Şimdi Ara

Sorular (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.035
Cevap
386
Favori
171.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
89 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ana konu güncellendi.
  • Hocam ben ingilizce öğrenmek istiyorum ama hiç temelim yok. İngilizce cümlelerini dahi türkce gibi okuyorum. Ben sıfırdan ingilizce öğrenmem için ilk okumayı ve yazmayı öğrenmek istiyorum.Sonrasında diğer seviyelerde geliştirmek için ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m3hm3t1991 -- 4 Ocak 2016; 16:23:19 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m3hm3t1991

    Hocam ben ingilizce öğrenmek istiyorum ama hiç temelim yok. İngilizce cümlelerini dahi türkce gibi okuyorum. Ben sıfırdan ingilizce öğrenmem için ilk okumayı ve yazmayı öğrenmek istiyorum.Sonrasında diğer seviyelerde geliştirmek için ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz?

    Sırasıyla aşağıdaki sitelere çalışın:
    http://www.dersimizingilizce.com/2-sinif-ingilizce-kelimeler/
    http://www.dersimizingilizce.com/3-sinif-ingilizce-kelimeler/
    http://www.dersimizingilizce.com/4-sinif-ingilizce-kelimeler/
    http://www.dersimizingilizce.com/5-sinif-ingilizce-kelimeler/
    http://www.dersimizingilizce.com/6-sinif-ingilizce-kelimeler/
    http://www.dersimizingilizce.com/7-sinif-ingilizce-kelimeler/
    http://www.dersimizingilizce.com/8-sinif-ingilizce-kelimeler/
    Bunlar bittikten sonra şuraya çalışacaksınız:
    http://www.dersimizingilizce.com/gramer-grammer-ingilizce-gramer.html








  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    ------------------------------



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:11:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dumprep

    Hocam sizin önceki konularınızı da gördüğümü hatırlar gibiyim. Güzel bir derleme olmuş, elinize sağlık. Müsaadenizle ben de bir şeyler ekleyeyim:

    -Dinlemenin konuşma üzerinde büyük tesiri var arkadaşlar. Bol bol dinleyin. Anlamasanız da dinleyin, anlayana kadar dinleyin.
    -Dil öğrenmenin hususi "öğrenmeye odaklı" yapılınca gerçekleşeceği kanaatindeyim. Yani oyun oynayarak, film izleyerek, chat yaparak , müzik dinleyerek vs olmuyor. Seviyelere göre bulmacalar var veya çocuk tekerlemeleri. Bunlar amaca yönelik olduğundan işimizi görecektir. Ama dota oynarken ruslarla dönen muhabbetten ingilizcenizin gelişmesini beklemeyin :)
    -Öğreneceğiniz dili benimsemelisiniz:https://www.youtube.com/watch?v=E4LOyJykgUI --> işinize yarayabilir.
    -İnternette sürüyle bedava kaynak olmasına rağmen (legal-illegal) cüzi de olsa para yatırmanız yararlı olabilir. "Rosetta Stone" tarzı setler pahalı olabilir (fiyatlardan da haberim yok gerçi) ama bunların sürekli bir indirim kodu veya kampanyası oluyor. Uygun fiyatlara temin edilebilir.

    Yazdığınız ikinci maddeye ben de katılıyorum.Bu madde çok önemli.
    -Rosetta Stone öğretiyor ama pahalı ve insanlar fazla para harcamak istemiyor.İndirim kodu konusunda bu işi takip eden siteler var.Ama yazdığınız kodlar çok büyük ihitmalle işe yaramıyor.Ben de birçok kez denedim.Çalışan bir kod görmedim.Çalışan kodlar zaten o kod sitelerinde ücretli üyelik alarak BELKİ bulabilirsiniz.Yine de çok düşün bir ihtimal.
    Kampanya ise yılbaşına 1-2 gün kala yarı yarıya indirim oluyor.180 euro idi üyelik.Yılbaşına 2 gün kalan 80 euro'ya kadar düştü bu sene.Ben bunu daha önceden konularda yazmıştım.




  • Fluenzde rosetta stone gibi mi 5 level bitirnce intermediate seviyesine mi çıkartıyor bitirmesi ne kadar sürüyor
  • http://www.englishclass101.com/member/member_upnewapi.php?challenge burda premium - premium plus var 100 dolar ve 200 dolar şeklinde tam oalrak ne oluyor bunlar
  • 1 yıl boyunca sırf bunlara çalışarak hangi seviyeye gelebilirim günlük 6 saat ayırmayı düşünüyorum dinledğim şarkıları izleddiğim dizleri anlayabilecek seviyeye geleblirmiyim yoksa daha fazla mı zaman ayırmalıyım
  • http://tr.bab.la/fiil-cekimi/

    Rusça , fransızca , ispanyolca ve almanca gibi diller ögrenler için fiil çekimlerinde buradan faydalanabilirsiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yucili

    Fluenzde rosetta stone gibi mi 5 level bitirnce intermediate seviyesine mi çıkartıyor bitirmesi ne kadar sürüyor

