Şimdi Ara

Yılmaz Özdil 'Düğün erkene alınıyorsa, gelin hamile demektir.' (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
4
Favori
23.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
347 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ülkenin kötüye gidişini aklı olan herkes görebilir, bunu marifet zannediyor çoğu muhalif. Asıl önemli olan bu kötüye gidişe dur diyecek çözüm önerileri üretebilmek. Farzedelim AKP gitti, Erdoğan gitti, ne yapacaksın, nasıl düzelteceksin ülkeyi bunu söylemen lazım. Hep yıkıcı eleştiri, yapıcı hiçbir şey yok.
    Bir fikrin haklılığı iki şekilde ortaya konur. Ya kendi fikrinin üstünlüklerini kabuk ettirmeye çalışırsın ya da karşı fikrin haksızlığını ispat etmeye çalışırsın. İkinci yol çok daha kolaydır. Sokaktan geçen herhangi biri bile kolayca eleştiri getirebilir. Zor olan bir fikir ortaya çıkartıp bunun haklılığını ispatlamaktır. Muhalefet sürekli ikinci yolu kullanıyor. Bir fikir oluşturmaya da çalışıyor ama laf olsun diye. Kendileri bile bu fikirlere inanmadığından eskiyince değiştiriveriyorlar fikirlerini. Ayrıca ikinci yolu kullandığında sana karşıt görüşlü insanları da kazanamazsın. Türk siyaseti bu döngüye girdi. Böyle muhalefetin feriştahı gelse indiremez Erdoğan'ı.
    İyi Parti ancak HDP ve CHP tabanından oy kapabilir. Partisinden memnun olmayan AKP ve MHP tabanı bu seçime küsebilir. Küsmezse de bunun sebebi sadece Afrin operasyonudur.




  • sevgili yılmaz chp seçim kaybeder kılıçdar kazanırsa,seçim zamanı kendi değilde bir aday araması nicedir yoksa odamı..
  • Ne kadar doğru ve güzel anlatmış, tebrikler.
    Sonuç değişmez, benim umudum yok ama bakalım..
  • ülkenin %40 ı bu adamın dediklerini anlamaz, %10 u da anlamamazlıktan gelir.

    not: oranları toplarsanız malum partinin oy topladığı malum kesim ortaya çıkar
  • Yılmaz Özdil bence ironi yapmış , Kılıçdaroğlu'na giydirmiş . Chpliler anlamıyor, erken seçimi ençok isteyen Kılıçdaroğlu'ydu

    KILIÇDAROĞLU: NİSAN'A HAZIR OLUN
    Erken seçim için hükümete hodri meydan diyen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, kurmaylarına Nisan'a hazır olun talimatı verdi.

    24 EKİM 2017: "17 AY BEKLEMEYELİM"
    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin grup toplantısında açıklamada bulundu ve "17 ay beklemeyelim seçimler için. Buyrun gelin seçimleri erken yapalım. El mi yaman bey mi yaman. Kim milletten kaçmıyor çıksın ortaya. Bu kadar açık bu kadar net söylüyorum. Gidelim millete. Sen milletten korkmuyorsan, gel kardeşim açıkça sana meydan okuyorum" dedi.

    28 EKİM 2017: "BUYRUN SEÇİM YAPALIM"
    Türkiye Sosyal Ekonomik Siyasal Araştırmalar Vakfı (TÜSES) tarafından eski Başbakan Yardımcısı Erdal İnönü'nün anısına "Prof. Dr. Erdal İnönü'nün İzinde Siyasette Uzlaşma Kültürü" başlıklı anma toplantısı düzenlendi.

    Toplantıda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, erken seçim çağrısında bulundu. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, erken seçim çağrısını yineleyerek, "Demokrasiyi öneriyoruz. Buyurun seçim yapalım. Kazanan kim olur, hepimiz oluruz. Korkuyorlar. Çünkü onlar demokrasiye inanmıyorlar" dedi.

    31 EKİM 2017: "HODRİ MEYDAN"
    CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek, "Sana açıkça milletin önünde 'hodri meydan' diyorum" dedi.



