Şimdi Ara

1 aylık int lazım en uygun olanı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar 1 aylığına memlekete gidecem 23 Haziran dan Temmuz sonuna kadar orda Kalacam evde tel ve internet yok benim faturasız vodafone hattimi laptopa bağlayıp İnternet'e girmek istiyorum bu 1 ay kullanmak için neler yapmam lazım wınn falan olmaz çünkü cihaz almaya gerek yok 1 ay için daha mantıklı ne yapmalıyım ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdr07 -- 16 Haziran 2010; 16:56:51 >



  • var olan telefonunu bilgisayara modem olarak tanıtıp,

    aylık cepnetle bağlanırsın olur biter.
  • Aylik cep paket alip 8 liraya yavasta olsa net sahibi olabilirsin. Ustelik sinirsiz. Telefonu modem olarak bagla kullan.
  • Telefonum 6700 classic birde verdikleri sim kart 32kb olanlar birde 3g ye uye olmaya gerek varmı birde hızı nasıl ? Msnde kamera açılınca falan son olarak 3g ye üye olmak ücretsiz diyor üye olduktan sonra yine bu internet paketini aynı fiyata alıyorum demi yani 3g ye geçmemin bir sakıncası yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kdr07 -- 16 Haziran 2010; 17:08:54 >
  • 3G aboneliği ücretsiz, herhangi bir bedeli yok.
    Paket fiyatı aynı, 3G abonesi olsanız da değişmez.
    Sim kartın da 3G uyumlu olması gerekiyor sanırım.
    Hızı ilk 100 mb'dan sonra 96 kpbs. 1 megabit hızında internetin 1/10'u hızında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heathrow -- 16 Haziran 2010; 17:49:13 >
  • tahminen telefonunu modem olarak kullanabilirsin (6300 ile bağlamıştım. bu üst model olunca büyük ihtimal bağlanıyordur.) bağlantı için nokianın ovi suite programını kullanman sana kolaylık sağlayabilir. sana önereceğim iki paket var. biri cepnet biri vodemnet. cepnet aylık sınırsız 8 lira civarı. ve 100 mb den sonra hızın düşüyor. çoğu kişi bu hızda internette sörf yapabiliyor. video izleme biraz yavaş. msn video görüşmesini denemedim. sana tavsiyem önce günlük 50 kuruşa cepnet sınırsız paketini al ve bir gün boyunca dene. onda da 5 mb den sonra hız düşecektir. hız sana yeterli gelmezse vodemnet'in haftalık paketi var. 19 lira civarı. ister bir hafta kullan ister 4 hafta. aylığı sınırsız 76 tl ye geliyor. bununda haftalık 1 gb dan sonra hız sınırı var.(aylık 4 gb hız sınırı yok) sonra hızı düşüyor. ama cepnetten daha hızlı. vodemnetide saatlik veya günlük paketini alarak test edebilirsin. ihtiyacına göre birini seçersin.

    ek: Bende 32k simkartla 3g bağlantısı kuruyorum. problem yok. 3g hızında bağlantı kurman için 3g üyeliğini açtırman lazım. paket ücretinde bir değişiklik olmaz. yalnız telefonun 3g yi destekliyorsa daha hızlı bir bağlantın olmuş olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bassavci -- 16 Haziran 2010; 19:52:10 >




  • Bilgiler için çok tskler arkadaslar
  • 6700 ile baglaniyorum ben.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.