Şimdi Ara

Adsll hattını kullanabilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar. Bu konudaki bazı başlıkları inceledim fakat herkez bişey söylediğinden doğrusu pek birşey anlamadım. Ben kablonet kullandığımdan bu konuda pek bilgi sahibi değilim.

    Bir arkadaşımın kardeşinin sınırsız ADSL hattı var. Arkadaşım Konyada kardeşi Antalyada oturuyor. Şimdi kendisi bir modem alsa kardeşinin şifresini kullanarak internete girebilirmi. Tabiki kardeşinin bilgisi dahilinde. Daha öncede söylediğim gibi ben kablonet kullandığımdan pek bilgi sahibi değilim. Cehaletime verin. Burda mantık eski 56k dialup ta olduğu gibimi. Yani şifreyle istediğin yerden girilebiliyordu. Cevaplarınızı bekliyorum.

    Saygılarımla



  • imkansız Türk telekom önlemi almış durumda artı alan kodu ve telefon numarası farklı olduğundan daha da imkansız....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilmazkubi -- 13 Aralık 2006; 9:19:20 >
  • şu anda hala başkasının kullanıcı adı ve şifresiyle internete girilebiliyor, farklı illerde olsa bile(işyerindeki şfremiz izmirde kullanıldı) ama bildiğim kadarıyla başkasının şifresiyl girmek için o hattın adsli açık olması lazım
  • Yani arkadaşımın 3 gb kotalıda olsa adsl e abone olması gerekiyor. Bunun dışında imkansızmı. Bazı forumları inceledim. Bazı arkadaşlar hatları olmadan başkasının şifresiyle girdiklerini söylüyorlardı. Tabi ne kadar doğru bilmiyorum. Benim kafam iyice karıştı..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: AcquaDi_Gio

    Yani arkadaşımın 3 gb kotalıda olsa adsl e abone olması gerekiyor. Bunun dışında imkansızmı. Bazı forumları inceledim. Bazı arkadaşlar hatları olmadan başkasının şifresiyle girdiklerini söylüyorlardı. Tabi ne kadar doğru bilmiyorum. Benim kafam iyice karıştı..


    kardeş önceden bu olay oluyordu 2005-2006 döneminde t.telekom olaya el attı.
  • Evet maalesef Telekom ona da el attı Halbuki alan razı,satan razıydı. Şimdi diğeri boş dururken, biz 3 GB ı aşmamak için uğraşıyoruz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.