Şimdi Ara

zil sesi mp3 olarak en yüksek ve net çalan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zil sesi mp3 olarak en yüksek ve net çalan telefon hangisi tşkler

• fikri olan yokmu
  • Nokia 6233
    arama/mesaj geldiğinde, mp3'ü zil sesi yaparsan en kaliteli ve en yüksek sesi o veriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..:Leo:..

Nokia 6233
    arama/mesaj geldiğinde, mp3'ü zil sesi yaparsan en kaliteli ve en yüksek sesi o veriyor.

e398
    şu e398 i kimse kullanmadı anlatamıyorum yav dinleyin bulun bi bakın böle konuşması güzell
    ben neredeyse her telefonla karşılaştırdım üstüne yok şuan
  • kardesim k750 yi öneririm. Hem fiyatı uygun su aralar hemde zil sesi olarak çok muhteşem sonuç veriyor. En düşük bit kalitesi olan mp3 ü bile muhtesem sesle dinletiyor. Benim telefonu görenler cok begeniyor belki 10 kişi benden beğenerek almıştır. Tavsiyemdir.
  • 6233 çaldığında etraf inler
  • verdiğiniz değerli cevaplar için klavyenize sağlık dostlarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6233 n73
  • quote:

Orjinalden alıntı: S_ui_CasT

6233 n73

hala 6233 hala n73 diyosunuz yav alın bide elinize e398 karşılaştırın karşılaştırmadıysanız yorum yapmayın telciler de der (modlu)e398 den daha yüksek hiç bi tel çıramaz
  • en net ve yüksek mp3 çalan telefonlar :
    sony walkman serisi telefonlar, ve benq-siemens S88'dir.
    ben S88 kullanıyorum ve sadece sesi için bu telefonu alan arkadaşlarım var. diğer özelliklerini ise burada şimdi saymanın anlamı yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagolen

quote:

6233 n73

hala 6233 hala n73 diyosunuz yav alın bide elinize e398 karşılaştırın karşılaştırmadıysanız yorum yapmayın telciler de der (modlu)e398 den daha yüksek hiç bi tel çıramaz

acousticli bir e398'de bayaa ses verir
  • S88 i incelemedim ama yine Benq-Siemens in EF81' i karşılaştırdığım bütün N serisi nokia ve K serisi sony ericsonlardan iyiydi.

S88, ef81 den sonra çıktığı için muhtemelen aynı speaker vardır üzerinde. Dolayısı ile ses kaliteleri ve yüksekliklerinin de aynı olacağı düşüncesindeyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: NebiForever

S88 i incelemedim ama yine Benq-Siemens in EF81' i karşılaştırdığım bütün N serisi nokia ve K serisi sony ericsonlardan iyiydi.

S88, ef81 den sonra çıktığı için muhtemelen aynı speaker vardır üzerinde. Dolayısı ile ses kaliteleri ve yüksekliklerinin de aynı olacağı düşüncesindeyim

EF81i dinlemedim. Ama S88 gerçekten çok net ve yüksek bir müzik sesi veriyor dışarı. Ofiste bazen çantamda unutuyorum telefonu, diğer odada arkadaşların yanında iken bile ses duyuluyor. Tweeter gibi bişi mübarek
    ama bide şu var: koyduğum mp3'ler yüksek kbps. yani çekim kalitesi yüksek mp3 atıyorum. o zaman telefon çaldığında cevaplamaya kıyamıyorum
    sony walkman telefondada hemen hemen yakın ses çıktığını gördüm. ama aralarında fiyat farkı en az 200 ytl S88 daha ucuz. şu an 340 ytl, sd kart ve bluetooth kulaklık hediyeli.

• Piyasada yüksek ses veren birçok telefon bulunmakta

Bu konuyu daha öncede defalarca tartıştık ...

Ancak şu an için aynı anda hem yüksek hemde ses kalitesi açısından kulağa en hoş gelen telefon Nokia 6233'dür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi over and under -- 12 Haziran 2007; 0:43:39 >
  • Nokia 6233
    Motorola E398
  • Şu anda yanımda bir arkadaşım var 6233 kullanıyor bende ise 5300 var.

Ses yüksekliği olarak hemen hemen ikiside aynı. Fakat 6233'te mükemmel bir kalite var ben hiçbir telefonda görmedim bu kaliteyi. Çift hoparlör var zaten ses birde stereo sanki Laptop'un hoparlöründen ses geliyor gibi.

5300'da ise yine kaliteli iyi ses veriyor fakat 6233'ün yanında kalite olarak sönük kalıyor. Sönük kalıyor derken birçok hatta çoğu Sony'den Samsung'tan iyi ses veriyor 5300 fakat 6233'ün o kaliteli muazzam hoparlör sesini duyunca 5300 sönük kalıyor demek istedim, yoksa 5300 da mükemmel ses veriyor.

Bence Nokia'da en iyi ses veren 6233 sonra 5300 sonra şu tuş takımı dönen telefon.

Sony'de ise W550i ( sesler acayip tizli dolgunluk yok ) sonra W900i, K750i

Fakat şu anda piyasada en kaliteli en yüksek ses veren telefon bence 6233'tür. O kadar telefonla karşılaştırdık, N70 miş zart mırt zurtmuş yanında sinek vızıltısı gibi kaldı.

Ses se ses, kaliteyse kalite, stereo ise stereo..

6233 Bundan sonra ise 5300 diyorum

6233 ile şöyle küçük bi odada aniden bi müzik açtığınızda insan yerinden zıplar, eğer ortam sessizse. O derece kulağa hoş gelen birses veriyor, nasıl bir hoparlör kullanmışlar ise artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 12 Haziran 2007; 1:46:46 >

• çok güzel cevaplar vermişsiniz arkdaşlar bu konuda baya bilgi sahibi oldum telefon seçimimde yardımlarınız için tşk ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: fast-man

çok güzel cevaplar vermişsiniz arkdaşlar bu konuda baya bilgi sahibi oldum telefon seçimimde yardımlarınız için tşk ederim

önemli değil,dostum
  • quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

quote:

Orjinalden alıntı: sagolen

quote:

6233 n73

acousticli bir e398'de bayaa ses verir

e398 de acustik olmaz gain table ve param table leri vardır

• banane bea bence 6233 allm yaa
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.