Şimdi Ara

Horizon Forbidden West Complete Edition | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
257
Cevap
8
Favori
9.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Horizon Forbidden West Complete Edition | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe


    Steam Sayfası


    Horizon Forbidden West Complete Edition | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe
    Horizon Forbidden West Complete Edition | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçestore.steampowered.com
    Horizon Forbidden West™ Complete Edition on Steam
    https://store.steampowered.com/agecheck/app/2420110/


    KÜLLERİMİZDEN DOĞMA ZAMANI


    Akıl sır erdirilemeyen yeni tehditlerin gizlendiği ölümcül bir sınır bölgesi olan Yasak Batı'yı keşfetme yolculuğunda cesur Aloy'a eşlik edin.


    Büyük beğeni toplayan Horizon Forbidden West, bonus içerikler ve ana oyunun kaldığı yerden devam eden Burning Shores hikâye genişlemesinin bulunduğu Complete Edition’ın keyfini çıkarın.


    - Geniş bir açık dünyaya meydan okuyun. Uzak diyarları, yeni düşmanları, zengin kültürleri ve çarpıcı karakterleri keşfedin.

    - Muhteşem bir sınırda uzak gelecekteki Amerika’nın yemyeşil ormanlarını, batık şehirlerini ve yükselen dağlarını keşfedin.

    - Yeni tehlikelerle yüzleşin. Silah, teçhizat ve kurtarılan parçalarla hazırlanmış tuzaklarla devasa makineler ve atlı insan düşmanlara karşı stratejik savaşlar verin.

    - Şaşırtıcı gizemleri ortaya çıkarın. Dünya'nın kaçınılmaz çöküşünün ardındaki gerçeği öğrenin ve geçmişte kalan tozlu bir sayfaya ışık tutarak Aloy'un bambaşka birine dönüşmesine tanıklık edin.


    Horizon Forbidden West Complete Edition PC Özellikleri

    • Ultra geniş 21:9 ve Süper Ultra geniş 32:9 çözünürlüklerin yanı sıra 48:9 üçlü monitör desteği ile her oyun detayını görün.
    • NVIDIA DLSS 3 yükseltme ve kare oluşturma, görüntü iyileştirici NVIDIA DLAA ve gecikme süresini azaltan NVIDIA Reflex ile Yasak Batı'nın canlanmasına tanık olun. AMD FSR ve Intel XeSS de desteklenmektedir.2
    • Kilitlenmemiş kare hızları potansiyeli ile grafik ayarlarını tercihinize göre özelleştirin.
    • Dokunsal geri bildirim ve uyarlanabilir tetik işlevi dâhil olmak üzere DualSense™ kontrol cihazı için tam destek ile kontrolü elinize alın.



    Sistem Gereksinimleri


    Horizon Forbidden West Complete Edition | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe



    Horizon Forbidden West Complete Edition | Çıktı | PC ANA KONU #TürkçePlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/games/horizon-forbidden-west/ Follow the next chapter of Aloy's journey as she braves the Forbidden West – a majestic but dangerous frontier that conceals mysterious new threats - and beyond, to the ruins of Los Angeles into a treacherous archipelago. Learn more here: https://www.playstation.com/games/horizon-forbidden-west/ ©2023 Sony Interactive Entertainment Europe. Developed by Guerrilla. Horizon Forbidden West is a registered trademark or trademark of Sony Interactive Entertainment LLC. #ps5 #ps5games #horizonforbiddenwest
    https://www.youtube.com/watch?si=31ooWSX73Vu84vq2&v=EwHIzdqdy3s&feature=youtu.be


