Şimdi Ara

2005 model 1.6 Opel Astra Elegance Kaç para eder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çok temiz garaj arabası herhangi bir boya ya da değişim söz konusu değil araç 30.000 km civarında 2005 model en donanımlı versiyonu.
    Şu anda kaç para vermeliyim sizce bu araç için? Yardımcı olabilir misiniz?



  • piyasa temizligine göre 20 ile 26 bin arası fiyatları var sizde 25 bin tl gibi bir fiyat biçerseniz uygun olur diye düşünüyorum
  • 23 24 arası bir fiyat önerim. Satıcı ne kadar istiyor.
  • 24 bin liraya bırakacak gibi araç 2004 sonunda alınmış sahibi yurt dışında olduğundan garajda yatmış 2 sene kadar. Bakımı yapılmamıştır ama daha 26 binde zaten. Model 2005 olduğundan sonra satılabilirlik yönünden sorun yaşar mıyım bilemiyorum. İlk aracım olacak bir tanıdığın vasıtası ile alacağım yoksa istanbulda temiz araç bulmak çok zor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mul2ti

    24 bin liraya bırakacak gibi araç 2004 sonunda alınmış sahibi yurt dışında olduğundan garajda yatmış 2 sene kadar. Bakımı yapılmamıştır ama daha 26 binde zaten. Model 2005 olduğundan sonra satılabilirlik yönünden sorun yaşar mıyım bilemiyorum. İlk aracım olacak bir tanıdığın vasıtası ile alacağım yoksa istanbulda temiz araç bulmak çok zor.

    24 bin liraysa gayet uygun geldi. Ama aracı alırsanız çalıştırmadan servise götürün. 2 sene yatan arabanın motorunu çalıştırmak motora tehlikeli. Lastikler yer yapmıştır artık. Lastikler değişecek. Bakımları yapılacak. Alırsanız çekiciyle servise götürün derim.

    İlerde sorun yaşamazsın satarken. En çok tutulan araçlardan birisi Astra. Bir de LPG taktırdığınızda 1 haftada satma ihtimaliniz bile var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 9 Şubat 2010; 14:01:25 >




  • Hafta sonu bakmaya gideceğim ne satanın acelesi var ne de benim bir bilen arkadaşla beraber gidip bakacağız araca. Yorumlarınız için teşekkürler. Alabilirsem burda bilgileri paylaşırım. İlk arabam olacak o nedenle biraz daha şüpheli yaklaşıyorum olaya.
  • 25 iyidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.