Şimdi Ara

------SABANCI vs sabancı------ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
178
Cevap
20
Favori
11.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bayağı öldük yeter az da ben gömeyim.

    Öncelikle trdeki top 6 + tobb ozu yeditepe kadirhas cart curt bayağı bir okulu gezmiş biri olarak (hem kendim hem kardeşim sebebiyle) bu kadar rezil mutfak görmedim. Resmen öğrenciler yemek yapmasin diye yapılmış. Bunu genel sekreterle ve okulun birimlerinden sorumlu murat abiyle konuştum onlar da hak verdi fakat yapılacak birsey olmadığını söylediler.

    Ah ah yeditepenin mutfağını bir görseniz.

    Okuldaki yemek yerleri piazza ve küçük ev eh/ köpüklü leş ve pahalı / subway ve pizzabulls disko varken muhtesem ama pahalilar simdi. Bunlarla birlikte kahve alabileceğiniz Starbucks Coffee gibi yerler var. Bence bayağı yetersiz bu donem bunlar ile ilgili de çalışmalar yapmayı ve örgütlenmeyi düşünüyoruz. Misal ozyegin de bizim okulun belki de 3 4katı fazla yemek olanağı var. Çeşit çeşit kafeler burgerci fln.

    Ortama gelecek olursak genel izlenimi özellikle de bizim dönem açısından insanlar beklemediğiniz kadar mütevazi diyebilirim. Birde okulun %60 yurtta olduğundan herkes çok rahat.

    Senin de bahsettiğin gibi özellikle kış aylari hafta sonu fln okul bomboş oluyor. Harbiden bir ara bir avuç insan kalmıştık. Olumlu veya olumsuz değerlendirebilirsiniz.

    Okulda yapacak aktivite bulmak da bir tık problem bir zaman sonra monotonlaşıyorsunuz bundan dolayı sürekli halısaha yapmaya başlamıştık bir ara hayatimiz halisaha olmuştu mesela.

    Ki dediğim gibi okulda iyi sayılabilecek bir arkadas çevresine sahibim.

    Gelenler olursa turnuvada 2kere 2.olan mcity takımı olarak bekliyoruz (:

    Cevre konusunda diğer okullarda da sizi kolunuza tutup cekmiyorlar bana kalırsa. Buranın dezavantajı kampüse mahkum olmak dışarıdaki arkadaşlarınla pek görüşememek diyebilirim.





  • Mertovski53 M kullanıcısına yanıt

    Hocam mutfak bana yetiyordu ama daha donanımlı olsa daha çok kullanan olurdu gibi geliyor.

    Yemek yerleri pahalı zaten ona diyecek bir şey yok. Valla çalışma olursa iyi olur çeşitlense daha çok yemek/içecek yeri olsa hoş olurdu ama bunlar için yer var mı bilmiyorum göldeki yer ve copy center karşısı hariç :D


    Arkadaşlarla aram iyi, çok sıkıntı çekmedim o konuda ama pek de kaynaşma şansım olmadı bazı kişilerle. Biraz kişisel bi durum zaten, ortak ilgi alanı olmayınca ve sosyoekonomik farklılıklar etkiliyor. Ama kampüste takılacak arkadaş bulamadım yurt arkadaşlarım dışında :D Çoğu kişinin yurtta olması ve direkt kampüste olması güzel oluyor, istediğin gibi gez toplaş seviyorum bu özelliğini okulun.


    Evet kampüse çıkmak imkansız değil ama insan biraz daha kısa sürse istiyor :D Benim bu sene pek dışarı çıkasım gelmedi hem hava kötüydü bir dönem hem de sınıftakilerle doğru düzgün toplaşmadık ders dışı. Yurt arkadaşımlarımla aram iyi ama zaten sürekli onları görüyorum insan farklı kişilerle de takılmak istiyor açıkçası :D





  • Mertovski53 M kullanıcısına yanıt

    Araba imkanı olsa baya iyi olurdu da imkansız duruyor benim için. İleride edineceğim yeni arkadaşların arabası olursa iyi olur :D

  • Mertovski53 M kullanıcısına yanıt

    B6 da karma sanırım

  • Güncel
  • YUSUF340809 Y kullanıcısına yanıt

    konumu aşşşıırıııı berbat kampüsü odtü gibi olsa yine çekilir kampüsten dışarı çıkmazsın ama kampüsü de öyle ahım şahım değil bence koç daha iyi

  • Bu durumda tercih listenize Koç’u yazabilirsiniz
  • YUSUF340809 Y kullanıcısına yanıt
    Sonra da açıkta mı kalayım
  • Konuya bir güncelleme gelmesi lazım hocam :D

  • SGM dutluk oldu editi gerekli.
  • Aynen hocam :D Sınavlar bitsin de bir sürprizim var bahsederim o tarz durumlardan  

  • Tercih dönemi olur belki
  • Güncel. Özel mesajlara dönmeye vaktim yok pek, başlık altında yazmış olan diğer Sabancı öğrencisi arkadaşlardan yardım isteyebilirsiniz.
  • Kanka selam dilciymissin ve unideyken sinava hazirlanmissin 2 seneye mi yaydin sinavi ben de seninki gibi yapmayi dusunuyorum sabanci icin bunu yapan birini gormek sevindirdi zor oluyor mu unide yks onerilerin varsa fazlasiyla acigim

  • Adam okuldan mezun oldu
  • RamseyBolton kullanıcısına yanıt

    Ben daha yeni gordum aga gorumu bir de ayni durumdayim ondan yazdim :(

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.