Şimdi Ara

Manhunt 2 - 2024 Türkçe Yama (PC & PSP)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Bumrush
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
3
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Manhunt 2 - 2024 Türkçe Yama (PC & PSP)


    Çeviri aracı ve font desteği Deftones™ tarafından sağlanmıştır. Oyun tarafımca yerelleştirilmiştir.










    Yamanın Özellikleri:


    • Yamanın PC versiyonunda Deftones™ tarafından düzenlenen font orijinalinin aksine Türkçe karakterleri içerdiği gibi aynı zamanda da yüksek çözünürlüklüdür.


    • Yamanın PC versiyonunda orijinal dilin aksine oyun içindeki tuş komutlarını veren bilgi metinlerinde ayırıcı olması için tuş metinleri turuncuyla renklendirilmiştir. Renkli metinler "Akıl Hastası" zorluk seviyesinde mevcut olmadığı için bu özellik yalnızca "Aklı Başında" zorluk seviyesinde geçerlidir.


    • Yamanın her iki versiyonunda da orijinal dilin aksine oyun içindeki bilgi metinlerinin bitiş süresi tarafımca uzatılarak okunmaları çok daha rahat hâle getirilmiştir.


    • Yamanın her iki versiyonunda da orijinal dilde video formatındaki ara sahnelerin bazılarında konuşma olmasına rağmen alt yazısı olmayan bazı repliklere tarafımca alt yazı eklenmiştir.


    • Yamanın her iki versiyonunda da orijinal dilde video formatındaki ara sahnelerin alt yazılarında bulunan senkron kayması hatası tarafımca düzeltilmiştir.










    İndirme Linkleri:


    PC Versiyonu İçin


    PSP Versiyonu İçin










    Notlar:


    • PC versiyonunun yaması oyun üzerine "Ultimate ASI Loader", "mh2Patch", "PluginMH2" ve "Remastered Hud" adlı hayran yapımı düzeltme ve iyileştirme yamaları kurularak test edilmiştir. Oyunu sorunsuzca oynamak için önce bu yamaları, daha sonra da Türkçe yamayı yüklemeniz tavsiye edilir. Yamalar hakkında daha detaylı bilgiler ve indirme linkleri için zip dosyası içindeki "Hayranların Yaptığı Hata Düzeltme & İyileştirme Yamaları" adlı metin belgesini kontrol edin.


    ISO dosyası paylaşılmamıştır. ISO dosyasını temin etmek tamamen kullanıcının sorumluluğundadır.


    • Kurulum talimatları ve diğer bütün detaylar zip dosyası içindeki "Beni Oku" adlı metin belgesinde yazmaktadır.










    PC Versiyonu Ekran Görüntüleri


    Manhunt 2 - 2024 Türkçe Yama (PC & PSP)


    Manhunt 2 - 2024 Türkçe Yama (PC & PSP)


    Manhunt 2 - 2024 Türkçe Yama (PC & PSP)


    Manhunt 2 - 2024 Türkçe Yama (PC & PSP)


    Manhunt 2 - 2024 Türkçe Yama (PC & PSP)


    PSP Versiyonu Ekran Görüntüleri


    Manhunt 2 - 2024 Türkçe Yama (PC & PSP)


    Manhunt 2 - 2024 Türkçe Yama (PC & PSP)


    Manhunt 2 - 2024 Türkçe Yama (PC & PSP)


    Manhunt 2 - 2024 Türkçe Yama (PC & PSP)


    Manhunt 2 - 2024 Türkçe Yama (PC & PSP)





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 25 Nisan 2024; 23:50:0 >







  • Merhaba. Desteğiniz için çok teşekkür ederim. 2024 başından beri ve daha bugün erken saatlerde başladığım, GTA 4'ten daha büyük çapta iki oyunun yamalarıyla uğraşıyorum. GTA 4'ün 2020'de güncel yaması çıkmış olsa bile yine de istersem gidip baştan kendi yamamı yapabilirim ama ne alacağım tepkiler olumlu olacaktır ne de derdimi anlatabileceğim, o yüzden en azından şu an pek sanmıyorum. Ama benim ne yapacağım hiç belli olmuyor, GTA 3 ve Vice City için 2020'de yeni yamalar çıkmış olmasına rağmen 2023'te kendi yaptığım yamaları yayınlamıştım mesela. O yüzden 4 için de ileride tarafımca yapılmış bir yama görürseniz şaşırmayın. :D

  • Eline sağlık hocam sahne senin yine maşallah
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

    Deftones™'in daha çok, bu sefer işin çoğunu o yaptı. :D İlk oyunda kendisini hiç uğraştırmamıştım ama ikinci oyunun GXT'lerini hiçbir türlü açamadığım için sağ olsun hemen yardımıma koşup fontuna kadar her şeyi kendisi yaptı bu sefer. Teşekkür ederim yorumun için. Manhunt 2 - 2024 Türkçe Yama (PC & PSP) 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 13 Nisan 2024; 3:32:28 >
  • Çok fena oyun keşke 3 çıksa

  • Elinize sağlık.

