Şimdi Ara

Call of Duty, bu yıl Xbox Game Pass’e geliyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Call of Duty, bu yıl Xbox Game Pass’e geliyor!
    Microsoft'un Activision Blizzard'ı yaklaşık 69 milyar dolara satın alması sonrasında neredeyse tüm oyuncuların merak ettiği bir şey var: Call of Duty serisi Game Pass’e ne zaman eklenecek? Kısa bir süre önce paylaşılan yeni bir rapora göre, bu yöndeki beklentiler çok yakında giderilecek. Zira Call of Duty’nin bu yıl Xbox Game Pass’e geleceği belirtiliyor.



    Call of Duty, Game Pass yolcusu



    Wall Street Journal'ın özel haberine göre Microsoft, Call of Duty'nin oyun abonelik hizmetine ekleneceğini 9 Haziran tarihinde düzenlenecek olan Xbox Showcase etkinliğinde duyuracak.



    Açıkçası bir süredir Call of Duty ve Game Pass özelinde farklı iddialar gündemde dolaşıyordu. Hatta şirket içinde bile farklı görüşler yer alıyordu. Öyle ki, bazı Microsoft yetkilileri Game Pass’in Call of Duty satışlarından elde edilen geliri baltalayabileceğini düşünüyordu. Activision, kabaca bir Call of Duty oyununu 70 dolara ve ortalama olarak 20 milyon adetten fazla satıyor.



    Ayrıca Bkz.GTA 6’nın çıkış tarihi “2025 sonbahar” olarak açıklandı



    WSJ’nin haberinde Microsoft'un Game Pass içindeki Call of Duty için ekstra ücret talep edip etmeyeceğinden söz edilmiyor. Bununla birlikte Game Pass abonelik ücretlerinin de artırılıp artırılmayacağı şimdilik belirsiz. Ancak bir süredir yakında bir zammın geleceğine dair bir beklenti bulunuyor.



    Microsoft’un 9 Haziran'daki büyük Xbox etkinliğinden sonra Call of Duty için ayrı bir etkinlik yapacağının da altı çiziliyor. Bu arada firmanın etkinlikte yeni bir Gears of War oyununun yanı sıra Flight Simulator 2024, Avowed ve Indiana Jones and the Great Circle gibi gelecek oyunlarının çıkış tarihlerini de duyurması bekleniyor.



    Yeni Call of Duty oyunu hakkında bilinenler



    Call of Duty, bu yıl Xbox Game Pass’e geliyor!
    Yeni Call of Duty oyununun Ekim 2024 tarihinde piyasaya çıkması bekleniyor. Yeni oyunun serinin son yıllardaki en dikkat çekici oyunu olacağı söyleniyor. Önceki raporlara göre 2024 yılında çıkacak Call of Duty, Black Ops serisinin bir sonraki oyunu olacak. Hikaye olarak ise Körfez Savaşı sırasında geçecek. Dolayısıyla oyunun adının Call Of Duty Black Ops: Gulf War olması bekleniyor.Yine mevcut söylentilere göre oyunun senaryosunu Raven Software geliştirirken, Black Ops serisinin yaratıcısı Treyarch çok oyunculu ve zombi modlarıyla ilgileniyor.




    Kaynak:https://www.theverge.com/2024/5/17/24158934/microsoft-call-of-duty-xbox-game-pass-plans
    Kaynak:https://www.wsj.com/tech/microsoft-call-of-duty-game-pass-53e8930c







  • Aldığınız hizmet paketinde bedavaya oynamak varken gidip bir de para verip almak (Ki şirketi ya da oyunu desteklemek için almıyorsanız)... Bilemiyorum. Tamam sizin maddi kaygılarınız yok, ihtiyacınız olmayan yerlere de para saçabiliyorsunuz. Ancak müşterisi olmasanız yüzünüze bakmayacak firmalar için burada sohbet edebildiğiniz insanlarla karşı karşıya gelmeye gerek yok.

