Şimdi Ara

ZTE Axon 10 Pro modeli Geekbench üzerinde görüntülendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • ZTE firmasının amiral gemi modeli Axon 9 Pro, 2018 yılının Ağustos ayında tanıtıldı. Kasım ayına kadar raflardaki yerini alamayan cihaz, yeni iPhone modellerinin, OnePlus 6T’nin ve Google Pixel 3 serisinin tanıtılmasıyla unutuldu ve yeterli ilgiyi üzerine çekemedi. Firmanın sıradaki amiral gemi modeli ZTE Axon 10 Pro, Geekbench üzerinde görüntülendi.

    ZTE A2020 Pro ismine sahip


    Sızan Geekbench testi ZTE A2020 Pro isimli bir cihaza ait. Axon 9 Pro model numarasının A2019G olduğunu hatırlarsak ortaya çıkan bu telefonun ZTE Axon 10 Pro olduğunu net olarak söyleyebiliriz. Tek çekirdekte 3824, çoklu çekirdekte 10762 puan almayı başaran akıllı telefon Snapdragon 855 ile birlikte geliyor. Bu yonga setine 6 GB RAM ve Android 9 Pie işletim sistemi eşlik ediyor. ZTE Axon 9 Pro modeli çentikli tasarıma sahip AMOLED ekran, kablosuz şarj, Dolby Atmos ses desteği ve Quick Charge 4+ teknolojisi ile birlikte çıkmıştı. Yeni modelin özellikleri hakkında detaylı bilgiye ise şu an için ulaşılamıyor.


    Ayrıca Bkz.Lazer projeksiyonlu BlackView MAX1 akıllı telefonu satışa çıkıyor

    Axon 9 Pro modeli dikkatleri üzerine çekemediği için satışlar istenenin altında kalmış gibi. Bu yüzden ZTE firmasının Axon 10 Pro modelini tahmin edilenden daha yakın bir tarihte tanıtması bekleniyor. 25 Şubat’ta başlayacak Mobil Dünya Kongresi'nde yeni modeli görmemiz mümkün.








  • Tek çekirdek puanları harika

  • Alttaki yazıyı Nokia olarak okudum ters durunca

  • 2 senedir Zte Axon 7 kullanıyorum. Aslına bakarsanız telefondan memnunum. Ama pili tamamen bitti. Hızlı şarj pili öldürüyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.