    Horizon Forbidden West Complete Edition | Çıktı | PC ANA KONU #TürkçeNVIDIA GeForceyoutube
    Horizon Forbidden West Complete Edition is launching with NVIDIA DLSS 3, Reflex, and DLAA, delivering the ultimate PC experience. https://www.nvidia.com/en-us/geforce/news/ces-2024-dlss-ray-tracing-rtx-games-announcements/ Join Aloy as she braves the distant lands of Horizon Forbidden West Complete Edition, the critically-acclaimed sequel to Horizon Zero Dawn. Explore distant lands, fight bigger and more awe-inspiring machines, and encounter astonishing new tribes as you return to the far-future, post-apocalyptic world of Horizon. The Complete Edition also includes Burning Shores, the story expansion that picks up after the conclusion of the main game, along with bonus content. Learn more about Horizon Forbidden West Complete Edition: https://store.steampowered.com/agecheck/app/2420110// Subscribe to GeForce! https://www.youtube.com/channel/UCL-g3eGJi1omSDSz48AML-g GeForce Twitter: https://twitter.com/NVIDIAGeForce GeForce Instagram: https://www.instagram.com/nvidiageforce/ GeForce TikTok: https://www.tiktok.com/@nvidiageforce GeForce Facebook: https://www.facebook.com/NVIDIAGeForce/ GeForce Community Portal: https://www.nvidia.com/en-us/geforce/community-portal/ #CES2024 #HorizonForbiddenWest #DLSS3 #DLAA #Reflex #RTXOn
    https://www.youtube.com/watch?si=oZsoNXuyZ7x6UD_z&v=DEqRbxOrFAw&feature=youtu.be




    Horizon Forbidden West Complete Edition | Çıktı | PC ANA KONU #TürkçePlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/games/horizon-forbidden-west/pc/ Horizon Forbidden West Complete Edition on PC features unlocked frame rates, customizable graphics settings and a broad range of performance-enhancing technologies, including NVIDIA DLSS 3 upscaling and frame generation. Coming March 21. #horizonforbiddenwest #pcgames
    https://www.youtube.com/watch?v=XbofnUWolHE&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi R-10 -- 21 Mart 2024; 18:16:47 >







  • 20 saat kadar oynadım. aga bu nedir ya heryerden saçma diyaloglar fışkırıyor bir sinematik giriyor 20 dk izliyorum. şu oyunu ubisoft yapsa 55 puan verip gömerdi herkes. ayrıca renk paleti gözümü yoruyor re-shade yaptım ama pek kurtarmadı. oynadıkça açılır diye baya ilerledim ama bu horizon serisi sarmadı beni. fizik motoru iyi değil, renk paletinde fazla bir keskinlik ve sanki satürasyon fazla gibi sarı renkler ön planda, en önemlisi hikaye ve sunumu çok kötü öyle boş boş izliyor oldum oyuncuyu bıktırıyor bi süre sonra. sıkıcı bir hal aldı komple, dişimi sıkıp ana senaryoyu bitirip elveda diyeceğim. nasıl bu kadar yüksek puanlar alıp beğeniliyor anlamıyorum.


    Horizon Forbidden West Complete Edition | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe


    Horizon Forbidden West Complete Edition | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe


    Horizon Forbidden West Complete Edition | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe

    Merhaba Savior,


    133 saatin sonunda Very Hard zorluk seviyesinde Ana oyun + ek paket olarak oyunu bitirdim. Başarımlardan NG+ gerekenler kaldı sadece. Bu oyun öncesi ilk oyunu NG+ olarak tekrar bitirdiğim için çoook uzun bir Horizon maratonu yapmış oldum.


    Öncelikle ilk oyunun özellikle hikayesini çok beğenmiştim. 50 yıllık Bilimkurgu Romanı yazarlarına taş çıkartan derecede sağlam yazılmış bir Lore'a sahip seri. Bunu ikinci oyun ile de ilerletmişler.

    İlk oyunda sadece not olarak duyduğumuz bir bilgi; ikinci oyunda ana hikayeye evrilmiş durumda. İkinci oyunun finali ile de daha ilk oyundan serinin bir üçleme olarak planlandığı belli oldu.


    Oyuna yeni eklenen Karakterler, Tribe yani Kabileler ve Düşman/Robot çeşitleri ile Oyun Evreni oldukça genişletilmiş. Serinin en büyük artısı da bu yaratılan Evren bence. Kabileler, Kabilelerin geçmişleri, yaratılan Robotların hangi amaçla tasarlandığı vs derken gerçekten kafa patlatıldığını hissediyorsunuz. Kabileler arasındaki kan davaları, Klanlar arasında daha önce yaşanan savaşlar merak uyandırıyor.

