Şimdi Ara

Dead Island 2 [PC - ANA KONU] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
10
Favori
8.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DLC ler açıklanmış.
    https://deadisland.com/news/roadmap

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler oyun çökünce save dosyası silindi. Bayağı oynamıştım. Şu doktoru bulduğumuz sahil bölümünün 1 saat falan ilerisindeydim. Birini arıyorduk ve adam toksik tükürene dönmüştü. Buna yakın bölgeden save paylaşabilecek varmı?

  • İlk hikaye dlc'si olan Haus'un ilk bakış videosu gelmiş.


     Dead Island 2 [PC - ANA KONU]BackBoardFilmsyoutube
    Gameplay for the HAUS DLC has been floating around, and so here is your first full look at what to expect. Since no trailer has been released, I compiled tons of gameplay together that may give you enough to decide whether you want to buy the DLC or not. Thanks to Gematsu for sharing the Gameplay! My Thoughts (0:00) Crossbow Gameplay (1:13) Hog Roaster (1:51) Pig Boss Intro (2:33) DLC Intro (3:40) Neighborhood Exploration (5:38) ►DISCORD SERVER https://discord.gg/B9YXS4A65a ► TWITTER https://twitter.com/BackBoardFilms ►PATREON (Uncensored/Early Videos) https://www.patreon.com/BackBoardFilms ►BUSINESS INQUIRES backboardpro@gmail.com ►SUPPORT THE CHANNEL BY JOINING https://youtube.com/channel/UCTu53sAZ... Logo Made By► DltaStudios & Tai Intro Made By► Alvy_vfx Outro Made By► Tai ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ~~My name is Tai, and I run the YouTube channel~~ BackBoardFilms “•My goal has been to create video game movies (Machinimas) in many of my favorite games as well as be a source of News for games I look forward to and enjoy. Although now I’m focusing on creating more of the content I’ve always wanted to make! Having this freedom means the world to me, and thank you for taking the time to watch my content.” -Tai
    https://www.youtube.com/watch?v=x8HgxYIV05o
  • Cloud save yok oyunda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 47gb lık oyun için 12gb dlc baya büyük geldi bakalım nasıl birşey.


     Dead Island 2 [PC - ANA KONU]

    WP lik



     Dead Island 2 [PC - ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 2 Kasım 2023; 21:10:21 >




  • İlk kısmı geçtin mi hocam? Burada takıldım kaldım Crossbow bulup evin birindeki beyine ateşlememe gerekiyor galiba ama Crossbos falan bulamadım ben dönüp duruyorum ilk trialda  Dead Island 2 [PC - ANA KONU] Girecek bir yerde kalmadı.



    Edit: Havuzlu bulmacada üst kattaki elektrik kablosundaki elektriği suyla bağlamak gerekiyor, belki birilerine lazım olur. Oyunu bayadır açmayınca mekanikleri unutmuşum  Dead Island 2 [PC - ANA KONU]  ''Sacrifice'' görevi hala duruyor vanayı bulamadım henüz.


     Dead Island 2 [PC - ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi noir06 -- 2 Kasım 2023; 21:10:13 >




  • Orayı geçmedim henüz.

  • noir06 kullanıcısına yanıt

    Vana küçük kiler gibi bir yerde 2. kattaki koridorda en üst rafta yalnız üstte sizde yazan görevlerle bende yazan görevler farklıydı ileride biryer sandım o yüzden.


    Bende yazanlar.


     Dead Island 2 [PC - ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 2 Kasım 2023; 22:20:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk Dead Island'ı unutamam. Başında Techland vardı ve 2011 yılı için yenilikçi ve keyifliydi. Techland "Düşüncelerimiz ve yapmak istediklerimiz farklı" diye Deep Silver'la yolları ayırdığında, Dead Island bitmiş zaten. Dead Island 2'den anlaşılıyor bu. Oyunu birkaç gün önce alıp arkadaşlarla bitirdik. Hadi hikayeye bir şey demiyorum. Dying Light'ta da ahım şahım bir hikaye yok. Fakat bu oyunun oynanışı da rezalet. Vuruş hissinden yoksun bir dövüş sistemi, ölmek bilmeyen zombiler, bölgelere bölünmüş, çizgisel hissettiren, açık olmayan bir "açık dünya" Techland'a kızıyordum ama; şu oyunu gördükten sonra, en azından oynanış tarafında ne kadar iyi işler yaptıklarını anlamış oldum. Bu yüzden Dying Light 1 ve 2 defalarca oynanabiliyor.


    Eğer bu iki oyuna hiç bulaşmamış kişiler varsa ve "hangisini almalıyım" diye düşünüyorlarsa, Dying Light 2'yi gözünüz kapalı alabilirsiniz. 570 liramı bu oyuna verdiğim için pişmanım.





  •  Dead Island 2 [PC - ANA KONU]



    iyi fiyat gibi.. alsam mı almasam mı kararsızım...

  • Almayı düşünenler için standart tavsiye ederim ana oyunun iyi olması dlc lerinde iyi olabileceğini düşündürmüştü ama dlc inanılmaz kısalıkta çerezlik bile değil ikinci dlc de böyle olacak.

  • Oyun kesinlikle açık dünya değil, belli bir yoldan gitmeye zorluyor.


    İlk oyunlardaki özgürlük hissi yok.

  • Oyunu bugun bitirdim final bölümü oldukça güzeldi :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bilgisayarımı ilk aldığımda deneme amaçlı yükleyip ilk görevlerini yapmıştım. Şimdi Anonymous Çevirinin yaması çıktığında oyuna devam edeceğim. Merak ettiğim oyun süresi ne kadar sürüyor ve ek paketinin hikayeye katkısı var mı. Epic indirimlerinde alalım olmadı.

  • Oyunu 2-3 saat deneyimleme fırsatı buldum ve oldukça beğendim. Beklemiyordum bu kadar keyif alacağımı. Ayrıca oyunun grafikleri neden bu kadar iyi geldi gözüme anlamadım. Olağanüstü bir grafik yok ama ışıklandırmasından mıdır nedendir bilmiyorum oyun çok güzel geliyor gözüme. Dying Light serilerine de başlamış bitirememiştim, pek sarmamıştı ama bu oyun nedendir bilmiyorum oynattırıyor kendini. Hakettiği değer görememiş gibi duruyor Dead Island 2.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamepass’e gelmiş, oynamamış olanlara kesinlikle öneririm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • psycho90 kullanıcısına yanıt
    Pc gamepass e gelmedi konsolda var

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cemo94 kullanıcısına yanıt

    Aaa hadi ya, bilmiyordum hocam, iyi oldu söylediğiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni DLC bugün çıkıyor. Benden başka bekleyen yok mu?

  • GoldPunch kullanıcısına yanıt

    Bekliyorum ama ilk dlc gibi basit birşey çıkar diyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.