  • Son bir şarkı...
  • playstation'da cod, fifa oynayan tayfanın alayı xbox'a geçer bundan sonra

  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    o da güzel hikaye kardeş
  • En az 10 milyon sabit (her ay yenileyen) gamepass üyesi kazandırması lazım

    Zor ama gerçekten buram buram savaş kokan ve sjwlerin kovulduğu bir multiplayer ile gelirse neden olmasın
  • theKing_90_03 kullanıcısına yanıt

    realite bu gerçekleştiği zaman ağlarsın sağda solda  

  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Realite değil senin ıslak rüyan. Milletin çevresi PS de. Verir parayı devam eder. Kavimler göçü olacak diye bekliyorsan beklemeye devam et. Benlik sorun yok veririm parasını PS de oynarım. Beleş oynucam diye ağlamam sen gibi
  • Beklenen haber geldi 9 hazirandaki etkinliği kesin izlemek lazım
  • theKing_90_03 kullanıcısına yanıt
    Keriz gibi 70$ verecek Sony fanboyu varken neden geçsinler değil mi kardeş :) :)
  • theKing_90_03 kullanıcısına yanıt

    Mürit deyince kızıyorsunuz yazdıklarını oku tekrardan neden dediğimizi anlarsın  

  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Müritlikle ne alakası var? Sokakta xbox ne desen o ne diyecek bir sürü insan var. Adam sadece COD EA FC oynuyor. Ne işi olur bu adamın xbox ile? Alayı XBOXa geçecek diye bol keseden sıkıyorsun. Ben gibi düşünen çok insan var. Ha bende XBOX’ta var zaten. Açar bakarım yine de. Ön sipariş vermemiş olurum. Beğenirsem yine PS den alırım.
  • theKing_90_03 kullanıcısına yanıt
    Bu yazdığında buram buram müritlik kokuyor neyse tartışmayacağım seninle sevdiğim birisin :D
  • cidden hem fifa hem ea play hem cod hem cloud hem pc derken. gamepass resmen kılıcı keskinleştiriyor. sony burnu havada gezsin. zaten exclusive leri batırdı kalmadı bişey. bakalım görelim biz kazancımıza bakarız
  • Eğer son Call of Duty Modern Warfare 3 gibi kötü bir yapım olacaksa olmasın daha iyi.
  • theKing_90_03 kullanıcısına yanıt

    Aldığınız hizmet paketinde bedavaya oynamak varken gidip bir de para verip almak (Ki şirketi ya da oyunu desteklemek için almıyorsanız)... Bilemiyorum. Tamam sizin maddi kaygılarınız yok, ihtiyacınız olmayan yerlere de para saçabiliyorsunuz. Ancak müşterisi olmasanız yüzünüze bakmayacak firmalar için burada sohbet edebildiğiniz insanlarla karşı karşıya gelmeye gerek yok.

  • crashris kullanıcısına yanıt
    Hangi fifa bu ? Fc 24 Gamepass’ten önce Ps Plus’a geldi bu hafta.Gamepass’e de ne zaman geleceği belli değil bile.
  • Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

    Zaten biz bunu anlattık. Millet CoD Gamepass’e gelmesin derken biz dedik ki Microsoft her halükarda kazanacak bu hamleyle.


    PS’cilere 60 dolardan satarak parayı cepleyecek, yok bu adamlar 60 dolar vermek istemezse de hem konsol satacak hem de aylık gelire bağlayacak bunları diye.


    Şimdi Playstation’cıların yapabileceği iki şey var ya 60 doları paşa paşa ödeyecekler ya da gidip en azından bir Series S çekecekler ki Gamepass ile oynayabilsinler :) İkisi de MS’nin cebine giriyor. Daha oyun içi içerik satışlarına girmedim bile onları her platformda satacak. Yani hasılı kelam Sony boşuna yırtmadı kendini aylarca yıllarca. Ne de olsa tekel olma hakkı bir tek Sony’dedir! Jim Ağlayan Ryan dört köşe dolaştı mobese görse konuştu yedirebildiği herkese para yedirdi ama bir satışa engel olmayı beceremedi  





  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Series x satışları hızlanmış haberi bile yeterli oldu.

    Call of Duty, bu yıl Xbox Game Pass’e geliyor!
  • Yürüyen Hoparlör kullanıcısına yanıt
    1 ay sonra game pass'de
  • Game Pass indie oyun yapımcıları için nimet ama AAA oyunlar için felakettir. Sürdürülebilir değil. 2000 liraya sattığı oyunu sen bedava oynayacaksın. Ya kalite düşecek ya da oyun içi ödemeler ciddi derece artacaktır. Hem yüksek kalite oyun oynayayım hem de bedava olsun diye birşey yok.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.