    Yok olmuş olan medeniyetten esinlenerek oluşan örf ve adetler. Bulunan kalıntılara göre şekillenen inançlar derken Lore konusunda oyun gittikçe yelpazesini genişletiyor.


    Oyunda en çok beğendiğim kısım ise grafikleri diyebilirim. Alan Wake 2 ile birlikte son yılların en iyi grafiklerine sahip oyunu kendisi. Bazen bir harabe tepesinde, bazen ise bir dağın zirvesinde kendimi manzarayı izlerken buluyorum. Hatta biraz daha abartacağım; RDR2 kadar hoş görüntülerin oluştuğu anlara şahit olabiliyorsunuz. Şahsen kendimi ekran görüntüsü çekmekten alamadım bir türlü desem yeridir. Steam profilim'deki 181 adet ekran görüntüsü bu durumun kabaca özeti.Horizon Forbidden West Complete Edition | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe Horizon Forbidden West Complete Edition | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe Teknoloji videosu ayarında grafikleri var oyunun, bu konuda helal olsun Hollandalılara.


    Ara sahneler özellikle Mo-Cap kalitesi ile farklı bir noktada. Trinity ablamız Carrie-Anne Moss'u görmek sürpriz ise oldu. Rahmetli Lance Reddik'i de son kez izlemek içimde burukluk oluştu. R.I.P. bu arada.

    Yüz modellemeleri ve vücut desenlerine ayrı bir özen göstermiş Yapımcı Firma. Bu kadar çok Mo-Cap herhalde en son Star Citizen'in hikaye modunda kullanıldı.

    Bu arada ilk oyunda Bethesda kıvamındaki diyalog sahneleri beni benden almıştı. Bu oyunda güncellemeye gidilmiş ve biraz daha doğallık sağlanmış. Yine Flash TV parodileri kıvamında piyes sahneleri olmuyor değil fakat en azından ilk oyun kadar rahatsız etmiyor bu durum.


    İlk oyundaki eksikliklerden olan müzikler kısmında bu kez akılda kalıcı parçalar yapılmış. İlk oyundan tek akılda kalıcı parça olan Aloy's Theme ise yenilenmiş haliyle yer almış.

    Bazı parçalar Vintage ve Spagetti Western esintileriyle bestelenmiş. Sahnelere ve geçişlere göre slow/hareketli parçalar seçilmiş. Özel robotlara göre hazırlanan parçaların kullanımı da çok iyi olmuş.


    Gelelim oyunun en büyük yeniliklerine. İlk oyunda en rahatsız olduğum kısım olan Melee Combat ve Vuruş hissi bu oyunda tamamen giderilmiş. Özellikle yakın dövüş için getirilen combo çeşitleri insan düşmanlar ile yapılan kapışmaları oldukça eğlenceli bir hale getirmiş. Vuruş hissi ise hem Robotlar, hem de İnsanlar için elden geçirilmiş. Artık daha tok bir his veriyor.Horizon Forbidden West Complete Edition | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe 


    Kullanılan Silahlar çeşit olarak arttırılmış, skiller de klasik olarak pasif/aktif skill olarak çeşitlendirilmiş. Oyunun en zevkli kısmı bence Combat ve Mobilitesi. Mobilite'de oyunun yeni mekaniklerinden olan yüzerek daha derine dalmak ve uçan robot sürmek oyunu farklı bir noktaya taşımış. Fakat burada ufak bir eleştirim olacak.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Uçan robotları hackleme özelliğini elde ettiğimiz görevi en sondan önceki ana göreve koymanın mantığını pek anlayamadım. Sanki önce Ana hikaye bitirilsin, ardından yan görev ve etkinliklere bakılsın gibi düşünülmüş. Pek hoşuma gitmedi açıkçası.

