Şimdi Ara

2 sorun: installer ve bir icon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar yeni katıldım aranıza..Umarım benim de yardımcı olabileceğim konular olur birbirimize karşılıklı yardımcı oluruz..

    İlk Sorunum installer la alakalı..İnstaller kendini update etmek istedi ve update all dedim ama ekranda update ler oldu gözüksede installer ikonuda 2 sayısı gitmiyor..Nasıl kaldırabilirim o sayıyı ordan..(kırmızı baloncuk)

    İkinci sorun ise yine bir ikon problemi.İradio yüklemiştim bir source dan.Uninstall etmeme rağmen ilk aldığım zamanlarda bilgisayardan atmaya çalışığım iradio yüzünden sanırım ikonu gitmiyor aletten..Üzerine uzun süre de tıklasam nafile..! Ya bir desktop düzenleyici tavsiyesi rica edicem sizlerden veya nasıl kaldırılacağınıı..

    Bir diğer ilginç konu ise ilk aldığımda yine bilgisayardan attığım bir parça telefon etmek için numaraları klavyede basarken otomatik olarak devreye giriyor..! Şarkıyı sildim yine devam etti problem..Ne haltlar yedim ve yardım lütfen..:)







  • aramıza hoşgeldin
    1.nci sorun telefonu respring yapınca düzelir. installerdan respring adı taşıyan programı yükleyin.
    2.nci sorun bilgisayardan atmaya çalıştığım diyorsanız sanırım openSSH ve WinSCP ikilisinden bahsettiniz. yine aynı yolu takip ederek programı oradan silin yada Poof adlı yazılımı yükleyin.
    3.ncü sorun hakkında hiç bir fikrim yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.