    "YÜREĞİN YETİYORSA GEL SEÇİM YAPALIM"
    Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki şahsi hesabından açıklamada bulundu ve "Eğer yüreğin yetiyorsa gel, erken seçim yapalım! İktidarınız altında can çekişen millet iradesinin, demokrasinin namusunu kurtaralım!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tosuntosun

    Bu mesaj silindi.
    Şşştt Tosuncuk....Büyük Tosun abin milleti tokatladı yurtdışında karıyla kızla paraları yiyor ona yaltaklanıp ucundan sebeplenemedinde burada laf ebeliğimi yapmaya çalışıyorsun.

    ...Bizim kaç kuruşluk olduğumuzu hesaplamaya senin beynin yetmez ama biz senin gibilerin beşpara etmediğini hemen hesaplayabiliriz.Sen kim oluyorsunda senin gibi düşünmeyen at gözlüğü takmamış gerçekleri görebilen kesime "kaç kuruşluk" diyebiliyorsun dangalak.
  • Ancak bu kadar haklı olunabilir.
  • Güzel yazmış iyi parti seçimlere katılabilirse oyum iyi partiye bıktık ula farklı partilerede şans vermek lazım .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orlando DeJoseph kullanıcısına yanıt
    Tesbihte hata olmaz diyerek it iti isirmaz hocam.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bayan şöförler park ederken dümeni hiç çevirmeden paso ileri geri yapıp durur, arabanın parka yerleşeceğini zanneder. Bizim seçmenler de o hesap aynı kişilere oy verip,farklı bir şey çıkacağını zanneder. Nerdeyse Avrupanın göbeğinde, bereketli topraklarda, refah ve mutluluk içinde yaşayacağına boğaz tokluğuna çeker durur!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ABSOLUT. kullanıcısına yanıt
    bogazicindeki ogrenciler tutuklandi yazmis. niye tutuklandilar acaba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AAF8922F10 -- 21 Nisan 2018; 16:46:15 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-ACF8F4F94

    Bu mesaj silindi.
    Sizinkilere kalem versen Allah yaz desen, "kaç para verecen" der.



    Şu yazıda yazılan ***yaşanmış *** şeyler hiç mi yüzünüzü kızartmıyor..



    Bir kalbin içine bu kadar kötülüğü nasıl soktunuz..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıkıldık cidden birilerinin canı istediği için sandığa gitmekten.
  • Vay arkadaş acımadan vurmuş ya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cehape nin once kendi tek adamlik yonetimine son vermesi lazim, girdigi her secimi kaybeden baskan her kurultayi kazaniyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok güzel bir tanımla Yılmaz Özdil
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pcwolf28

    Niye parası 2018e yetmiyor mu da 2015 almış?

    Benim akraba da 100bine a3 almıştı ne yapalım yani mazotun biz mi dolduralım? Akpye oy veriyor o da, ama dolarla iş yapıyorlar, öyle olmasa zor alırdı..

    Sen git kıskanan Almanyada 3 yaşında golf kaç lira onu öğren de ondan sonra bana ağlarsın.

    Alıntıları Göster
    İlk arabası sıfır almanın acelesine gerek yok artı 55 60 k yi peşin saydı hem çalıştı hem de para biriktirdi 2 3 sene de kredi çekmeden aldı chp li yazdım hani akp lidir destek alıyordur falan filan demeyesiniz diye.. Banane almanya su bu ben bakarım bu ülke de alınabiliyor mu alınamıyor mu diye keşke kriz olsa da insanlar alamasa size katılabilsem.. Kapisssss..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dua etsin de RTE hep iktidar olsun. RTE giderse ilk şutlanacak gereksiz budur. Çünkü CHP'ye zerre oy kazandırma gücü yok! Slogandan başka tek özgün cümlesi olmayan bir insan!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 21 Nisan 2018; 19:1:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kadinlara hakaret iceren baslik bile bu fasist adamdan nefret etmek icin yeterli... adam tam bir danagalak cekici... ne kadar cahil varsa bu adamin yazilarini bayila bayila okuyor.. anaokulu terk eden herkes bu adamla ayni yazilari yazabilir..
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Doğru kriz yok millet araç alırken bir senede araca o yüzden 5 10 bin fazla para ödemek zorunda kalıyor.
    Almanyayı geç madem işine gelmiyorsa o zaman 2015te golfün sıfırı ile şimdiki sıfır fiyatına bak.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.