    Bunun dışında yeni mekanik olarak süzülme sağlayan kalkanımız mevcut. Oyunun en yüksek dağının tepesinden atlayarak süzülmek kadar keyifli bir his yok herhalde oyunda. Öyle ki kar tanelerinin düşüşünü izlerken bir yanda yemyeşil orman içerisine inebiliyorsunuz. Anlayamazsınızzz.Horizon Forbidden West Complete Edition | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe Horizon Forbidden West Complete Edition | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe 


    Görevler ve ana hikaye yer yer eğlenceli, yer yer dram dolu. Genelde ise Kızıl Saçlı Yabancı kurtar biziiii şeklinde bitiyor. İlk oyundaki gizem unsuru bu oyunda pek sağlanamamış, yine de finali ile bir ters köşe yaparak üçüncü oyuna zemin hazırlanmış durumda.


    Oyuna yeni eklenen etkinlikler, Yarışlar, Challenge oyunları derken harita içinde kaybolup gidiyorsunuz. İlk oyundaki Avcılık görevlerini sevmiş birisi için avcılığın dışında bu kez hem insanlar hem de robotlar ile arena dövüşleri getirilmiş. Bir diğer yenilik ise Board Game yani Masa Oyunu yaratılmış olması. Bir minigame için ise biraz fazla ayrıntılı bile sayılır. Heveslisi için keyifli olabilir.


    Oyunun optimizasyonu bu kez oldukça başarılı olmuş. Önceki oyunun çıktığı dönemde yaşanan kaos, dram ve entrikaları düşününce bu kadar sessiz ve başarılı gelmesi şaşırtıcı oldu biraz.Horizon Forbidden West Complete Edition | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe  Emektar GTX980 ile yer yer üzse de genel olarak iyi bir performans almıştım ilk oyunda. Bu oyunda ise 2K çözünürlükte RTX 4080 ultra ayarlarda 138 FPS sabit alıyorum. Monitörüm Full hd + 144hz destekli olduğu için 4K görüntüleri bulanık geldi. O yüzden 2K'da sorunsuz şekilde deneyimledim oyunu.


    Oyunun Kıyamet Sonrası kalıbı gerçekten etkileyici bence. 1000 yıl önce olanlar, adım adım yok oluşa gidiş çok iyi işleniyor iki oyundur.

    Spoiler,

    mesajı görmek için tıklayın.
    Bu konuda daha önce de önerdiğim gibi Wayward Pines Kitap serisi veya dizisi izlenebilir. Özellikle ilk oyun oldukça çağrıştırmıştı beni.

    Kıyamet sonrası Nevada Çölleri, (Viva)Las Vegas, San Francisco, Los Angeles ve Hollywood'u görmek ürpertici olabiliyor. Özellikle Lore'a bağlı işlenen Las Vegas sekansları biraz vurucu olmuş. Aynı şekilde ek pakette yer alan Hollywood kısmı da öyle denebilir.


    Ek paketten söz etmişken Burning Shores eklentisinden bahsedelim biraz. İlk oyundaki kalıp aynı şekilde tekrar işlenmiş. Ayrı ama daha küçük bir haritada geçen, Lore kısmına ise az da olsa katkısı olan bir yapı işlenmiş. Bu kez Los Angeles ve Hollywood civarlarında düşman izi sürerek devam ediyoruz yaşamımıza. Üçüncü oyuna hazırlanan zemin için de az da olsa farklı dallardan uzantılar yapılmış durumda.


    Bahsetmeden geçmeyeyim; oyunda bol gönderme, Easter egg mevcut. Diğer Sony yapımlarına da saygı duruşu yapılmış. Ama bence bu göndermelerden en önemlisi olan LOTR: Two Towers, ki bende tebessüm oluşturdu.Horizon Forbidden West Complete Edition | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe 


    Son olarak oyunda en çok rahatsız olduğum kısımdan bahsedeyim. Maalesef oyun SJW kültürüne gömülmüş durumda. Kimsenin düşüncesinden veya cinsel tercihlerinden rahatsız olan birisi değilim.

