Şimdi Ara

Yatak Tavsiyeleri [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.183
Cevap
265
Favori
1.982.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • her iki taafında 7 şer cm visco yoktur. 1 tarafındadır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NetAnket.Net


    quote:

    Orijinalden alıntı: fxmaster


    quote:

    Orijinalden alıntı: NetAnket.Net


    quote:

    Orijinalden alıntı: onnow78

    ömrünün büyük kısmının geçtigi yer yani yatak, buraya verdigin paraya acıma .


    Hep derim,yatak ve ayakkabı konusunda sağlığını düşüneceksin ve ucuz etin yahnisinden kaçacaksın.


    Ucuz olması göreceli bir kavramdır.100 liraya yatak var mobilyacılarda. 50.000 dolara da var. buyrun linkhttp://www.habervitrini.com/haber.asp?id=266709 . Sonuçta ben 400 lira-1000 lira aralığında bir fiyata iyi bir yatak alınacağını düşünüyorum gezip fiyat aldığım yerleri gözönüne alarak. Bir de kaliteli ürünün bir maliyeti olacağını kabul ederim ama her pahalı ürünün daha ucuz olandan daha kaliteli olacağı miti bana inandırıcı gelmiyor. Tabi herkesin tercihine ve düşüncesine saygı duyarım.



    Ali Ağaoğlu'nun yatağı 40 bin dolarlık italyadan mı isviçreden mi ne alınmış diyorlardı.Onda da at kılı içeriği vardı.At kılı ise 1 kuruş vermem ben,millet 40 bin dolar veriyor.Demekki ceylan kılı olsa 100 bin dolar eder.

    tay tüyü dür :)

    at kılı çok itici geliyor ya :)

    koyun eti yerine kuzu eti denilmesi gibi bişey. :)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: yastikci

    her iki taafında 7 şer cm visco yoktur. 1 tarafındadır.

    Siz daha iyi bilirsiniz ..... satıcının söylediği buydu her iki tarafta 7cm visco pad var dedi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miki -- 18 Kasım 2011; 9:50:01 >
  • 1.83 boyunda 90 kilo civarında yapılı bir insanım şöyle 400-500 tl civarı full ortapedik rahat/sağlam ve güzel bir yatak arıyorum tavsiyeleriniz nedir acaba?
  • Geçen ay istikbal'den Viscolex Plus yatak aldım. Yatak kollarımda uyuşma yaptığından İdeal Form yatak ile değişim yaptım. Malesef bu yatakta ilk günden sırt ağrısı yapmaya başladı ve uykum sürekli bölünür oldu.
    Kardeşimde geçen gün yatağını değiştirdi ve Visco Love'ın comfort yatağını aldı. yatakları değişip deneme şansımız oldu. visco love comfort yatakta hiç uykum bölünmeden çok güzel uyudum. sabah kardeşime sorduğumda İdeal Form yatakta uyuyamadığını söyledi.
    İstikbal bence yatak konusunda oldukça başarısız. Viscolex plus yatağı lastikten farkı yok. Vücut şeklini almıyor bile. İşbir ve viscolove bu konuda daha iyi.(Geçen hafta işbirin uyku merkezine gidip deneme şansım oldu)
    İstikbal'in yataklarının sağlamlığı konusunda birşey diyemem ama kaliteli bir uyku sağlamadığı kesin. Ayrıca satış sonrası hizmetleride oldukça kötü. İade almadıkları için değişim için 20 gün oyaladılar.
    Şimdi bir ayı geçtiği için ne iade ne de değişim yapıyorlar.




  • Viscolove ( Visco Love ) antalya bayisinden kesinlikle alışveriş yapmayın... ne ürün teslim ediyorlar ne de paranızı iade ediyorlar. 1,5 ayı geçti halen kredi kartıma iadeyi alamdım ve hukuki süreci başlattım.
    alışveriş yapmadan önce ikinci kez düşünün! bu yazımı da bilinçlendirme adına her yerde yayınlayacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sedatss

    Arkadaşlar bende İdaş'ın Bonnell Altın Ortopedik Deluxe Pedli modelini dün satın aldım. Var mı kullanan biri. Ben 75 eşim 54 kg..

    https://www.idas.com.tr/index.php/yataklar/gold-collection/deluxe-pedli.html

    Ben de aynı yatağı almayı düşünüyorum. Yataktan memnun musunuz? Hangi bazayla birlikte aldınız? Bu yatağı başka kullanan var mı? Aşağıdaki 2 bazadan biriyle birlikte alacağım. Çok teşekkür ederim.

    https://www.idas.com.tr/index.php/bazalar-ve-yatak-uniteleri/bazalar/baza/asil-sandikli-baza.html
    https://www.idas.com.tr/index.php/bazalar-ve-yatak-uniteleri/bazalar/baza/klas-sandikli-baza.html




