Şimdi Ara

Vankyo Leisure 495W - İnceleme ve kullanım bilgilerim (Ev) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
7
Favori
11.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ne yazık ki bütçem yok o kadar

  • Hiç wanbo t2r max 2023 kullanan görmedim. Aslında leisure 495w nun tam rakibi. Kullanan varsa yorumunu 4 gözle bekliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam herkese, aleti tavana taktım, hafif eğim vermem gerekiyor ancak bu şekilde asla tam dik açıyla baktığı andaki kadar net bir görüntü vermiyor bir türlü, bunun arkadaki eğim ayarı haricinde özel bir ayarı mı var yoksa ne kadar ekmek o kadar köfte olayı mı?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben Wanbo T2R Max aldım. Az ışıkta bile duvarda görüntü diye bişey göremezsiniz. Zifiri karanlıkta ise, normal bir tv nin göz almaması en tasarruflu modundaki görüntüyle aynı ışık seviyesi var. Vidyolarda daha parlak duruyor ama gözle bakınca böyle değil tam bir hayal kırıklığı. Keystone yani köşe düzeltme işlemlerini otomatik yapabiliyor onun için el ile veya otomatik ayar seçenekleri var. Fan sesi az hoparlör çift. Ama gece bunla düzgün bişi izleyemedikten sonra altın kaplama olsa ne yazar ki?


    En alttada Redmi Note 8 Pro ile olan Miracast faciası mevcut. Genelde youtubta miracast için çok kısa vidyolar var ama yansıtma olayı gördüğünüz gibi.

    Vankyo Leisure 495W - İnceleme ve kullanım bilgilerim (Ev)


    Vankyo Leisure 495W - İnceleme ve kullanım bilgilerim (Ev)


    Vankyo Leisure 495W - İnceleme ve kullanım bilgilerim (Ev)Doğada Kalyoutube
    WANBO T2R MAX MIRACAST PROBLEM
    https://www.youtube.com/watch?v=yIlUp8A73N4&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tulgacan -- 16 Haziran 2023; 10:15:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Size birde bazı bilgiler ekleyeyim.

    1inc = 2.54cm

    65inc 165cm TV - Yatayda 146cm, dikeyde 84cm dir.

    yani

    130inc 330cm TV - Yatayda 292cm, dikeyde 168cm görüntü verir. Projeksiyonda aynı

    250inc 635cm TV - Yatayda 561cm genişlik ve Dikeyde 323cm eder.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar bu tarz cihazlarda tam karşıdan dik açıyla yansıtma yaparsak görüntüde bozulma olur mu? Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • renzokuken kullanıcısına yanıt
    selam dostum kablo seçmiyor ben 3 kabloyu ek yapıp 10,12 mtr gibi kullandım. görüntü veriyor. tabi kalite kaybı oluyodur. ve kablolardan sadece bitanesi samsung orjinal hdmi dı diğerleri normal hdmi dı. sadece ek yerleri tam oturmaz ise arada görüntü bi parlama yapıyor. amazondan sertifikalı 15 mt kablo sipariş verdim geldiğinde deneyip yazarım

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wambo tt almak istiyorum. kullanan varmı, aradaki farka değermi. Vankyo yu nvidia shilde ile kullanıyorum. hassa ayar konusu ve lümen değeri biraz canımı sıkıyor. tt 650 ansi lümen deniyor ciddi fark olurmu arada. gerçek 1080p mi. bilgisi olan yazarsa sevinirim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim ben de bu cihazı aldım fakat uydu alıcısı hdmi den bağladığım zaman sinyal yok diyor, bu konuda yardımcı olur musun, digiturkte de aynısını yapıyor, maç izletmek istiyorum ama yapamadım ,

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese iyi günler. Bir süredir Vankyo marka projeksiyonları araştırıyordum eve almak için. Genelde maç ve film izlemek için kullanacağım. Vankyo, Havit, Yasomi markaları arasında kalsam da Vankyo'da karar kıldım gibi. Ancak kararsız kaldığım iki modeli var.

    1- Vankyo Leisure 470 Pro ( hb linki: https://www.hepsiburada.com/vankyo-leisure-470-pro-native-1080p-5g-wi-fi-lcd-led-projeksiyon-cihazi-250-inc-yansitma-dahili-hoparlor-tv-stick-ps5-hdmi-usb-vga-av-p-HBCV00002YO5NX )

    2- Vankyo Leisure 495W bu konunun da başlığı olan (link1:

    https://www.ciceksepeti.com/vankyo-leisure-495w-4k-destekli-5g-wi-fi-bluetooth-lcd-led-projeksiyon-cihazi-220-inc-yansitma-dolby-audio-hoparlor-kcm46157853

    link2: https://www.oyuncakhobi.com/vankyo-leisure-495w )


    Birkaç sorum olacak. Her iki model de 1080p native destekliyor. Hoparlör farkı var ve şu an arada fiyat farkı 1.200 TL civarı. Bilgi sahibi olanlar hangisini tavsiye eder ?


    Bir diğer sorum da şu; Vankyo Leisure 495 seçeneğinde verdiğim linklerde göreceğiniz gibi ikinci linkte 2024 versiyon diyor. Sanırım 2023'den farklı olarak içinde android 9 ile geliyor bu da IP tv vs için ek bir şey takmaya gerek kalmayacağı anlamına gelir. İkinci olarak dört köşe elektronik düzeltme eklenmiş. Buradaki coğu arkadaş düzeltme meselesinin zorluğundan bahsetmiş, bu anlamda faydalı olabilir. Ancak araştırdığım kadarıyla projeksiyonu genelde bir ekstra araç ile (tvbox) kullanmak daha iyi gibi performans anlamında, kendi android sistemi olmasına kıyasla. Evimde kullandığım Raspberry pi ve mi tv stick ile kullanmayı düşünüyorum. Ayrıca 2024 versiyonu için 4k desteği diyor.


