Şimdi Ara

30.000 tle ye kadar araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • [size=2]Merhaba donanımhaber sakinleri.
    İlk aracım olacak daha öncesinde 8 9 aylık renault broadway tecrübem var o da haftanın 3 günü kullanıyordum. Öncelikle binmek için alıyorum piyasası vs. pek umrumda değil. 3 sene sonra 2 3 bin tl zarar etmek çok problem değil. Hatchback veya sedan olması problem değil. Esasen bu parayı verip donanımlı bir araç kullanmak istiyorum. Tek önceliğim ise yakıt. Çok aşağılarda olmasa da km de 35 kuruşun üstüne çıkmayan bir araç arıyorum. Aklımdai modeller ise şu şekilde:


    1-Honda Civic 2005-2006-2007. Sahibinden.com ve galerilere baktığımda bu aracın piyasasının çok farklılık gsterdiğini gördüm. 2005 2006 modellerin çoğu değişen parçası olan(ve birden fazla) araçlar. Temiz olanlar ise 34 35 bin tl civarına gidiyor. Benim elimde 28.000 tl var. 2bin tl de bi yerden bulurum düşüncesiyle 30 yazdım 1 kuruş çıkamıyorum.

    2-Ford fiesta 1.4 tdci 2009 sonrası:Bu araçların konforu çok hoşuma gitmese de bu fiyata alınabilecek en iyi araçlardan biri olduğunu söylüyorlar ve genel olarak katılıyorum. Fakat donanımhaber fiesta bölümüne girdikten sonra orada yazan kronik sorunlar sebebiyle araçtan bir hayli soğudum. Ya dh kullanıcıları sorunlu otolara denk gelmiş ya da gerçekten bu araçların plastik ve elektronik aksamında sorunlar var. Konu 4000 mesaja ulaşmış durumda hepsini okuma vaktim ne yazık ki yok.

    3-Opel Astra. Opel i model ve yıl yazmadan belirtmemin tek sebebi çok fazla çeşitinin olması. Şu modeli bu paraya alınabilir dediğim yok gibi. 1.3 cdti enjoylar bu paraya yok. Essential paketleri ise çok yetersiz diye düşünüyorum. Pek bilmediğim ve araştırdıkça bilgisizliğimin arttığı bir araç.

    4-Golf 5 1.6 comfortline. Aynı şekilde 4 5 ay öncesine göre fiyatlar 3 4 bin tl artmış durumda. Golf 5 teki bu fiyat artışı beni şaşırttı açıkçası. Anlamadı bir türlü.
    Bunların içinden veya bunların dışından belirttiğim şekilde ne alınmalıdır. otomatik vites hiç kullanmadım bilmiyorum. Manuel düşünüyorum ama otomatik vitesin rahatlığını anlata anlata bitiremeyenlere da ağzım açık bakmıyor değilim.
    Bu forumların nityelikli forumlar olduğunun farkındayım. O yüzden git şunu al diyen ilk kişinin dediğini yarın alabilirim. Ankara dayım satılık aracı olanlar da pm yoluyla irtibata geçebilirler.
    Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.








  • quote:

    Orijinalden alıntı: depeyi


    aile kullanımı için düşünülüyorsa fiestayı geçiniz.B sınıfı bir kere.
    Astra en mantıklı tercih olur,zira diğerlerinin kasası eskidi.
    Civic'in yeni kasadan bir önceki kasasını bulabiliyorsanız o da iyi bir tercihtir.
    Lpg li seçeneklere yönelin,dizel kazığı yemeyin.
  • Depeyi rumuzu tanıdık bi yerlerden... Eğlenceli şeyler yazıyordunuz galiba, sözlükte?

    Sorunuza gelince; Japon araçları nispeten daha ucuzdur, piyasası olmayan araçları daha donanımlı haliyle alabilirsiniz.

    2010-2011 Mitsubishi Lancer invite ile 2008-2009 Mazda 3 touring ler ilk aklıma gelenler. Mazda çok ama çok fazla donanım sunar ama Lancer'lere göre daha az iç mekan sunarlar. Genişlik önemliyse Lancer genelde 2-3 kişi ile seyahat edilecek yada çok uzun yollara gidilmeyecekse Mazda seçebilirsiniz.

    Haricinde 4-5 yaş civarı araç bakınmanız gerekecek ama o kadar eski araçlar için o parayı vermezdim doğrusu...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.