Şimdi Ara

Konservatuvarı bırakıp sınava yeniden hazırlanmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Gelecek kaygısı nedeniyle bölüm değiştiriyorsanız iş bulması garanti olan bölümlere yönelin derim. Hemşirelik, ebelik vs. devlet ataması iyi olan görece düşük puanla da okuyabileceğiniz bölümler. Yüksek puan alabilecekseniz tıp fakültesini öneririm.

  • Eğer sınava tekrardan hazırlanmayı düşünüyorsanız yola başlamadan her şeyin artısını eksisini düşünüp ona karar verin, sonrasında verdiğiniz karar doğrultusunda hareket edin. Eğer yolun ortasında napıyorum ben diye sorgulamaya başlarsanız yine kaygılanıp bocalarsınız. Konuda sınav sistemiyle alakalı sorduğunuz tüm soruların cevapları YouTube'da ve forumda var. Şuanki netlerinizle bu sene iyi bir sıralama yapmanız mümkün değil fakat seneye düzenli çalışırsanız başarmamanız için bir sebep yok.

  • Hocam her seyın universite oldugu dusuncesi nasil kafamiza oturdu bilmiyorum ama her sey uni degilmis bunu fark ettim. Hedef eczacilikti hedefledigim netlere ulastim ama yaklasik 1 yildir gecen yilki depremden beri(burada tarih belirtiyorum, deprem etki etti demiyorum) universite okumanin zaman(bolumler okul olarak degil bireysel olarak bahsediyorum) kaybi oldugu kaantine vardim. 5 yil boyunca uni okuyacagim ekonomi malum kyk desen 1 gunde bitecek bir para, yarin ulkede hilafet ilan edilmeyecegi bile kesin degil, her seyi gectim bir ton skinti stresi var bunun. 5 yil sonunda iyi para kazanmak icin islek bir yerde dukkan acmak lazim ama islek yerlerin hepsi neredeyse dolu, devir almak istesen milyon liralar cikiyor. her ne kadar suan tl degersiz olsa da milyon liralar da hemen bulunacak paralar degil. gelecek kaygisi hat safhada bu dusunceler bana uni okumama kararini aldirdi. benim kuzen var yurt disinda kuafor kadin kuaforunde ise baslayip belgeler aldiktan sonra yanina ucacagim. her sey uni degil farkli alanlara yonelebilirsiniz.





  • YKS2024Hedef15000 kullanıcısına yanıt
    Çok büyük dediğin kişiyle aranda 2 yaş var

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cevaplar için çok teşekkürler. Up.

  • Fen lisesi mezunuysan biraz çalışsan en kötü 100kya girersin sonrasında bir mühendislik vs. yazıp sektöre girmeye çalışabilirsin bunlar için geç değil çok büyüksün diyenlere bakma üni okumayıp da ne yapacaksın ne iş biliiyorsun da hayatını devam ettireceksin? Mezun olunca çok büyük diye düşündüğün yaşa geldiğinde şu an mezun olsaydım da sıfırdan sektöre girip yükselseydim orta yaşlarımda iyi paralar kazansaydım diye düşünüp yine pişman olacaksın. Kısacası sektörü geniş olan iş bulabileceğin bir bölüme girip kendini geliştirmeye başla asla geç değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makinabey -- 13 Mayıs 2024; 19:58:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

  • Up.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.