Şimdi Ara

25.000-35.000 arasında arkadan itişli araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
12.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. 25.000-35.000 lira arasında arkadan itişli otomobil tavsiyesi istiyorum. Minimum 2004 model üstü olması tercihim. 150.000km altı olmalı. Yakıt türü önemli değil. Birinci öncelik kışın soğukta sorunsuz çalışması. Nispeten de ekonomik olması (dizel olursa 7-8 benzinli olursa 8-9lt maximum). Lpgli de olabilir. Genel olarak da sorunu az olan modeller önerebilir misiniz ? Şimdiden teşekkür ediyorum.



  • Hocam ford mustang bakin derim. Bu soyledikleriniz pek turkiyede olacak araclar degil o yuzden ben de abd'den ornek verdim.
  • darthskywalker kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de de illa ki bulunur. Benim kendi bulabildiğim 316ti var bir tek. Bilen birkaç arkadaş illa ki çıkacaktır.
  • Citroen C4 SX PK
  • Doğan al
  • Arkadan çekişli istemenizin sebebi nedir?

    Bu aralıkta Honda Civic'ler var 1.6ES'ler falanda temizini araman lazım.
  • Smyrn3. kullanıcısına yanıt
    20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. Şu ana kadar kullandığım bütün arabalar önden çekişli idi. İlk arabam arkadan itişli bir araç olsun istiyorum. Bunu sokaklarda yan yan gezeceğim manasında söylemiyorum yanlış anlamayın. Tecrübe edemedim henüz ama sürüşünün çok daha sportif olduğu belirtiliyor genelde önden çekişe göre. Alternatif çok yok farkındayım. Ancak belki buradan elle tutulur bir araç modeli bulabilirim. Soğuğu da özellikle belirtmemin nedeni Erzurumda okuyorum o yüzden sorun çıkarmaması önemli.
  • arkadan itis müptelası olarak bulunduğunuz bolge itibariyle karda cok sorun yasayacaginizi garanti ederim. arkadan itis karda buzda islak zeminli dik yokusta kalir. ayrica 3.16ti alinmaz en tutulmayan modeldir ti yani compact modeller. 97 veya 98 model daha alti degil ama 3.18is alin hatta coupe kasasini. bana dua edersiniz. ben bu araci 4.5 yil ve 180.000 km boyunca kullandim efsane olmasi bosuna degil. motor kodu m44b19 olmali buna dikkat.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helpgod -- 15 Kasım 2016; 22:10:13 >
  • Doğan Slx
  • helpgod kullanıcısına yanıt
    Hocam cevabınız için çok teşekkür ediyorum. 318is lere baktım az önce ama sanırım çok fazla çeşit var. Örnek teşkil etmesi için bir ilan atabilir misiniz malum siteden. Bir de sizden ricam motor kodunu özellikle belirtmişsiniz. O koddaki motorun özellikleri nelerdir neden özellikle o kodda aramalıyım. 316ti yi eledim peki bahsettiğiniz karda yaşanacak sorunlar bu model için de geçerli midir. Kronik sorunları var mıdır. Sorunsuzluğu nasıldır. Şimdiden çok teşekkür ediyorum cevabınız için.
  • ÖlüyenYörüler kullanıcısına yanıt
    Ben gectim arkadan itise soyleyeyim sana. Ucan kacan biri değilsen pek fark yok. Tek fark arkayi cabuk ve kolay bırakıyor o. Baska bir numarasi yok. Ben ucar kacarim arada sekil de yaparim dersen az guclu olsun arac.
  • Ani gazda kolayca patinaja düşmemesi yeter. 😆
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Önerebileceğiniz bir model var mı yukarıda yazdıklarım doğrultusunda
  • ÖlüyenYörüler kullanıcısına yanıt
    Aklima bir tek e36 geliyor benim. Temizi denk gelirse 320 guzel olur. Soyle 2000 model falan olabilir. Temiz ve duzgunlerinin bence hala gideri var. Baska arkadan itis ne var?

    Dedigim gibi normal kullanilacaksa arkadan itisin bir numarasi yok. Yani normal kullanici icin fark etmez.
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Hocam genciz illa bir şeyler yapacağız altımızda o makine olursa peki sanayiye mahkum kalmayalım o araçtan. Malum çok temiz kullanılmış olmuyor genelde o modeller. Bir de motoru hakkında bilginiz var mı turbo beslemeli mi atmosferik mi
  • ÖlüyenYörüler kullanıcısına yanıt
    Yasli araba illa bakim ister. Guncel araclari alsan bile bozulabilir. Temizi denk gelirse ariza cikarma riski daha az olur tabi. Sorun cikarmazsa daha keyifli olur. Bana sorarsan arkadan itisten vazgec. Daha temiz araclari denk getirirsin
  • ÖlüyenYörüler kullanıcısına yanıt
    m44b19 motor 3.18is lerde 97 ve 98 yılarında kullanilan motordur daha sonra e46 kasada kullanildi mi tam hatırımda degil. sirasiyla 77 model e21. 88 mod e30.98 mod.e36.2010 mod.e90.2016 mod.f30 kasa bmw lere sahip oldum halen 2016 3.20ied kullaniyorum.
    m44b19 1900cc hacminde o yillarda sık görülmeyen dereceli cift egzantrik headers gibi performans hedefli ozellikleri vardir. e36 kasa nin 3.20i leri güzeldir hostur 6 silindir olup sesi guzeldir ama esit sartlarda 3.18is 3.20i yi az farkla da olsa yer. arkadan itisin numarası illa drift yapmak degildir. genelde esim ve çocugumla oluyoruz arabada ve yavas kullandigimi soyleyemem. aksiyon yapmam ama otobanda asılırım. arkadan itis yagista risk barindirsa da kuru havada ve bilincli ellerde harika yol tutar. ornegin basik honda vtec isiklardan kalkarken sizi gecebilir ama ilk derin virajda o frene basarken siz gaza basiyor olursunuz. cunku ani dip gaz yapmadığınız surece gaz vererek viraja girince arkadan itis daha kolay viraj alir. simdi hemen hondacilar atlamasin yok honda bmw yi yer vs diye. dedigim gibi bmw sürücüsü böyle kapışma vs olaylarina girmemelidir cunku bmw nin iddiali olduğu yönü sloganında oldugu gibi sheer driving pleasure. saf surus zevki. keyifli araba bmw. herkese öneririm.hayallerinizi ertelemeyin.akliniza takilan olursa yardimci olmaya çalışırım.




  • 3.20 Ci e36 ama km ve model kriterleri uymuyor.
  • 1.5 impreza awd'lere bakabilirsiniz. Bodykit'li olanlar eski olmasına rağmen gerçekten hoş duruyor. Karda kışta kimse okuldan çıkamazken, siz rahat rahat gezersiniz:)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.