Şimdi Ara

ACEMİLİĞİNİ 1 İNCİ P.EĞT.TUG.K.LIĞI/MANİSA MERKEZ YAPACAKLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba dün yemin etmiş biri olarak manisada usta veya acemiliğini yapıcak arkadaşların merakını gideriyim.

    Öncelikle buraya düştüğünüz için çok şanslısınız bana göre acemiliğin yapılabilceği en güzel yerlerden birini.
    bugüne kadar okuduğum hırsızlık disiplin zor şartlar düş alamama gibi sorunların hiç biri yok.

    ben 1.tabur 1. bölükteydim bana göre bu tugayda düşebilceğiniz en iyi bölük bölüğün en iyi komutanları burada.

    girişte herşeyiniz veriliyor arkadaşlar ama bazı şeyler az çorap 2 tane atlet 2 tane vs bunlardan götürebilirsiniz.

    milletin yazdığı gibi acemilikte duş alamazsınız olayları yalan. sabah kalk 5.30 ve 6 arası değişiyor duş yapmak isteyenler için saba 4.30dan itibaren devamlı sıcak su ve bölüklerin haftada 2 günde duş saatleri var bu yönden çok rahatsınız.

    acemi birliği olduğu için kantin işi biraz sıkıntı. çok sıra bekliyorsunuz çorabı atleti vs ucuz olur ordan alırım demeyin ucuz değil dışarısıyla aynı o kısa kollu yeşil atletle 3.75 dışarıda 4 lira.

    yemek konusu iyi ama menü kısıtlı yemekler yeniyor 5 günde bir yemekler dönüyor ama kahvaltı biraz zayıf. örnek menü ( tereyağ reçel çay ) ( peynir bal çay ) buna çözüm isterseniz 1 kutu nutella götürün sabah kahvaltıda yersiniz karnınız doyar.

    heryerde kahve makineleri var bu makinelerde bozuk para geçiyor yanınıza bol bol demir para alın derim.
    pepsi makineleri var ice tea meyve suyu kola vs bu makinelerdede kredi kartı veya dıt özellikli kredi kartları geçiyor.

    usta dönem askerler size zorluk yaşatmaz çünkü sayıca azınlıklar sizden çekiniyorlar.

    dolaplar var biz hiç dolaplara yerleşmedik çantamızda taşıdık herşeyi kitledik gittik hiç bir hırsızlık olayı olmadı. tabi kısa dönem ve uzun dönem farkedebilir ben kısa dönemlerde böyle bir sorun olduğunu duymadım.

    acemilikte napıcaz çok eğitim alcazmı diye düşünüyorsunuz %50 şansınız var bazı bölüklerin komutanları eğitimleri kasıyor. biz devamlı otururken 2. ve 6. tabur acemileri spor yapıyordu ama bunlar dışında genelde yürüceksiniz acemilikte yürümekten ve iştimalardan sonra koğuşlara giremiceğiniz için canınız çok sıkılcak. yanınıza kesinlikte boyunluk eldiven bere alın soğuk oluyor kendinizi hasta etmeyin.
    yanınıza ilaçta alın thaylot aferin vs kıyafetlerinizin cebine saklayın giriştede göstermeyin arama yüzeysel oluyor. içerde çok ihtiyacnız olcak ilaçlara.

    revire çıkarım kaytarırım diye bakmayın gidenler anlatıyor revirdeki doktor grip vs boğaz şişmesi bakmıyor bile. ilaç versene ilaçlar 1 haftaya anca geliyor iyileşiyorsunuz ozamana kadar.

    arkadaşlarınızda gidiyorsanız aynı bölükteysiniz komutanlarınız sizi boysırasına sokucak. aynı mangada olanlar aynı kouşta kalıyor komutan sizin yerinizi değiştirse bile o görmezken aynı mangaya bi şekilde geçin. çok uzun boyluysanız manga boyu olma şansınız yüksek ama bundan kaçın tüm amelelikleri sizler yapıyorsunuz geride olun rahat olun :)

    aklıma gelenler bunlar varsa sorunuz sorun cevaplamaya çalışırım







  • Hayırlı olsun. Benim merak ettiğim ilk teslim olurken doğu kışlaya mı batı kışlaya mı teslim olacağız? Kesin bir bilgi bulamadım, biri şehrin içinde diğeri biraz dışındaymış sanırım. Cevaplarsan sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.