Şimdi Ara

Dead Island 2 [PC - ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
10
Favori
8.369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yeni grafik ayarları gelmiş herşey ultrada iken shadows ayarını ultradan high a çekmek 16 fps yükseltiyor eskiden böyle değildi.

    Vay be öncekiden daha kötü bir dlc yapabilmişler çöp oğlu çöp



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 18 Nisan 2024; 23:28:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parasına değmez mi hocam? 170 lira bir şey DLC. Önceki DLC'yi bende çok beğenmemiştim bunu da deneyecektim fakat senin yazıdan sonra vazgeçtim gibi, baya da seviyorum bu oyunu aslında. Oyunda yüklü değil DLC için oynayıp vakitte kaybetmek istemiyorum öncekinden bile kötüyse  Dead Island 2 [PC - ANA KONU] 

  • noir06 kullanıcısına yanıt

    Benim oyun gold versiyondu şimdi 170 liraya alınırmı deyince alınmaz diyemiyorum çünkü çok iyi grafikleri olan en iyi zombi öldürme oyunu 2 efsanevi silah varmış en azından yeniden oynayınca bu silahlarla oynarızda diyemiyorum ng+ yok getirecekler gibide durmuyor en çok istenen şey bu aslında.

  • Wey-Yu kullanıcısına yanıt

    Aynı fikirdeyim, piyasada zaten bu kadar kaliteli bir zombi oyunu yok. Dying Light 2ye zor sabrederek bitirmiştim, ilk oyun yine güzeldi zevkle oynamıştım da ikinci oyun baya ortalama. Dead Island grafik olarak özellikle zombi parçalanması olarak mükemmel... Aslında gidip alayım 170 liraya dürüm yiyemiyorsun  Dead Island 2 [PC - ANA KONU]  Dediğin gibi birde doğru düzgün özenselerdi şu DLC - içerik kısmına keşke.

  • Bu DLC'yi öncekinden daha çok beğendim, önceki sadece kapalı alanda geçiyor ve kısa sürüyordu bunu henüz bitiremedim biraz daha uzun sürüyor gibi. Harika değil evet, çok daha geniş DLC'ler çıkmasını ummuştum ama neyse. Seveni için gayet eğlenceli. Gore sevenler için ise eşsiz ve değeri pek bilinmeyen bir oyun bence  Dead Island 2 [PC - ANA KONU]  - en azından TR'de.


     Dead Island 2 [PC - ANA KONU]


     Dead Island 2 [PC - ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noir06 -- 23 Nisan 2024; 22:35:52 >




  • noir06 kullanıcısına yanıt

    güzelmiş bu.  Dead Island 2 [PC - ANA KONU] 

  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.