Şimdi Ara

Yeni Seat Leon MK4 (ANA KONU) (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
789
Cevap
45
Favori
116.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Seat markası teker teker band kapatacak bilginiz olsun... Sadece Cupra markası devam edecek....

  • certac C kullanıcısına yanıt

    Cupra adıyla devam etmeyecek miydi

  • canozerdem C kullanıcısına yanıt

    Aynen cupra adıyla devam edecek

  • 2023 Leon 1.0 etsi araç aldım. Araçta kablosuz full link var ama octavia aracımda telefonumla çalışan kablosuz Android auto Leon da sadece kablolu çalışıyor. Kablosuz bir türlü çalıştıramadım bilgisi olan var mıdır.
    Teşekkürler.
  • TDB T kullanıcısına yanıt

    Doğuş tan aldığım bilgiye göre bazı araçlarda heryerde kablosuz Full Link demesine rağmen kablosuz özelliği gelmemiş. Distribütöre yazı yazılmış ve cevap bekleniyor.


    Satarken söylenen özelliğin arabada olmadığını görmek olacak iş değil.

  • TDB T kullanıcısına yanıt

    Cam tavan ve 10" multimedya mı var?

  • jedi39 kullanıcısına yanıt

    Evet cam tavan ve 10" multimedyalı olan model.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TDB -- 4 Aralık 2023; 23:8:42 >
  • TDB T kullanıcısına yanıt
    Evet biliyorum bugün style için fiyat alırken öğrendim. O modelde mi bu problem var diye sormuştum.
  • jedi39 kullanıcısına yanıt

    Sanırım sadece bu modele özgü problem.

  • TDB T kullanıcısına yanıt

    Hocam bugün aynı araç için kapora verdim. (cam tavan ve 10inç ekranlı)

    Son gelen 10 inç ekranlı tüm araçlarda bu sorunun olduğunu ve yazılım güncellemesi ile çözülmesini beklediklerini söylediler fakat bunu garanti edemiyoruz diyorlar.

    Araç teklif formunda belirtildiği halde bu özelliğin kullanılamadığı için ise sizden bir imza alacağız dediler.


    Yakın zamanda araç alıpta bu sorunla karşılaşan oldu mu acaba?

  • mem01990 M kullanıcısına yanıt

    Hocam 10" ekranlı alan herkeste var galiba bayinin dediği gibi. Tahminimce ekranlar takılmış ama fabrikadan özellik açılmadan çıkarılmış.


    Hangi bayiden aldınız ve sakıncası yoksa fiyat nedir?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TDB -- 10 Aralık 2023; 18:6:42 >
  • Anlıyorum hocam muhtemelen öyle de olabilir.

    Doğuş oto esenyurt dan 1.322 ye aldım. Kredim ise bugün onaylandı 262 bin tl olarak. Fiyat fr a yaklaşınca biraz tereddüt etmedim değil fakat 55 bin fazla peşinatla sunroof ve büyük ekran makul geldi.

  • 8" multimedya ekranını 10" yapabiliyor muyuz? Serviste değişim mümkün mü veya çıkma bulup taktırabilir miyiz?

  • Merhabalar, henüz 1 hafta önce satınaldığım, 300km'deki leon 1,0 style plus aracıma haftasonu kışlık continental lastik taktırdım lastikçide ve lastik değişimi sonrası balans işlemi esnasında, lastikçinin uyarısı üzerine 4 jantta da yalpa olduğunu gördüm. Videoyu da ekliyorum. Lastikçi, durumu servise bildirmemi ve değişim talel etmemi önerdi. Servisin incelemesi sonrasında da, lastikçinin yazlık lastikleri sökmek için kullandığı ekipmanın basınç ayarlı olmaması nedeniyle böyle bir soruna neden olduğunu, hatalı tarafın lastikçi olduğunu bildirdiler. İsterseniz biz bir rapor tutalım, lastikçiyi mahkemeye verin dediler. Daha önce böyle bişey gören, duyan oldu mu aranızda?





  • -rsyz- - kullanıcısına yanıt

    4 tekerde olusan o seviyede bir yalpalamayi hissetmemeniz mumkun degil. Otoban hizlarin ciktiginizda arabanin zangir zangir titremesi gerekirdi. Servislerde balansi kontrol ettikleri iyi cihazlar var, lastikcilerdeki gibi basit ve (bir cogunun)kalibrasyonu bozuk cihazlar degiller. Servis sorun yok diyorsa ve bir sey hissetmiyorsaniz gercekden sorun yokdur diye dusunuyorum.

  • pürkinator P kullanıcısına yanıt
    Servise aracı götürdüğümde, tekerleri söküp balans kontrolü yaptıklarını hiç sanmıyorum, lastikçi eğmiş jantları deyip başından savdılar bence. Lastikçide kışlığa geçiş sonrası şu an 120km/sa civarı hafif titreşim var.
    Lastikçi, bu jantlarda eğrilik var demese, şu anki titreşimi sadece kötü balans işlemine yorardım. Servis, bu jantlar normal demiş olsa, ona da tamam der, yine kötü balansa yorardım ama servis şimdi hatayı lastikçiye bağladığı için huzursuzum. Ya gidip lastikçide tekrar balans kontrolü yaptırıcam ve titremenin düzelmesini umacağım ya da paraya kıyıp jantları düzeltmeye vereceğim.
  • Merhabalar 1 hafta önce Leon Fr 1.5 etsi aracımı satın aldım. Önceden de Leon kullandığım için araca yabancılık çekmiyorum fakat otomatik araç ilk defa kullanıyorum. Vites D konumuna getirip sürdüğümüzde kadranda sadece D harfi oluyor hangi viteste olduğunu görme şansımız yok mu? Sadece spor ya da manuel modda mı görülüyor? Bir de aracım Fr plus teknoloji paketli fakat adaptif hız sabitleyici yok. Bu özelliğin aktif olması için yazılım mı lazım yoksa parça da mı gerekiyor? Sonradan yaptırabiliyor muyuz acaba?
  • Shadow Operation S kullanıcısına yanıt

    Bende de aynı araç var. D konumunda göstermiyor. ACC için direksiyona da buton/kablo değişimi eklenmesi gerekiyor, bununla ilgili yabancı seat fan gruplarında doküman var fakat direksiyonu sökmek gerekiyor. Dokümanı inceledim kabloyu direksiyondaki telefon tuşuna bağlayıp acc için kullanıyorlar(garanti dışı bırakıyor). Seat global ile yazışıp öğrendim, ACC açtırmak mümkün değil gibi. Sonradan ileri sürüş destek paketi de alınamıyor.

  • araçta yakıt-benzin filtresi var mı. varsa bunu hiç değiştirmeye gerek var mı

  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.