargoladim.15 nisanda teslim aldilar.40 gun boyunca tamir olmayinca bende para iadesi istegimi belirttim.Cihazi satin aldigim X firmasini arayip konuyu soylememi istediler.Satin aldigim firma `degisim belgesi`talep etti.(iki firmayada para iadesi istedigimi her arayisimda belirttim) Bende A firmasinin yolladigi belgeyi cihazi satin aldigim X firmasina kargoladim.Bugun yaptigim telefon gorusmesinde bana fatura tarihinden itibaren `1 YILA KADAR` olan cihazlarda para iadesi yapabildiklerini ancak istersem benim cihazim uretilmedigi icin bir ust modelini verebilecekleri soylediler.Bende 70 gunu asan bekleyis ve 20 den fazla telefon gorusmesinin boyle sonuclanmasina sinirlendim ve tuketici hakem heyetinden bilgi alip kendilerine geri donus yapacagimi belirtip telefonu kapattim.----------

    Sonuc olarak bana iki secenek kaldi ya firmayi tuketici mahkemesine basvurup dava edicem yada bana benim laptopum uretilmedigi icin asagidaki cihazi gonderecekler.

    http://www.istanbulbili...7186.html#TabPanelStart

    6 ay kadar annemin laptopundan idare edicem.Yani yakin zamanda laptop icin para harcama planim yok.Linkteki laptopu kabul edersemde kutusunu acmadan saticam.
    Sizce ne yapmaliyim arkadaslar? Laptopu al diyenlerde piyasasina baktim ama tam bir rakam olusturamadim kafamda 2. elde fiyati nedir sifir ve 2 sene garantili gelicek?

    Simdiden cevaplariniz icin tesekkurler.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.