Şimdi Ara

60 Level oldum yardıma ihtiyacım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhabalar,oyuna 2 hafta önce başladım şuan levelim 60,furry warriorum. Ağırlıklı olarak dungeon yapıyorum,ve itemlerimi sürekli dg'erde kestiğim moblardan düşürdüm. Bazı araştırmalarıma göre sanırım 60 level'de pvp ve dungeon set veriyormuş. Ben bunları nerden temin edebilirim. Alliance'ım.Ve bu setlerde weapon veriyor mu? Çok teşekkür ederim,yardımlarınıza ihtiyacım var.



  • Replace setleri dediklerin, o setleri almak için belli bir miktar Arena rating kasmak gerekiyormuş, diye biliyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç kasma lvl 60 dan sonra yeni contente geçiyorsun zaten outlande gidiyorsun, oraya gidince ilk questlerden alacağın itemler gayet yeterli lvling için. Tabi lvling için kullanacaksan manasında söylüyorum. Set olması çok önemli değil lvlingde. Ama görüntüsünü beğeniyorum o yüzden istiyorum dersen o ayrı.

    Outland dungeonlarına girince çoğu kişi heirloomlarla kastığından düşen itemlere ihtiyacı olmuyor çoğunu rahatlıkla alabilirsin.

    Eğer acelen yoksa hemen lvl 100 olayım diye; questleri yaparak ilerlemeni tavsiye ederim Burning Crusade ve Wrath of Lich King en iyi ek paketlerdi oyunda bence, en azından benim en sevdiklerimdi. Özellikle ana hikaye qeustlerinde çok keyif alırsın. Yan questler bile güzeldi.

    Bu arada 8 senelik bir wow oyuncusu olarak lvl 100 olmak için çok acele etmenin ve hikayeyi görmeden oyun sonuna yaklaşmanın çok manası olduğunu düşünmüyorum. Tadını çıkarmak lazım.




  • Oyuna yeni başladıysan item dizicem set dizicem derdinde olma. Tamamen hikayeye odaklanmanı tavsiye ederim. @Steelbow unda dediği gibi BC ve WOTLK questleri tadından yenmiyor. İngilizce ve zamanın varsa bütün questleri oku ona göre yap. Ben WOTLK da karakteri raide hazır ettikten sonra 70 - 80 i 1 haftada yapmıştım. İnanılmaz ingilizce kastım o aralar :D
  • Anladım,İngilizcem var neyseki. Artık outland'te olacağım yani. Fakat hangi şehir? Bir de arada sırada arena yapmalımıyım honor point için. Ki yapmaya çalışsam bile adamlara damage atamadan kesiliyorum Bir de dk mountu nerden alabilirm? Bildiğim kadarıyla onların bölgesinde quest yaparak saygı kazanmak gerekiyormuş diye duydum,fakat asıl soru onları home town neresi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.