  • Herkes yatak tavsiyesi yapmis, cok tesekkurler bilgiler icin, bende yataktan dolayı cok sıkıntı cekenlerdenim... firmaları kotulemek istemiyorum... sanırım bazı yataklar bazı insanlara uymuyor... bel fıtıgım var,175 bot 74 kiloyu. İlk evlendigimizde yatastan visco yatak aldık... 6 ayda perisan oldum...gittigim fizik tedavi merkezinde cogu hasta isbir visco tavsiye etti.. viscostarı aldım, yatastan iyiydi ama yine de sıkıntı yasadım... 1 yıl gectikten sonra da sanki yatak iyice yumusadi ve bana visco yatagın uymadıgını iyice anladım... Tatillerde otelde kaldıgımızda esimle daha iyi uyku uyumus ve daha dinc kalktıgımızı farkettik... Yatak konusu kisiden kisiye gore cok degisiyor... Bu arada Visco kullananlara tavsiyem esinizle kilo farkınız varsa ayda 1 yer degistirmeniz...

    Simdi hem yorumlara bakarak hemde gidip magazasında deneyerek yatsan swiss yatak almaya karar verdik...
    umarım bir daha degistirmek zorunda kalmam, cok maliyetli oldu bu is :(
  • Yaklaşık 5 aydır İşbir/Frezya kullanıyorum. Oldukça memnunum. Fiyatı biraz ortalama üzerinde (1000-1100'e almıştım zamanında) ama çok rahat bir yatak. Orta ile yumuşak sertlik arası. Çok sayıda katmanı var, visco da bunlardan biri ancak ince. Evim sıcak olmasına rağmen herhangi bir terleme yapmıyor. İşten eve geldiğimde şöyle biraz beş on dakika uzanayım diye kendimi atarsam genelde uyumuş oluyorum ve gece bir iki gibi kalkıyorum bütün akşamım zebil oluyor. Yani yattıktan sonra kalkması zor bir yatak. Başlarda biraz bel ağrısı yapar gibi oldu ama sanırım alışma evresiydi bir daha o yönde bir olumsuzluk olmadı daha sonra. Her visco içeren yatak gibi ilk 2-3 gün kullanmak yerine havalandırın pek iyi kokmuyor. Bir de yüzeyi kolay kirleniyor koruyucu kullanın.
  • arkadaşlar öncelikle selamlar.23 yıldır aile mesleğimiz yatakcılık.bugune kadar yataş dunlopillo pierre cardin visko love idaş gibi firmalarla çalıştık.yatak alımlarında dikkat etmeniz gereken hangi marka olursa olsun size birebir destek sağlayacak yataklar. yatakların hepsi ortopediktir ve kendi aralarında sert , orta sert ve yumuşak diye 3 gruba ayrılır. aşırı kilo yada özel bi sağlık sorunu yoksa alınabilecek en iyi yatak orta sertlikte olan yataklardır. kilo problemi olanlar hem rahat hemde uzun ömürlü bi yatak isterse biraz daha sert yatakları tercih etmelidir.bunlar dışında yatma alışkanlığıda önemlidir. sert zeminde yatmayı seven birine en kaliteli en pahalı orta sert ya da yumuşak yatağı versenizde nafile rahat edemez.bunlar göz önünde bulunmalı. benim için yatak önemli ben yatak için özel bi bütçe ayırabilirim dersenizde latex dolgulu yatakları tercih etmelisiniz.alınabilinecek en üst düzey yatak grubudur. yattığınız zaman vücutla yatak arasındaki boşlukları doldurur.doğal malzemedir.doğal yapısından dolayı anti alerjik anti bakteriyel özelliği kendiliğinden vardır.bunlar dısında ne olursa olsun yatak icin ayırdıgınız bütce ne ise onla alabileceginiz en üst düzey yatagı almaya calısın.aklınıza takılan birseyler olursa seve seve yardımcı olurum.




  • Bilginiz varsa,Visco Ultra Lux yatak ile tempur yataklarını kıyaslarmısınız?Kalite olarak çok fark var mı?Tşk.
  • visco yataklarda kalite farkı dansite denilen visconun yoğunluğu ile ilgilidir.buna görede fiyatlandırması değişir.onun dışında kullanılan kumaşta önemli bi etmendir.ürünü alırken garanti durumuda önemli.tempur yıllardır piyasada olan ve ürününün arkadasında durabilecek bi firma.diğer firma hakkında pek bi bilgim yok.satış sonrası desteği yada ürüne garanti sağlıyolarmı onu bilmiyorum.visco yatak düşünüyorsanızda visco love firması fiyat-kalite bakımından en iyi firmadır.
  • mrb, bana şu yataklardan hangisi tavsiye edersiniz. Benim bir rahatsızlığm yok orta sertlik tercihimdir.
    1) YATSAN Switzerland
    2) İDAŞ Mira-coil
    Yada sizin tavsiye edeceğiniz başka bir yatak..?
  • iyi akşamlar visko yataklarda rahat edemediyseniz ve bel probleminiz varsa switzerland yatağı tercih ettiyseniz bel problemlerinizin kısa bir süre sonra geçeceğini düşünüyorum.fiyatına göre iyi yatak.
  • YATAK ALMAK İSTİYOR İSENİZ VE BUNA TÜRKİYE ŞARTLARINA GÖRE İYİ BİR PARA AYIRCAKSANIZ YATSAN CASHMERE YATAK YAYSIZ LATEX VE YATSAN SWİTZERLAND YATAĞI KESİNLİKLE TERCİH EDİN HATTA MAĞAZALARDA DENEYİN DERİM 30 GÜN DENEME SÜRESİDE VAR TABİ KILIF KESİNTİSİ YAPILARAK.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: axcd

