Şimdi Ara

Yeni Seat Leon MK4 (ANA KONU) (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
789
Cevap
45
Favori
116.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1.5tsi manuel araca servis 0w20 yağ öneriyor bunun harici 0w30 yada 5w30 yağ kullanılabilir mi

  • Sizin yeni kasa bu olacak sanırım , ancak Cupra olarak.


    Yeni Seat Leon MK4  (ANA KONU)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr09 -- 17 Ocak 2024; 13:35:44 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TDB

    Doğuş tan aldığım bilgiye göre bazı araçlarda heryerde kablosuz Full Link demesine rağmen kablosuz özelliği gelmemiş. Distribütöre yazı yazılmış ve cevap bekleniyor.


    Satarken söylenen özelliğin arabada olmadığını görmek olacak iş değil.

    Yoğun uğraşlar sonucunda Doğuş Servisini araçta Wifi olduğunu ve kablosuz Full link aktivasyon yapılırsa çalışacağına ikna ettikten sonra aracı aldılar "AA evet varmış" diyerek aktivasyon yaptılar ve kablosuz Android Auto ve Carplay çalışmaya başladı.


    Doğuş son olarak insanlara aracı alırken özelliklerde yazıyor ama aracınızda bu özellik yok diye yazı imzalatıyordu. Adamların sattıkları araçların özelliğini biz onlara öğretiyoruz malesef.  





  • TDB T kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Aynı durum bende de var, aktif ettirmek için nasıl bir yol izlediniz? Yazılım güncellemesi mi yapıldı? Süreç nasıl ilerledi? Bilgi verebilirseniz sevinirim. Teşekkürler.

  • parabola119 P kullanıcısına yanıt

    Sizdeki Multimedya da 10" olandan mı?


    Multimedya da Wifi olduğundan ve telefonun multimedya ya Wifi ile bağlanabildiğinden emin olun. Bana pek inandırıcı gelmedi ama bazı araçlar Wifi sız geldiği için onlarda açılamıyor falan dedi servis.


    Eğer Wifi varsa servise gidip araçta kablosuz özellik ve Full Link olduğunu ama aktivasyonun yapılmamış olduğunu söyleyin. Güncelleme yapıldımı bilmiyorum ama aktivasyon yapınca açılıyor.

  • TDB T kullanıcısına yanıt

    Evet, 2023 style plus paketi, muldimedia 10" olan ve sunrooflu paket. Aracı teslim alırken bana sizlere yapıldığı gibi bu özelliğin çalışmadığına dair bir kağıt imzalatılmadı.


    Sizin dediğiniz gibi ben de servis ile görüşeyim. Gelişme olursa, güncel durumu buradan paylaşırım.

  • parabola119 P kullanıcısına yanıt

    Kasım-Aralık ta satılan araçlar Style Plus değil de Style Premium paket. Siz ne zaman aldınız aracı? Benim gibi Kasım da aldıysanız aynı araçtır zaten.


    Sizin de ayarlar da Wifi eğlence bilgi sistemi var ve telefonunuz multimedya sistemine hem wifi hem de bluetooth ile bağlanabiliyor ise sadece aktivasyonla kablosuz özelliği açılabiliyor.


    Ben aracı Doğuştan almadım yazı bana imzalatılmadı ama sonrasında bağlanmama problemi fark edilince Doğuş oto yazı imzalatmaya başlamış. Burda bir arkadaş ta paylaşmıştı.

  • TDB T kullanıcısına yanıt

    Aralık ayı sonunda almıştım. Evet pardon, benim aracım da style premium paket.

  • TDB T kullanıcısına yanıt

    Aracı bugün servise götürdüm, halihazırda bir yazılım güncellemesi geldiğini ama bazı sorunlardan ötürü yazılımı yükleyemediklerini belirttiler. Üreticiden bu yazılımın yüklenmemesi sorunu için cevap bekleniyormuş. Bu yazılım güncellemesinden sonra sorunun devam edip etmediğine bakacaklarını belirttiler.