    Fluenz İngilizce öğretmiyor.Eğer İngilizce biliyorsanız Çince,Almanca,Franszca,İtalyanca ve İspanyolca,Portekizce öğretiyor.
    En büyük olumsuz özelliği fiyatı çoooook pahalı.Ben sadece ilk leveli satın alıp denedim.Hepsini almaya gücüm yetmedi.O zaman 600 dolardı 5 level.
    Rosetta'ya göre olumlu özelliği ise grameri detaylı öğretiyor.
    Mesela sitesinde İtalyaca level 5'teki derslere bakın.Upper-İntermediate üstü dersler var.Advanced seviyesi diyebiliriz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yucili

    1 yıl boyunca sırf bunlara çalışarak hangi seviyeye gelebilirim günlük 6 saat ayırmayı düşünüyorum dinledğim şarkıları izleddiğim dizleri anlayabilecek seviyeye geleblirmiyim yoksa daha fazla mı zaman ayırmalıyım

    Siz en iyisi englishclass101 kullanmayın.Size yazmayı unutmuşum.Aynı derslere benzer dersler var ücretsiz.Sadece video dersler yok.Onların olmaması daha iyi.
    Bu konudaki dersleri indirip çalışın:
    http://forum.donanimhaber.com/m_113187434/tm.htm

    1 yıl sonunda bunlara çalışarak advanced olursunuz.Hatta bu 1 yıl sürmez bile.7-8 ay sürer.Günlük 4-5 saat çalışmanız gerek.
    Bunlara çalışırsanız büyük oranda filmleri anlarsınız.Abd yapımı filmlerin %80'ini anlarsınız.İngiliz filmlerinin%90 anlarsınız.Şarkılarda geçen her cümleyi anlamlandırmakta zorlanabilirsiniz.Şarkılar başka.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ninoİnfeliz

    http://tr.bab.la/fiil-cekimi/

    Rusça , fransızca , ispanyolca ve almanca gibi diller ögrenler için fiil çekimlerinde buradan faydalanabilirsiniz

    Teşekkürler.Güzel bir kaynakmış.
  • Arkadaşlar bu sefer benim size sormak istediğim bir soru var.
    Ben daha önce bu podcast dersleri kullanırken derslerin pdf dosyalarını çıktı alıp çalışıyordum.Hepsini birden çıktı almadığım için gözüme fazla gözükmüyordu.Ama sonuçta toner parası veriyoruz.Biraz önce yakın bir arkadaşıma Cbc İngilizce podcastları önerdim.Çıktı alayım dedi.Ben de hesapladın mı sayfa tutarını dedim?
    Hemen kısaca hesapladım 230 tane toplam sesli ders var.230 tane de pdf dosyası var.Toplam 2800 sayfa yapıyor.Detaylı bir hesap yapmadım.Detaylı bir hesapla 3000 sayfa olarak kabul edin.Çünkü bazı pdf'ler 30 sayfa içeriğe sahip.Arkadaşım çok maliyetli olur diye çıkarmak istemedi.Bilgisayardan çalışacakmış.
    Benim size sorun ise çok basit.Siz bu podcastlara çalışırken çıktı alıyor musunuz? Veya ekitap okuyucudan mı çalışıyorsunuz?Çıktı almadan pc'den çalışan var mı?
    Biraz önce ben öğrendiğim dillerde kullandığım podcastlar çıktılarını hesaplamaya çalıştım.Bir sürü para harcamışım bu çıktı işine.
    Podcast iyi güzel ama keşke elimizde bir ekitap okuyucu olsa.Gerçi onlar da pahalı.En ucuz kindle 280 lira.
    Gerçekten eğer bu podcast işine çıktı maliyetlerini ekleyince bir sürü para yapıyor.Daha önce şöyle bir konu açmıştım.Bir kez daha saygı duydum bu Living Language'ye.Hem ucuz hem iyi.
    http://forum.donanimhaber.com/m_111790986/tm.htm
    Cevaplarınızı bekliyorum.




  • rat.planet kullanıcısına yanıt
    ------------------------------



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:11:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şu anda İngilizce çalışmıyorum ama çalışırken çıktılarını alıp öyle çalışıyordum. Kağıdı elimde hissedince, üzerinde notlar alınca daha iyi öğreniyorum. Ama dediğin gibi maliyetli oluyor.
  • Ben englishlanguage101 derslerini hep tabletten çalıştım kalemli modeller tercih ederseniz gerçekten çok hoş oluyor çalışmak aynı zamanda başka işlevler içinde kullanabilirsiniz
  • Ben de printer Yok. Ben soyle yaptim. Telefondan podcast leri dinledim. Ayni anda pc den pdf leri calistim ve takip ettim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki arkadaşlar sürekli pc ve tabletten çalışırken gözleriniz yorulmuyor mu?
    Ben daha çok her yerde ve her zaman çalışmak için çıktı alıyordum.İstediğim zaman çalışıyordum.Yanımda mp3 çalar olunca sıkıntı olmuyordu.
    Yani amaç pc başında durmamak.
  • verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim bir kaç sorum daha varda cbc podcast ingilizcenin yanına ekstra ne yapmalıyım sadece bunlar 5 beceri içinde 1 yıl boyunca yeterli olabilir mi ? fluenzle ingilizce bittikten sonra ispanyolcaya geçmeyi düşünüyorum ne kadar sürede yine aynı dilim saat ( 6 saat ) çalışarak upper olabilir başka dile geçerken iniglizceyide günlük tekrar mı yapacağım unutmamak için yardımlarınız bekliyorum hocam
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.