    quote:

    Orijinalden alıntı: sedatss

    Arkadaşlar bende İdaş'ın Bonnell Altın Ortopedik Deluxe Pedli modelini dün satın aldım. Var mı kullanan biri. Ben 75 eşim 54 kg..

    https://www.idas.com.tr/index.php/yataklar/gold-collection/deluxe-pedli.html

    Ben de aynı yatağı almayı düşünüyorum. Yataktan memnun musunuz? Hangi bazayla birlikte aldınız? Bu yatağı başka kullanan var mı? Aşağıdaki 2 bazadan biriyle birlikte alacağım. Çok teşekkür ederim.

    https://www.idas.com.tr/index.php/bazalar-ve-yatak-uniteleri/bazalar/baza/asil-sandikli-baza.html
    https://www.idas.com.tr/index.php/bazalar-ve-yatak-uniteleri/bazalar/baza/klas-sandikli-baza.html

    Bu yatağı ve bir de baza aldık. baza ankaradaki bir firmadan unuttum. 1 aydır kullanıyoruz. çok memnunuz. yatağın bir yüzü daha sert. o yüz daha çok hoşumuza gitti. yanında yaylı yastık verdiler. biraz indirimle (pedsiz fiyaına) 500 tl ye aldık.




  • YATSAN dan memnun değilim.
    yaklaşık 3 yıldır yatsan pocket spring daisy kullanıyorum, ürüne 2 yıl garanti veriyorlar, garanti süresini iyi hesaplamışlar anlaşılan. 2 ay kadar önce yatağın bir kenarı 40-50 cm eninde ve boydan boya çökme oldu, çökme olan kısımda yatılınca diğer sağlam kısma göre bariz aşağıda kalınıyor, ayrıca kilom 70 kg, eşim benden daha zayıf. durumu bayiye ilettim ve servis geldi. ilk önce bazayı bahane ettiler, ben bazayıda sizin bayiden aldığımı, alırken neden uygun baza verilmediğini söyleyince bu bahaneden vazgeçtiler, sonra 3 yıl kullanılan yataklarda bu tip deformasyonlar olduğu normaldir falan demeye başladılar, yani yatağın bir kısmı çökecek diğer kısmı normal kalacak 3 yılda normalmiş onlara göre, tamirat için 300 tl fiyat biçtiler, kabul etmedim tabi, bende birşeyler söyleyip gönderdim servisi. bir dahada kesinlikle yatsan almam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnz20 -- 1 Şubat 2012; 11:12:33 >
  • Selamlar Diger bır konuya'da yazdım bu konuyu gorunce burada da paylasmak ıstedım .

    Arkadaşlar konu ile ilgili işim oldugundan düşünen olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya calısırım. İDAŞ - TELESET - VİSCOLOVE -DÖRTLER
    mobilya yatak baza oturma grubu satısı yapıyorum magazam İstanbul Bahçelievlerde.
    Sitelerden begendiginiz ürünleri PM olarak sorup fiyat verebılırım.Açık bı sekılde malesef fıyat veremıyorum Fabrıkalardan uyarı aldıgımdan dolayı. yatak konusunda elımden geldıgıncede bılgı vermeye calısırım. İyigunler herkeze.

    https://www.idas.com.tr/index.php/

    http://www.teleset.com.tr/

    http://www.dortlermoduler.com/

    http://viskolove.com/




  • sayın ddisy_08 idaş ürünleri sattığımdan dolayı değil ama mira-coil yatağı gözüm kapalı önerebilirim.
  • arkadaşlar 2 yıldır boyun ve bel ağrısı çekiyorum belki inanmazsınız ama binlerce kas gevşetici, yüzlerce kutu krem, onlarca yakı bandı kullandım aklınıza gelebilecek her şeyi yaptım bu üç yıl sadece yatağımı değiştirmedim çünkü yataklar en pahalısıydı ama şimdi bi tanıdığımız istikbalde çalışıyo ve bana bir güzellik yapacağını söyledi sizce istikbalin en rahat yatağı hangisidir kullananlar memnunmu? lütfen yardımcı olun sınava hazırlanıyorum ve çok bunaldım artı
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.