Şimdi Ara

★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★ (2362. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56.137
Cevap
240
Favori
1.640.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23602361236223632364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: powersmachine54

    Hocam bende biliyorum da Scorpio'nun PC'deki gibi 4K performansı veremeyeceğini ama bu eskhioyuncu öyle sanıyor ve zaten Scorpio performansı 4K 60 fps medium,low arası ancak olur gibi,sorularınızın cevabına gelince Sony dinamik 4K reklamı yapıyor yani Pro'nun verebileceği 4k reklamını dürüstçe adamlar yapıyor,Microsoft gibi 4K 60 fps gibi bide ultra detayda abartılı reklamlar yapmıyor.İkinci sorunuzun cevabına gelince 50,60 milyon satılan ps4'de Uncharted 4 gibi exculesive oyun konsolda 8 milyon satması bile gayet yeterli rakam,neden derseniz kardeşlik ile hesaplayınca bence bu rakam iyi ve yüksek ve ona kalırsa Witcher 3'de tüm platformlara çıkan başarılı bir multiplatform oyunu oda 10 milyon adet satmıştı,uncharted 4 satış adedi Witcher 3 yaklaşmış.ve bilinçli oyuncular hala exculesive oyunlara önem veriyorlar,Xbox one başarısız olma nedenleri ilk çıkarken yaptıkları bir çok hatalar,exculesive oyunlara önem verilmemesi ki! Hala da önem verilmiyor.

    eskioyuncuda biliyor pc deki gibi olmayacağını hocam merak etme kimse pc deki gibi olacak demiyor zaten pc deki gibi olması için daha önce yapımcıların açıkladığı gibi en az 8tf lik bir güç gerekiyor..scorpioda pro gibi dinamik minamik yazılımsal olarak 4k verecekler..lakin gerçek olan şey scorpionun vereceği 4k pro dan daha iyi olacaktır çünkü 1.8 tf lik ekstra gücü+4 gb ram fazlası var..kardeşlik olayı her oyun için geçerli sadece unc4 için değil ve 8 milyon rakamsal olarak güzel iken 53 milyon ps4 e göre bayağı kötüdür..bakın 53 milyon ps4 te 8 milyon %16 ya tekabül eder yani ps4 alanların %84 ünün ilgisini çekmemiş unc4..ama sadece ps4 te fifanın satış rakamı 10 milyon..umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: venomstr


    quote:

    Orijinalden alıntı: alican88


    quote:

    Orijinalden alıntı: venomstr


    quote:

    Orijinalden alıntı: alican88

    bu exculusive mantigi cok buyutuluyor,evet sony nin ex leri gercekten mukemmeller ama 1 bilemedin 2 kez oynayip kenara kaldiriyoruz ex leri...bugun ps4 platformuu en basarili unc4 oyunu bile hatirladigim kadari ile 8 milyon civari satti ama konsol satisi 50+ milyon..goruldugu uzere ex mantigi oyuncular icin cokta onemli degil..



    bir god of war hayraniyim hemde ciddi anlamda ama fifa 18 ve cod ww2 beni daha cok heyecanlandiriyor cunku oyun oynadigim zaman dilimini en cok bu iki oyunla gecirecegim...



    kisaca artik ex ler belirleyici unsurlar degil..gamepad,online kalite,guclu donanim bunlar belirleyici unsurlar konsol alirken...oyun kalitesi zaten dustu artik 90 lardan 2000 lerden eser yok...imkanin varsa alacaksin 2 konsoluda keyfine bakacaksin,boylelikle fanboylukta yapmana gerek kalmayacak...

    Exclusive oyun istemiyorum ne demek yahu!

    XBOX fanboyu olduğun için bunları yazdığını çok iyi biliyoruz.

    boş konuşma bence..bana fanboy diyene bak :D ben istemiyorum demedim,tabiki olsun her konsolun kendine has oyunları olsun ama bu bir olmazsa olmaz yada sadece ex oyun için konsol alıyorum gibi argümanlar anlamsız dedim...hiç birbirimizi yormadan en doğrusu rakamlarla konuşmaktır oyüzden rakamlarla konuşalım..