    Bu durumda hangisini tavsiye edersiniz ? 2024 versiyonu ön sipariş verip beklemeye değer mi ?


    Biraz uzun oldu ayrıntılarla açıklamak istediğim için. Teşekkürler herkese şimdiden.


    GÜNCELLEME: Satıcı ile iletişime geçtim ellerinde 495W'nin ilk linkindeki eski ürün kalmamış (2023 versiyonu), stok bitmiş. Başka satıcıda da yok. Bu durumda iki seçeneğim var. Ya 470 Pro ya da 495W 2024 versiyon. Tavsiyeleriniz ?


    GÜNCELLEME 2: Vankyo 495w (https://www.oyuncakhobi.com/vankyo-leisure-495w) modelinde karar kıldım. Aslında 2023 versiyonu alabilirdim ancak piyasada bulamadım. 2024 için ön sipariş verdim. Native 1080p olmasının yanında 4K desteğinin olması ve Dolby çift taraflı hoparlöre sahip olması beni cezbetti. İyi bir hoparlörü olursa ek bir hoparlör alımına gerek kalmaz. Elime geçince duruma göre burada kullanım sonrası fikirlerimi yazabilirim. Dahili gelecek olan Android TV 9.0 işletim sisteminin performansını da merak etmiyor değilim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umitkilic -- 27 Eylül 2023; 15:22:42 >




  • umitkilic U kullanıcısına yanıt

    Merhaba hocam, ben de aynı fiyat bandında ürünlerle ilgileniyorum. Sesi yüksek diyen çok kişi olduğundan şüphelerim vardı. 2024 versiyonu merak ettim doğrusu. Amazon'a baktığımda da şu iki ürün dikkatimi çekti:


    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BZ8V9GQM?ref_=cm_sw_r_apan_dp_F7WWKCFVWDGG1PDKERXY

    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BD7B9ZWL?ref_=cm_sw_r_apan_dp_Z1ZFPV2956CX6X5HMFTG


    Akatuo markasını ilk kez duydum ama puanı ilgimi çekti. Yorumlarda WeWatch veya Vankyo yoğunluğunda gürültü linci yoktu.


    Havit ve Yas0mi'ye gelince, Yas0mi'nin yorumları şüphe uyandırdı, bazıları tek elden çıkmış gibi geldi. Havit'i incelemedim açıkçası.


    Android APK yüklenmedikçe benim için çok önemli değil açıkçası. Hoparlörde de evdeki eski müzik setimi kullanırım diye düşündüm...


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • The Conqueror kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler cevabınız için. Benim açımdan da içerisinde kendi işletim sisteminin olmasının önemi yok, raspberry pi ve tv stick işimi görecekti. Ses işini de iyi bir hoparlör ile halletmeyi düşünüyordum. Bu fiyat bandından çoğunda native 1080 desteği var zaten. 4K'yı destekleme performansını merak ediyorum, sanal olarak dönüştürüyoruş tabii, native 4K desteği yok, bu fiyatlara da bulunmaz zaten. 2024 versiyonunda yenilik olarak çift hoparlör dolby ve elektronik ekran düzeltme varmış. Ekstra bir durumu yok yani. Zaten 2023 modeli ile arasında çok az bir fiyat farkı vardı, onu alacaktım ancak piyasada kalmamış. Neyse, 2024 için siparişi verdim bakalım nasıl olacak. Ses ve görüntü kalitesi benim için önemli kriterler. Gelince bir süre kullanıp değerlendirmemi buraya yazmayı düşünüyorum. 2023 versiyonundan çok farklı olacağını tahmin etmiyorum cihaz performansının.





  • Merhaba arkadaşlar birkaç sorum var.

    İlk sorum bu projeksiyonu mi box s4k 2.nesil ile kullanacağım. Netflixte 4k görüntü alabilir miyim?

    İkinci sorumsa hem projeksiyon hem mi box dolby ses destekliyor. Herhangi bir soundbar bağlasam dolby ses alabilir miyim? Almak için auxu hangisine bağlamam gerekir?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başlıktaki cihazdan ben de satın aldım bakalım nasıl çıkacak ...

  • Arkadaşlar cihaz geldi. İptv olarak hangi uygulamayı kullanıyorsunuz ?? İptv üyeliğimi gireyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _EngiN_ kullanıcısına yanıt

    iptv smarters pro kullanıyorum ben.

    bende bu projeksiyondan almak istiyorum. android olması beni cezbeti. mi box falan kullanmak istemiyorum. android ekran görüntüsünü atabilir misiniz? mi box taki gibimi arayüzü. birde istediğiniz uygulamayı kurabiliyor musunuz?


    @umitkilic

  • pegasus_2 kullanıcısına yanıt
    Vankyo Leisure 495W - İnceleme ve kullanım bilgilerim (Ev)

    Google play uygulaması yok hocam . Ama ekstra bişi yüklenir mi bilmem


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _EngiN_ kullanıcısına yanıt

    iptv için hangi uygulamalar var?

  • pegasus_2 kullanıcısına yanıt

    Ben XCIPTV ile kullanıyorum gayet akıcı

  • _EngiN_ kullanıcısına yanıt

    projeksiyonda varsa o uygulama iyi. iptv smarters pro uygulaması varmı?

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.