Şimdi Ara

Samsung Battery AI geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
1
Favori
3.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Samsung Battery AI geliyor
    Galaxy S24 serisi ile birlikte Galaxy AI yapay zekâ özellik paketini kullanıma sunan Samsung, gelecek yıl yeni bir hamle yapmaya hazırlanıyor. Galaxy S25 ile birlikte Battery AI adı verilen yeni bir yapay zekâ paketi tanıtılacak.



    Battery AI nedir?



     



    Galaxy AI paketinin yeni versiyonunda yer verilmesi beklenen Battery AI paketi, iddialara göre akıllı telefonun performansını etkilemeden bataryanın kullanım süresini yüzde 5-10 civarında arttırabiliyor.



    Ayrıca Bkz.Samsung coştu, kârını ona katladı



    Burada en önemli nokta batarya verimliliğinin nasıl sağlanacağı. Hali hazırda hem üreticilerin hem de üçüncü taraf geliştiricilerin batarya optimizasyon yazılımları var. Bunlar da arka plan uygulamalarını kısarak ya da işlemciyi kısarak bunu sağlıyor.



    Battery AI tahminlere göre işlemciyi kısıtlama anında sistemi de optimize edecek ya da gerekmediği anlarda 5G bağlantısının bant genişliğini kısacak. Elbette bunlar şimdilik tahmin ve Samsung’un neler sunacağı merakla bekleniyor.




    Kaynak:https://wccftech.com/galaxy-s25-battery-ai-feature-increase-total-backup/







  • Bak bunu sevdim işte. Yapay zekayı şöyle faydalı işlere kullanın. Birileri batarya süresi ve ömrü için çalışsın artık.

  • sen önce bir batarya yap da ai'ını sonra eklersin
  • Ceplerde Quick Charge 5.0 ın hakkını ver sonra onun üzerine AI yap ...

    En az 100 Watt şarjı versinler ... Çakma 45 Watt ile pratikte her seviye şarj yüzdesinde 25 Watt ve civarı kalan sözde 45 Watt ı yıllardır kakaladı YETER! ...
  • Samsung ve pil. Yanyana yazılması bile komik :)

  • Elle ayarlama yaptığımız seyleri beklentiye göre kendisi yaparak bataryadan daha çok süre alabilir aslında, çok ütopik bir vaad değil görmek lazim
  • Yıllardır bir uzun giden batarya yapamadı firmalar. İş yapay zekaya mı kaldı pehh...

  • hoşgeldiniz ai


    Artık her şeye ai etiketini yapıştırırlar


    Ai tv

    Ai buzdolabı

    Ai saat

    Ai yeni nesil tuvalet , çiş mi kaka mı tanır ona göre suyu çeker :))

  • Cihan kullanıcısına yanıt
    Son yazdığınız AI bile değil hocam, direkt eşleşme (koşullu karar yapısı) yoluyla hüküm veriyor "shit type" üzerinden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 6 Mayıs 2024; 22:53:46 >
  • Şu kadınları anlayan bir AI yapsalar. Tercüme etse dediklerini :)

  • Note 20 Ultra gibi bir cihaza güncelleme vermeyerek komple bitti şahsi olarak gözümde. Önce kendi arayüz güncellemeni ver sonra özellik çıkart. 3 sene güncelleme sözü vermişte 3 tane güncelleme vermişmiş. Bir sonraki seride 4 5 seneye çıkartıyorsun ayıp değil mi? Çevreyi düşünüyoruz ayağına şarj aletlerini çıkartacağınıza güncelleme verin insanlar da ona göre hareket etsin.
  • %5 için konuştuğumuza değmez.

  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Bu yorumu neye göre yazdınız bilmiyorum fakat S23+ kullanıyorum ve 45W şarj adaptörüyle 1 senedir şarj ediyorum. Gayet memnunum. Sadece pil 80% dolaylarına gelince şarj hızı azalıyor ki pile zarar vermemesi açısından yapıyor bunu gayet normal. Diğer üreticilerde de aynı durum var.
  • cem_23 C kullanıcısına yanıt
    Samsung Battery AI geliyorLover Of Techyoutube
    Xiaomi 14 Ultra vs Samsung Galaxy S24 Ultra vs iPhone 15 Pro Max wired battery charging test Watch Xiaomi 14 Ultra Battery Drain Test Here: https://youtu.be/QtSV27ZugB8 Watch Xiaomi 14 Ultra Camera Test Here: https://youtu.be/CaH8rIIm1tg Merch Store for Lover Of Tech Media : https://loveroftech.store/ Website for Lover Of Tech Media : https://loveroftechmedia.com/ Subscribe to Lover Of Tech: https://www.youtube.com/loveroftech Follow Twitter Page: https://twitter.com/LoverOfTechBA Facebook Page: https://www.facebook.com/LoverOfTechBA Instagram: https://www.instagram.com/loveroftech_ba Amazon Affiliate: USA: https://amzn.to/3fqzLgM UK : https://amzn.to/2XjwKZy
    https://www.youtube.com/watch?v=At3plUTomdg&feature=youtu.be
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Evet bu videodan ne anlamak lazım? Evet Xiaomi 14 Ultra' da 90W hızlı şarj desteği var. Bu sebepten dolayı çok daha hızlı şarj olabiliyor. Sizin bahsettiğiniz konu Samsung' un 45W hızlı şarj desteği varmış gibi davranıp aslında yalan söylemesi, aslında 25W ile cihazlarının şarj olması. Biz bundan bahsediyoruz. Ayrıca attığınız cideoda 1 saat 12 dakika gibi bir süre Galaxy S24 Ultra tam şarj olabiliyor. Bende de bu sürelere yakın şarj oluyor. Eğer dediğiniz gibi 45W ile değil 25W ile şarj olsaydı 1 saat 12 dakika değil 1 saat 30 dakika veya 1 saat 40 dakika gibi sürelerde şarj olurdu. Bende çektiği enerjiyi gösteren dijital göstergeli kablo var. 44-45W arası gidip geliyor %80 e kadar. %80 den sonra şarj hızları düşüyor. Dediğiniz gibi Samsung kullanıcıları kandırıyor, aldatıyor durumu yok yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.