Şimdi Ara

KANLI BO#ŞALMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cümleten selam.. 19 yaşındayım, kendimi bildim bileli sevgilim varken de yokken de 2-3 gun arayla mast yapıyorum. Bu ay içinde bi hafta arayla iki kez menide koyu kırmızı lekeler gördüm. Kan mı değil mi anlamasam da herhalde kılcal damarlar çatlamıştır falan demiştim çok küçüklerdi. Bugün ( devamı biraz hassas ) gelen meninin çok azı beyaz neredeyse tamamı kandı. Normal beyaz yapışkan sıvının kıpkırmızı yapışkan hâli. Bacaklarım titredi korkudan. Ayrıca kan da tutuyor bayağı kötü oldum. Bi saat geçti üstünden herhangi ağrı sızı yok. İnternetten baktım fakat sık olmadığı sürece bu yaşta pek risk değil diye gördüm. Varsa bilgisi fikri olan paylaşırsa çok sevinirim. Öyle peşpeşe falan da yaptığım yok en son 2 gün önce yapmıştım sanırım. Söylemesi ayıptır tek sıkıntı biraz uzun sürüyor 40-45 dakika, geçenkileri ben o yüzden kılcal damarlardır belki demiştim. Bugün bildiğiniz nerdeyse tamamen kan geldi. Hâla korkuyu atamadım ürpertti fazlasıyla.

    Tamamen ciddi posttur. Lütfen dalga geçecek arkadaşlar uzak dursun.








  • Urolojiden randevu al, arada git aile hekimliginde sikayetini anlatip normal idrar tahlili ver, kan sayimi rica et. Bu yasta ciddi bir sey olacagini sanmam ama oyle icin %100 rahatlar ;)
  • Ben tas dusururken 1-2 kere kanlı bosalmistim bide ureter stenti cikartildiginda 2 gun kanli bosalmistim. Tas vs olabilir.
  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt

    6 ay olmadı sanırım ürolojiye gitmistim. Bi kücük iltihap var demisti pek ilgilenmemisti. Simdi tekrardan gitsem aynı seyler yasancak diye pek gidesim yok. Genç yaşla cidden ilgilenmiyolar ciddi konu olmadıkça. Teşekkür ederim.. aile hekimliğine bakacagım

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.