    Sadece kendi "kişisel" alanıma müdahale edilmediği sürece. Oyunda buram buram Eşcinsellik gönderileri mevcut. Tanıştığımız her 10 kadın karakterden 5i falan Lezbiyen çıkıyor, evde kalan karısını özlediğini falan anlatıyor bize. Eh, bizde ne yapalım işte Dünya'yı kurtarmaya çalışıyoruz falan yine ikinci kez.Horizon Forbidden West Complete Edition | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe  Bir diğerinde ise Femboy'luk işini şova çeviren birisi var. Ek paketin sonu ile zirve yaptı bu durum. En azından RPG olduklarını da hatırlamışlar. Neyse..


    Uzun lafın kısası uzun süredir beklediğim Forbidden West'i noksan ve ufak saçma kararlarına rağmen keyif ile oynadım. Serinin finali olacağını düşündüğüm üçüncü oyunu ise iple çekiyorum.

    Tahminim 1 yıl içerisinde duyurulup en geç 2026 ilk aylarına gelecektir. Bir ihtimal PS5 Pro'nun çıkış oyunu da olabilir.


    Onlular sana yol göstersin..



    Horizon Forbidden West Complete Edition | Çıktı | PC ANA KONU #TürkçeSonySoundtracksVEVOyoutube
    "Aloy's Theme” from Horizon Forbidden West (Original Soundtrack) Music by Joris de Man feat. Julie Elven ► Listen to the soundtrack here: https://horizon.lnk.to/collectionAY ► Ask your voice device to play: Horizon Forbidden West Soundtrack ABOUT HORIZON FORBIDDEN WEST The game is the sequel to “Horizon Zero Dawn” (2017) and is expected to be released in 2021 on PS5 (it’s a PS exclusive). Join Aloy as she braves the Forbidden West - a majestic but dangerous frontier that conceals mysterious new threats. Ashly and Lance Reddick reprise their roles as Aloy and Sylens, respectively. FOLLOW SONY SOUNDTRACKS: ► Facebook: https://www.facebook.com/SonyMusicSoundtracks/ ► Instagram: https://www.instagram.com/sonymusicsoundtracks/ ► Twitter: https://twitter.com/sonysoundtracks/ ► Discord: https://discord.com/invite/DCKp3RYRK3 ► TikTok: https://www.tiktok.com/@sonysoundtracks ► Newsletter: https://soundtracks.lnk.to/newsletter SUBSCRIBE to our channels for more: ► https://soundtracks.lnk.to/sonysoundtracksvevoID ► https://milanrecords.lnk.to/youtube HORIZON FORBIDDEN WEST TRACKLISTING – Side 1 1. Whatever Comes 2. Aloy's Theme - Forbidden West 3. In the Flood 4. The World on Her Shoulders 5. Echo of You 6. Unity 7. Mother of All 8. Shelter from the Storm 9. Built to Kill 10. Rusted Sands 11. Guardian of the Deep 12. No Footfalls to Follow 13. Look Deeper 14. Trinity 15. As Certain as Stone 16. These Stones Unturned 17. The Wings of the Ten 18. Second Chance 19. This Place, This Moment 20. Resilience to Rise 21. In the Flood Side 2 1. A Promise to Uphold 2. Restless as the Weald 3. The Trail We Leave Behind 4. Edge of the Sundom 5. A Steady Breath 6. Adrift 7. Off the Trail 8. Restricted Access 9. Wither and Ache 10. The Chorus 11. Solace Beneath the Stars 12. A Scattered Reflection 13. Machine Made 14. Figments of Time 15. Riddles in Ruins 16. Steel Bones 17. Marvels Below 18. By Choice, by Fate Side 3 1. The Strength to Make a Stand 2. Her World, Her Legacy 3. Always Left Alone 4. A Gift Shared 5. Reclaimed by the Wilds 6. All Fall Down 7. The Long Road Back 8. Savior of Meridian 9. Vigilance 10. A Signal in the West 11. Alone Again 12. Valley's Descent 13. Clear the Way 14. Spark and Flame 15. A Wager Over Barrels 16. Forged for the Fight 17. By the Cold Light of Stars 18. The Way to Barren Light 19. In All Its Splendor 20. Lost in the Keg 21. Commander's Orders 22. Storming the Gates 23. Born in Blood 24. Bloodied and Broken 25. The Embers in Our Wake 26. Alone Before the World 27. Dawn Eases Night 28. The Sky Remade 29. Shattered Metal 30. Solitude's Shore Side 4 1. As Verdant Limbs Wither 2. Gravesinger 3. Silhouettes 4. As Before, We Are 5. Echoes of Plenty 6. Infinite Cycle 7. Sacred Decay 8. Glyphs of Light 9. The Corner of Your Eye 10. Defenders of the Sky 11. Blood Shed on Stone 12. Pride's Fall 13. Strike from the Sky 14. All Will Be Run Red 15. Delver's Dream 16. Showtime 17. Night Life 18. The Way of the Desert 19. The Diviner 20. The Eye That Reveals 21. Every Secret, a Maze 22. The Time of Ashes 23. Ancestor Reborn Side 5 1. Mutually Assured Destruction 2. Eternal Conceit 3. A Whispered Plea 4. 237 5. Time Twisted Around Metal 6. Where the Wanderer Goes 7. The Crossing 8. Legacy's Landfall 9. Pride of the Expedition 10. Entombed 11. Scraped from Salt and Rust 12. A Quiet Strength 13. Look Deeper 14. Gemini 15. Contingency 13-F 16. All That Remains 17. Reunion 18. What Looms Ahead 19. Singular Purpose 20. Point of No Return 21. Unshackled 22. Regalla Reigns 23. Breached 24. This Place, This Moment Side 6 1. Storm on the Rise 2. Shoulders of Giants 3. Rust and Risk 4. Coiled Strike 5. Rifts and Ruptures 6. In the Dust, to the Death 7. Hollowed Out 8. Drowned and Gone 9. Search and Destroy 10. Rumors in the West 11. Sudden Surge 12. Ride the Edge 13. Rebel's Rage 14. Blade on Blade 15. Where None Should Tread 16. Primal Steel 17. Claws in the Hollow 18. Sharpened Instinct 19. Imperator 20. Show Her Our Teeth 21. No Delve Without Danger 22. Far From Rest 23. Steel the Mind 24. The Edge of Battle 25. The Pride of the Arena 26. Rise Above Ruin #HorizonForbiddenWest #PlayStation #Soundtrack
    https://www.youtube.com/watch?v=0FllnTkXATI

