Şimdi Ara

5+1 ses sistemi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 5+1 ses sistemimi bilgisayarıma bağladım bağlantılar doğru eminim çünkü winampta bütün höparlörlerden ses alıyorum fakat diğer sesler sadece ön iki höparlörden geliyor. diğer sesler derken mesela youtube da video izlerken, windows açılış kapanış sesleri hata sesleri aklınıza ne geliyosa hepsi ön iki höparlörden geliyo ses kartım realtek ac97 çok şey denedim yapamadım yardımcı olursanız sevinirim.. şimdiden teşekkürler



  • oncelikle winamp ten ses geliyo ise drvierlarını kurdugunu anlıyorum orayı gecelim sag arac cubugunda driveri kurduysan turuncu bir hoparlor resmi olur ona tıkla acılan sayfadan hoparlor doldurmayı isaretle uygula diyip cık muhtemelen sorunun hal olacaktır olmasa sisteminin markasını soyle ona gore bi dusunce yurutelim kardesim!!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: deliboran007

    oncelikle winamp ten ses geliyo ise drvierlarını kurdugunu anlıyorum orayı gecelim sag arac cubugunda driveri kurduysan turuncu bir hoparlor resmi olur ona tıkla acılan sayfadan hoparlor doldurmayı isaretle uygula diyip cık muhtemelen sorunun hal olacaktır olmasa sisteminin markasını soyle ona gore bi dusunce yurutelim kardesim!!!


    kardeş öncelikle yardımın için teşekkür ederim
    benim işletim sistemi vista deil xp home kullanıyorum soundman var oradan test yapıyorum bütün höparlörler çalışıyo bu konuda yardımlarını bekliyorum
  • sistem derken hoparlorunu kastetmistim bazı hoparlor sistemlerinde matrix eax falan diye tuslar yapıyolar mesela onun kapalı olma ihtimali var sen ses sisteminn markasını soyle hallederiz buyuk ihtimal!!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: deliboran007

    sistem derken hoparlorunu kastetmistim bazı hoparlor sistemlerinde matrix eax falan diye tuslar yapıyolar mesela onun kapalı olma ihtimali var sen ses sisteminn markasını soyle hallederiz buyuk ihtimal!!!



    trident ht-888 ses sisteminin markası gitti gidiyordan aldım alttaki linkten kontrol edebilirsin kardeş
    ama ben bütün ayarlarına baktım senin dediğin gibi matrix felan yok benimkisinde ben bilgisayarda bi sorun olduğunu düşünmüştüm. yardımlarını bekliyorum.
    http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=8486461




  • nutkum tutuldu kardes zira ses sistemin kendinden decoderli yani kendiliginden stereo sesi 5 kanala yayıyor bu yuzden ne ses kartının ne hoparlorun sucu var diyebilirim winampten ses gelip diger seslerin gelmemesi cok sıradısı hatta asırı sıradısı bi durum sahsen ben iptal oldum son bi oneride bulunmak icin mumkunse hoparlorun subwooferın arkasının fotosu lazım googleda aradım bulamadım sen eklersen son bi umut belki!!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: deliboran007

    nutkum tutuldu kardes zira ses sistemin kendinden decoderli yani kendiliginden stereo sesi 5 kanala yayıyor bu yuzden ne ses kartının ne hoparlorun sucu var diyebilirim winampten ses gelip diger seslerin gelmemesi cok sıradısı hatta asırı sıradısı bi durum sahsen ben iptal oldum son bi oneride bulunmak icin mumkunse hoparlorun subwooferın arkasının fotosu lazım googleda aradım bulamadım sen eklersen son bi umut belki!!!


    yarın çekerim fotoyu eklerim buraya fakat bişey daha söleyim bu ses sisteminde iki giriş var bir aux biride dvd ben bilgisayarı dvd girişine bağladım aux a bağladığımda normal hepsi fakat o zamanda sağlıklı ses alamıyorum yine ses güzel fakat dvd çıkışına bağladığımda daha sade geliyo daha bi hoş çıkıyo ses ben bunu araştıracam sana zahmet sende bi araştır paylaşalım bu sorunu çözelim kardeş yardımın için saol




  • ayrıca bişey daha söleyeyim bence ses sisteminde bi sorun yok bilgisayardan kaynaklanıyo sorun çünkü ses çıkışlarını tek tek kontrol ettim ön höparlörlere giden çıkışta ses var diğerlerinde yok çıkışları değiştiriyorum arka höparlör taktığımda arkadan geliyo ses yani kısacası çıkışlarda var sorun
  • ses ayarına gir masa üstü ses hoparlörleri değilde 5.1 surround hoparlörü seciyorsun aynı işlemi seskartının ayarlarından yapıyorsun.
    ve srs audio sand box u indirip kuruyorsun sesin farkına varıyorsun.
    bende ilk aldığımda senin gibi cok uğraşmıştım ;( umarım yardımcı olmuştur
  • quote:

    Orjinalden alıntı: WARNİNG

    ses ayarına gir masa üstü ses hoparlörleri değilde 5.1 surround hoparlörü seciyorsun aynı işlemi seskartının ayarlarından yapıyorsun.
    ve srs audio sand box u indirip kuruyorsun sesin farkına varıyorsun.
    bende ilk aldığımda senin gibi cok uğraşmıştım ;( umarım yardımcı olmuştur


    eywallah kardeş bu proğram işimi gördü fakat kullanım kısıtlı buldum freeware sini arıyorum eğer bildiğin bi site varsa önerirsen sevinirim yardımın için teşekkür ederim
  • toprağım carack paylaşmak yasak ama google dan programın ismi ve carak ini ararsan bulabilirsin sitelerden.
    programın ayarlarını da böyle yap.
     5+1 ses sistemi sorunu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: WARNİNG

    toprağım carack paylaşmak yasak ama google dan programın ismi ve carak ini ararsan bulabilirsin sitelerden.
    programın ayarlarını da böyle yap.
     5+1 ses sistemi sorunu




    KARDEŞ AYARLARI SENİN DEDİĞİN GİBİ YAPTIM FAKAT SRS DEKİ SESİ SON SES AÇTIĞIMDA CIZIRTILI SES GELİYO HEMDE ÇOK FAZLA O SESİ ORTA SEVİYEYE GETİRDİĞİMDE ANCAK NORMAL SES GELİYO. ACABA BUNUDA ÇARESİ VARMIDIR.
  • var bilgisayarın ses ayarına giriyorsun
    wawe yi resimdeki gibi kısarsan ve ekodan tizleri azaltırsan sanırım gider.
     5+1 ses sistemi sorunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.