Şimdi Ara

3 senede nereden nereye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
2.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1)Liverpool'u eledik adamlar 2-3 sene sonra şampiyonlar ligi şampiyonu oldu.
    2)Napoli'den iki maçta 4 puan aldık. Adamlar devamlı şampiyonlar liginde ve dün akşamda Liverpool'u yendiler.
    3)Leipzig'in olduğu gruptan yenilgisiz çıktık. Adamlar dün Ş.L. de Benfica'yı deplasmanda yendi.
    Şampiyonlar ligi maçlarını görünce içim burkuluyor dostlar. Nasıl becerdikte bu kadar düşebildik. Bu haftaki Avrupa maçında adı sanı duyulmamış takım karşısında da kazanırmıyız kazanamazmıyız bilemiyorum, halbuki daha 2 sene önce Bayern'i eleme hayalleri kuruyorduk.
    nereden nereye



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAF10 -- 18 Eylül 2019; 15:36:53 >



  • kısaca özetlemek gerekirse Beşiktaş'ın içinde bulunduğu durum şu fotoyla özetlenir;
    3 senede nereden nereye

    foto 2 eylül 2019 yani transferin kapandığı günden. o sırada Beşiktaş'ın mutlak bir santrafora ihtiyacı vardı ve taraftar sosyal medyadan, her yerden forvet çağrısı yapıyordu.

    sonuç olarak ilk 4 hafta maçlara santraforsuz çıkıldı ve 4 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik, 2 mağlubiyet.

    keyifler gıcır.




  • Dostum sen hiç yükselmedin ki düşesin. Bjk dediğin takım 5 takımlık UEFA gruplarında 3. Olmayı başarıp üst tura çıkamamış takım. Leipzig miş napoliymiş, senin başarı kriterin bunlardan puan almak mı?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir daha hiçbir takım öyle bir gruba düşemez bizim geçen seneki gruptan bile 2 3 kat kolay gruptu hem fikstür olarak hem rakipler olarak

    yoksa karabüğü zar zor yenip gidip portoyu daha rahat yenmek

    büyük ihtimal porto teknik heyeti karabük maçını izledi ve çok büyük yanıldı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kalahamari

    bir daha hiçbir takım öyle bir gruba düşemez bizim geçen seneki gruptan bile 2 3 kat kolay gruptu hem fikstür olarak hem rakipler olarak

    yoksa karabüğü zar zor yenip gidip portoyu daha rahat yenmek

    büyük ihtimal porto teknik heyeti karabük maçını izledi ve çok büyük yanıldı
    ya bırak Allah aşkına geçen seneki grup o kadar kolaydı ki, adam akıllı bir santra**** olsa çok rahat çıkardık
  • Yönetim
    Taraftar

    İkisi el birliğiyle halletti bjkyi.

    Lensi bize inat olsun diye aldınız. Menajerlerin takimi oldunuz. Kiralık oyuncu olayini abarttiniz ve bu donemde genç oyuncu yeristirmediniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her güzel şeyin bir sonu var. BJK taraftarı bu durum 5 sene 10 sene sürecek diye o dönemde abartıyordu zaten. Kadro iskeleti doydu ve yaşlandı, bunun üstüne daha da doymuş ve yaşlı futbolcular eklendi, BJK camiası da hafiften doyma belirtileri gösterdi, son olarak da rakipler toparlanıp bir tık daha iyi olunca bugünlere gelindi. Aynı şekilde GS'nin bugün yaşadığı günlerin de sonu gelecek er ya da geç. GS de yaş ortalamasını yükselterek hata yaptı, belki bu yılda da sivrilecek, alıp gidecek seri yapacak bir rakip olmadığından şampiyon olacak ama sonrası GS'de de tufan mesela BJK gibi.
  • Özlenen BJK geri geldi, şaşırmanız gereken zaman şimdi değil, 2 yıl önceydi. Hep söyledik ama bulutların üzerindeyken duymadınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MMistanbul kullanıcısına yanıt
    Haklisin. 2 yıl önceki başarı Türkiye tarihinin en büyük şampiyonlar ligi grup performansıdır ve belki bir daha hiç bir Türk takımı tarafından tekrarlanamayacaktir. Onemli olan zirveye cikmak degil orada kalabilmektir ve biz orada kalamadık diğer Turk takımları gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MAF10 -- 20 Eylül 2019; 21:29:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Basari diye gordugu seylere bak