    Oyuna kısa süre bakma fırsatım oldu. Öncelikle Nixxes çok güzel bir PC portu hazırlamış. İlk oyunun çıkışında olan ve bir çok kişinin oyuna girememesini sağlayan shader preload artık yok ve anında oyuna giriyor. Elbette bunda sistem özellikleri ve NvMe disklerinde etkisi olsada ilk oyuna göre daha sorunsuz bir oyun deneyimi sunuyor. Oyunu 14700K ve 4070 Tİ Süperli sistemimde 4K oynuyorum ve tam bir görsel şölen, en yüksek ayarlara ek olarak DLSS 3 ve FrameGen aktifken ortalama 100 fpslerde dolaşıyor ve herhangi bir tekleme bulunmuyor. Açılışta oyun için en güncel sürücüyü kullanmanız öneriliyor bu nedenle Nvidia kart kullananlar kararlılık için en son çıkan sürücüyü kullanmalılar. Oyunun Türkçe olması bile satın almaya değecek bir etken ama fiyat çok yüksek, yinede sistemi iyi olanları görsel olarak çok iyi bir oyun bekliyor. Bakalım oynanış tarafında ilk oyuna göre ne tür yenilikler var biraz oynayınca göreceğiz.







  • 2024’ün ilk Sony oyunu hayırlı olsun. Umarım Nvidia teknolojileri barındırır. Port’u Nixxes yapması iyi oldu, bu adamlar işi beceriyor. Bakalım 2024’de başka hangi Sony oyunları gelecek göreceğiz artık. :)
  • Ghost of thusima olmalıydı sırada ki oyun
  • Resmi olarak duyurulmasına sevindim. TLOU Part 2 ve Ghost of Tsushima’dan önce gelecek olmasına ise şaşırdım, herhalde Sony’nin PC’ye en erken getirdiği yapım olacak. İlk oyunu keyifle oynamıştım ama bariz eksiklikleri de vardı. Bakalım ne kadarına el atmışlar, merak ediyorum
  • Horizon Forbidden West Complete Edition 2024 yılında PC için çıkış yapacak.