  • Bu çevirinin konsol portlarını da yayınlayacak mısın? PSP, PS2 ve Wii'de vardı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rewold -- 13 Nisan 2024; 21:41:23 >
  • @potur Manhunt 2 zamanında bile zar zor çıkmıştı, 3. oyunun geleceğini hiç sanmıyorum açıkçası ama keşke gelse.


    @Indra128 Teşekkür ederim.


    @rewold Açık konuşmak gerekirse PC harici platformlara port etmeyi çok gerekli olarak görmüyoruz, o yüzden pek sanmıyorum. En fazla PSP portu yaparsak yapabiliriz ama lütfen kesin yapacağız olarak anlaşılmasın.

  • elinize sağlık, red dead revolver türkçe yaması yapmayı düşünüyor musunuz hiç

  • Argeause kullanıcısına yanıt

    Teşekkür ederim. Programcı arkadaşım Deftones ile birlikte dosya yapılarına baktık ve maalesef hem gereksiz uğraştırıcı hem de karmaşık bir dosya yapısı olduğunu gördük. Uğraşmanın değmeyeceğine karar verdik ama ileride belki diyelim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 14 Nisan 2024; 2:17:48 >
  • Selamlar! Yaptığınız yamaları çok beğendiğimi belirtmek istiyor ve merakla soruyorum: Acaba sizden bir gün GTA IV Türkçe Yaması görebilecek miyiz?

  • afebyu A kullanıcısına yanıt

    Merhaba. Desteğiniz için çok teşekkür ederim. 2024 başından beri ve daha bugün erken saatlerde başladığım, GTA 4'ten daha büyük çapta iki oyunun yamalarıyla uğraşıyorum. GTA 4'ün 2020'de güncel yaması çıkmış olsa bile yine de istersem gidip baştan kendi yamamı yapabilirim ama ne alacağım tepkiler olumlu olacaktır ne de derdimi anlatabileceğim, o yüzden en azından şu an pek sanmıyorum. Ama benim ne yapacağım hiç belli olmuyor, GTA 3 ve Vice City için 2020'de yeni yamalar çıkmış olmasına rağmen 2023'te kendi yaptığım yamaları yayınlamıştım mesela. O yüzden 4 için de ileride tarafımca yapılmış bir yama görürseniz şaşırmayın. :D

  • Elinize emeğinize sağlık.

  • @OR-Bİ Teşekkür ederim.


    Deftones™ sağ olsun, yamayı PSP tarafına portladı. Ana sayfayı güncelledim, ilgilenenler varsa linke ve ekran görüntülerine oradan ulaşabilir. PSP versiyonunun zip dosyası içindeki Beni Oku'da yazan talimatları uygulayarak yamayı İster PC, ister PSP, isterseniz de Android bir cihazda kullanabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CriminaL277_ -- 17 Nisan 2024; 1:50:12 >
  • helal olsun , psp portunu bile yapmış adamlar...

  • CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

    Geriye Wii kaldı :D PSP için elinize sağlık.

  • Dün gördüm başlığı bugün de kurdum ilk bölümü oynadım. İlk bölümün akıl hastanesinde geçmesi dışında bir şey hatırlamıyorum. Bir de mezarlık bölümü vardı galiba.

  • Bitmek üzere ama bir hayli sıktı. Stealth neredeyse kaldırılmış. Max Payne oynuyoruz sanki. Gene de sağlam nostalji oldu. XIII kurdum sizin yamanızla oynamak için. Eskilerden Undying vs. de gözüme kestirdim. Biraz bu tür kültleşmiş yapımlardan gideyim diyorum.

  • Zebercet kullanıcısına yanıt

    Gerçekten de aşırı sıradan bir TPS oyununa çevirmişler ikinci oyunu ve benim için acayip büyük bir hayal kırıklığıydı. İlk oyunu özel kılan neredeyse her şeyi mahvetmeyi başarmış, bomboş bir oyun bana göre Manhunt 2. Yine de nostaljik hisler yaşamanıza sevindim. XIII'de iyi eğlenceler dilerim. Gizlilik mekanikleri çok iyi değil ama eşsiz görsel tarzı ve basit hikâyesi ama enteresan anlarıyla keyifli vakitler geçirtebilir.

  • CriminaL277_ kullanıcısına yanıt

    17" tüplü monitörde oynamisligim var XIII'i cocukken. Hatta bitirmis olabilirim. O da nostaljik hisler yaratacak. Keske daha cok ceviriniz olsa ama iste tek basiniza ceviriyorsunuz sonucta. Buna da sukur.Manhunt 2 - 2024 Türkçe Yama (PC & PSP) 

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.