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçici kadroların başarılarıda geçici olur. Beşiktaş elindeki kaliteli oyuncuları öyle yada böyle dağıtıp yerlerine kaliteli oyuncu koyamadı. Sattıkları ve kiralık aldıkları oyuncular geri dönünce, yerlerine de kaliteli adamlar almayınca şimdiki durum kaçınılmaz oldu.

    Beşiktaş elde ettiği bonservislerden gayet iyi oyuncular alıp iyi kadrolar kurabilirdi ama yapmadı, ya da yapamadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beşiktaş 1403 kartalları denilen ve gs maçında takımı sabote eden çakma gruptan sonra beşiktaşlıktan çıktı. en son bu avcı getirilip son darbede vuruluyor. benim kanımca. haa sahi nerede bu aniden ortaya çıkan ve maçı sabote eden grup adını duyuyormuyuz artık.
  • Mevzuyu yanlış ele alırsanız sorunu da tespit edemezsiniz dostlar, öncelikle Beşiktaş düşmedi sadece eski haline geri döndü. Şimdi bu lafım kimseyi kızdırmasın, arkadaşlar Şenol Güneş bu takımın tarihine geçecek başarılar imza attı ilkleri başardı, haliyle sizi yükseltti.

    Ülkemiz sınırlarında beğendiğim teknik adamlardan biridir, eline doğru malzeme verilirse gittiği her takımda etkilerini rahatlıkla görürsünüz. Beşiktaş kariyerinde, elindeki kadro yapboz gibi dağıtılmasına rağmen her seferinde yarışın içinde kalan bir takım oluşturdu.

    Beşiktaş'ın onca sıkıntısını Şenol Güneş kamufle edebiliyordu, mesela maaş sıkıntısına rağmen geçen sezon takım yinede sonlara kadar mücadele etti. Ülkemiz gerçeklerinde bu tarz teknik adamlar başarılı olur, salt teknik taktikle başarılı oldum oluyorum diyen varsa bir elin parmaklarını geçmez...

    Şenol Güneş geldi, iyide malzeme yakaladı başarılı oldunuz fakat ikisi birden gidince eski halinize döndünüz.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-078AFC984

    Yönetim
    Taraftar

    İkisi el birliğiyle halletti bjkyi.

    Lensi bize inat olsun diye aldınız. Menajerlerin takimi oldunuz. Kiralık oyuncu olayini abarttiniz ve bu donemde genç oyuncu yeristirmediniz.
    Kiralık konusuna kesinlikle katılıyorum. Eğer kiralık oyuncular üzerinden takım kuracaksanız bunu öyle profesyonel yapmalısınız ki gidecek olanın yerine sezon sonunda değil daha adam ilk imzayı attığında adam bulmanız ve aynı kalibrede olması gerekiyor. Eğer GS bunun önlemini almazsa bu sene başarılı olsa bile kiralıklar gittiği vakit aynı BJK nin durumuna düşer.
  • Galatasaray şampiyonluk sayısında hiçbir zaman Trabzon'un gerisine düşmedi ama Beşiktaş düştü. 1990'da anca Trabzonu geçti Beşiktaş siz neyden bahsediyorsunuz?
    1989'da o zaman ki ŞL'de Galatasaray'ın yarı finali vardı Avrupa 3.sü oldu Galatasaray o sezon. Türkiye Kupası sayıları da ortada. 1990'lardan sonra da iyice açtı farkı.
    80'lerin 90'ların en büyük takımı Beşiktaşmış Trabzon'un gerisindeki Beşiktaş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.