    Horizon Forbidden West Complete Edition | Çıktı | PC ANA KONU #TürkçePlayStationyoutube
    https://www.playstation.com/games/horizon-forbidden-west/ Follow the next chapter of Aloy's journey as she braves the Forbidden West – a majestic but dangerous frontier that conceals mysterious new threats - and beyond, to the ruins of Los Angeles into a treacherous archipelago. Learn more here: https://www.playstation.com/games/horizon-forbidden-west/ ©2023 Sony Interactive Entertainment Europe. Developed by Guerrilla. Horizon Forbidden West is a registered trademark or trademark of Sony Interactive Entertainment LLC. #ps5 #ps5games #horizonforbiddenwest
    https://www.youtube.com/watch?v=EwHIzdqdy3s&feature=youtu.be



  • Girly game.

  • Merakla bekliyoruz bakalım. :) Fiyatı minimum 1100 TL olacaktır.

  • Şu ana kadar piyasaya çıkmış en güzel görsellere sahip oyun. Fİyatı 2000 lira da olsa çıkar çıkmaz alacağım. Bazı oyunların fiyatına çok bakılmaz. Mesela bir gün Gow Ragnarok çıksa PC'ye, fiyatı da 3000 lira olsa diğer oyunlara vereceğim paradan kısıp onu alırdım.  


    Bu arada Jim Ryan istifa edip emekli oluyormuş. Dua edelim de Forbidden West PC'ye gelecek son Playstation oyunu olmasın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trident02 -- 28 Eylül 2023; 10:11:39 >
  • Rez ilk oyun güzeldi

  • quote:

    Orijinalden alıntı: trident02

    Şu ana kadar piyasaya çıkmış en güzel görsellere sahip oyun. Fİyatı 2000 lira da olsa çıkar çıkmaz alacağım. Bazı oyunların fiyatına çok bakılmaz. Mesela bir gün Gow Ragnarok çıksa PC'ye, fiyatı da 3000 lira olsa diğer oyunlara vereceğim paradan kısıp onu alırdım.  


    Bu arada Jim Ryan istifa edip emekli oluyormuş. Dua edelim de Forbidden West PC'ye gelecek son Playstation oyunu olmasın.

    Oyun yapım maliyetleri yüzünden PC'ye çıkarma kararı almışlardı, ilk oyun Horizon olmuştu diye hatırlıyorum. O dönem de pandemi vardı, oyun stüdyoları uzaktan çalışıyordu. Sony o dönem çaresiz kalıp PC pazarına yönelmek zorunda kaldı. Umarım satışları bol olur, erken gelmesi iyi oldu fazla bekletmediler. Şubat 2024'te çıkacağını düşünüyorum. Horizon Forbidden West Complete Edition | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe 





  • İstek listesine eklemek için Steame girdim. İlk oyunu 60-70 lira gibi bir fiyattan almıştık şimdi baktım 900 lira olmuş. Horizon Forbidden West Complete Edition | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Porno Graffiti -- 28 Eylül 2023; 14:26:7 >
  • Rtx ile nasıl bir görsel şölen yaşatacak valla merak ettik.Darısı tlou part 2 ye

  • Başka ana konu açılmış, oraya yazmışım. Horizon Forbidden West Complete Edition | Çıktı | PC ANA KONU #Türkçe  2024 için şuan tek beklediğim oyun diyebilirim. İlk oyunu bayağı sevmiştim.

  • Test

  • Yine Türkçe yok

  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt

    Oyun Türkçe.

  • Red_devil33 kullanıcısına yanıt

    Steam sayfasında bile yazıyor Türkçe dil desteği olduğu.

  • tlou2 gelse alırdım ama cık

  • Takip.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.