    Yani sizde olduğu gibi bendeki sorun çözülemedi maalesef.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parabola119 -- 27 Ocak 2024; 11:34:6 >
  • parabola119 P kullanıcısına yanıt
    Yazılım güncellemesinden bahsettiler. Yükleyeceklerini söylediler ve yüklediler diye biliyorum ama kablosuz full link bence yazılımsal değil aktivasyonla ilgili yazılım yüklemeden de yapılabileceğini düşünüyorum ben açıkçası.
  • Merhabalar, sizin de 1.5 etsi araçlarınızda görseldeki gibi hortum üstünde yağ terlemesi var mı acaba?

    Yeni Seat Leon MK4  (ANA KONU)
  • Sos güncellemesi yapıldı serviste ancak sos sos hatası arada bir verirken sürekli hale geldi. Aracımın garantisi bitti ancak bakımları serviste yapmaya devam ediyorum. En baştan beri olan bu hatada garanti bitmesine rağmen modül değişimini yaparlar mı ? Yapmak zorundalar mı ?
  • Beyler bende de 2023 Leon FR var full paket ancak ACC yoktu. Servis bu özelliğin eklenemediğini söyledi ancak araçta front asist ve cam da mesafe ölçer kamera ayrıca şerit takip sistemi mevcut. Bende bu özelliği yazılımla hallettim. Hatta direksiyonu sökmeye bile gerek kalmadı. Direksiyondaki tuş sadece mesafe ayarına yarıyor. Bende mesafe ayarını multimedya ekranından yapıyorum. Son mesefayi kaydet diyorum tekrar tekrar girmeme gerek kalmıyor. Ayrıca ACC özelliğinin eklenmesi ile tabela okuma ve uzun far asistanı da geliyor. İleri sürüş paketi olarak geçiyor. Aracınızda bu özellikler kapalı açtırıp konforla seyahat edebilirsiniz.
  • deforgen kullanıcısına yanıt

    Hocam çok güzel haber bende düşünüyorum nerede ve ne kadara yaptırdınız mahsuru yoksa :)

  • Elektrikeb kullanıcısına yanıt

    istanbul / Esenyurt VAGCOM Center var. Murat bey çok ilgili biri ve işinin ehli. İlk olarak aracın yazılımını alıyorlar bu işlem yaklaşık 40 dk sürüyor. Sonra yazılımı Almanya’ya gönderiyorlar ve uygun yazılımı ekleyip 3-4 gün sonra size dönüş yaparak araca yüklüyorlar. Son işlem de 1,5 - 2 saat sürüyor. Ama uzun yol keyfi harika şehir içinde gaz fren yapmayı unuttum yani o kadar güzel bişey. Dur kalk yoğun trafikte bile çok iyi çalışıyor. Yalnız mesafe ayarlıyken bir araç araya yavaş yavaş girerse kendiniz fren yapabilirsiniz. Mesafeyi uzak yaparsanız ona da gerek kalmaz ama ben mesafeyi kısa yada çok kısa kullanıyorum.


    ilk olarak 5000 TL ön ücret alınıyor yazılım alınırken sonrasında 23.000TL yi de işlem bitince ödüyorsunuz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deforgen -- 9 Mart 2024; 14:39:29 >
  • Merhaba, 21 model style paket mk4 sahibiyim. Ön kol dayama için servisi aradığımda olmadığını söylediler. Siz nasıl bir çözüm buldunuz? Full link aktivasyonu için servise mi başvurmam gerekiyor yoksa vag grubu aksesuarcılarda bu iş çözülebiliyor mu?

  • deforgen kullanıcısına yanıt

    Tşk ler hocam bende değerlendireyim

  • deforgen kullanıcısına yanıt
    Ücreti peşin mi istiyorlar yoksa taksit yapıyorlar mı?
  • Shadow Operation S kullanıcısına yanıt

    Peşin alıyorlar. Havale ile gönderim kabul ediyorlar.

  • Beyler 10.000 e gelmemiş araç için hangi bakımlar aksatılmamalı? Bilginiz var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.