Şimdi Ara

14 GÜN KARANTİNA SONUNDA YİNE POZİTİFİM!!! (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
9
Favori
34.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
637 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ever evet çok güvenilir :)


    14 GÜN KARANTİNA SONUNDA YİNE POZİTİFİM!!!
    14 GÜN KARANTİNA SONUNDA YİNE POZİTİFİM!!!
    14 GÜN KARANTİNA SONUNDA YİNE POZİTİFİM!!!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OrQuN

    İlk 21 günden sonra tekrar test yaptırdığınızda pozitif çıkması ilginç olmuş. Bu 21. Günden sonra hâlâ pozitif olduğunuz için bulaştırıcılığınız devam mı ediyordu? Yani toplam 50 gün sonra ancak negatif çıktınız doğru mu anlıyorum? İkinci 21 günde tekrar ilaç tedavisi verdiler mi?



    Alıntıları Göster

    O kısmı ile ilgili net bir bilgi veren çıkmadı (2. test öncesi muayeneyi yapan doktora sorduğumda imkanım varsa karantinada kalmamın daha iyi olacağını söylemişti) , sağlık bakanlığından gelen standart 14 gün karantinada kalın mesajı dışında bana ulaşan olmadı.

    İlçe sağlık müdürlüğündeki "doktor odasını" 50 defa filan aradım hiç birinde bağlanamadım, dolayısıyla ilaç filan da getiren olmadı.


    Tamamen evde kendi kendime karantina uygulayarak zaman geçirdim neyse ki son test negatif çıktı.

    Bu arada 2.test için gittiğimde doktor sağlık bakanlığının 6 haftaya kadar pozitifliğin görülebileceği yönünde bir bilgilendirmesi olduğunu söylemişti.


    benim süreçte ilk pozitif testten 4-5 gün önce ateşim çıktığı için gittiğim hastanede yapılan ve negatif çıkan bir test daha olmuştu. İlk belirtiden itibaren 55 gün diyebiliriz kabaca :)





  • Hocam ben pozitif çıkmamın 18. Gününde yaptırdığım İkinci pcr testinde negatif çıktım. Son akciğer filmi ve kan sayımında ciğerlerde azda olsa bir lekelenme görüldüğü için 400mg avelox antibiyotik başlandı, kan değerlerinde ise Crp ve beyaz kan(lökosit) yüksek çıktı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zorunlu karantina sonunda yaptırdığım test pozitif çıktı, sokağa çıkma yasağım yok istediğim yere gidebiliyorum ama pozitifim, yersen. zaten nasıl bir hastalık olduğunu bile anlamadım herhangi bir üst solunum yolu enfeksiyonunu bile daha acı verici ve uzun sürerken 2 günde geçen boğaz yangım için tüm dünyayı karantinaya sokmaya çalışan bir düzen ve her tarafta bunun borazanlığını yapan güruh ile karşı karşıyayız. madem hala hastayım (üstelik korkunç derecede ölümcül bir hastalık olduğu iddia ediliyor) neden saldım çayıra mevlam kayıra modundayız madem hasta değilim neden PCR testi hastasın diyor.

  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.