    53 milyon ps4 satışı var ve al sana en iyi oyunu uncharted 4 satış rakamı: 8,36 milyon yani ortalama %16..demekki en iyi uncharted 4 ex bile ps4 sahiplerinin %84 ünün ilgisini çekmemiş..
    fifa 17 nin satış rakamı ise ps4 te 10,03 milyon...oyüzden atıp tutup işkembeden sıkmaya gerek yok güzel kardeşim rakamlar ortada..tekrar ediyorum ex ler olmasın değil tabiki olsun ama eskisi kadar bağlayıcı değil diyorum..ayrıca ne ara beni xbox fanı yaptın orasida enteresan :) beni fifa18 ve cod ww2 heyecanlandırıyor dedim belki bunları ps4 te oynayacağım fanlık ne alaka??bak güzel kardeşim beni burda tanıyan bilir fan değilim her ps4 pro ve xbox one s sahibiyim..horoz misali tavukmu yumurtadan çıkmış yumurtamı tavuktan çıkmış ilgilenmem ben işime bakarım oyunuma bakarım..

    Nasıl da zoruna gitmiş Uncharted, Last of Us. Nefret ettiğini biliyoruz kardeş boşuna hikaye anlatma... Ağır XBOX fanboysun.

    hiç sorma okadar zoruma gittiki iki oyunuda ilk çıktığı gün edinip bitirdim çok şükür ama bakma zoruma gide gide oynadım :D hatta oyle xbox faniyimdir ki evimin duvarinda xbox ozel oyunu olan god of war kratosun kanvas tablosu bulunmaktadir o derece dusmanim ps ve oyunlarina :D

    ★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alican88 -- 9 Haziran 2017; 20:12:48 >




  • alican88 kullanıcısına yanıt
    Uncharted 4 satış rakamları yazarken bile nefretinden ağlayacaktın neredeyse. XBOX fanboysun kardeş, karşında çocuk yok. Hikaye anlatma.
  • Yurt dışından alınan global gold kodlarını kullanabiliyormuyuz , bizim bölgede geçiyormu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su konuda hala kime cevap verilip, kime verilmemesi gerektigini anlayamadiniz arkadaslar..



    Sevimsiz tipleri geciniz arkadaslar, mesajlarini dahi okumayin..

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi ama adı üzerinde speedrun işte. Bir de diğer oyunlara baksaydın bari. Adam 1 saatte Half Life 2 bitiriyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tek atmışsınız PS fanboylarına



    Ağzınıza sağlık.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: boye585858

    Hocam tek atmışsınız PS fanboylarına



    Ağzınıza sağlık.

    Ne komiksin la sen. PS4 aldığın zaman da sürekli XBOX'a çamur atıyordun.
  • venomstr kullanıcısına yanıt
    Ps4 de duruyor merak etme hayırdır sanamı sorucam? İster severim ister yerin dibine sokarım en azından sizin gibi saman kafalı olup 1 aletin fanboyu olmuyorum 3 platformada sahibim ps nin exc. Oynayıp bırakıyorum multiplatform xbox ve pc. Boş yapma hadi

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Gold üyelikler genelde tüm bölgeler için geçerli oluyor.Ancak bazı gold üyelikler sadece belirtilen bölge için kullanılabilir
    olabiliyor(Örn.ABD,Kanada,İngiltere...)
    Alacağınız yerde üyeliğin geçerli olduğu bölge kısmında Worldwide ibaresi varsa Türkiye de dahil tüm bölgelerde kullanılabilir.
  • Achievement Hunter kullanıcısına yanıt
    bölge içinde satılıyor , ayrıca global olarakta satılıyor , neyse alıp deneyelim . Uzun süredir gold almıyordum ps4 olduğu için xbox store ve gold biraz daha tuzlu , xbone kullanıcısı az olduğu içinde hesap takas satış bölümü biraz yavaş , cevap için teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Halleluja

    2010'dan beri bunlara ağzının paylarını elimden geldiğince veriyorum. Akıllanmıyorlar.
    Yaş ortalaması düşük bir defa, Playstation bölümünün yaş ortalaması 14'ten yukarıda değil, karnesini alan babasıyla PS4 almaya gidiyor.

    Bu exclusive muhabbetinin iyi ce suyu çıktı.
    PGR Serileri, Fable serileri, Alan Wake, Halo, Gears Of war, Forza, bunlar neydi Ps fan boyları?
    Öyle sizin interaktif filmlerinize de benzemiyordu bunlar, tam, gerçek oyunlardı. 5 saat animasyon izleyip 10 dakika kontrolü ele aldığınız 'exc' oyun yok xbox'ta.

    Size oyun lazım değil ki, size film lazım, siz alırsınız Uncharted'i, 3 saat animasyon izleyip 5 dakika oyun oynarsınız (o da oyun sayılırsa, left stick, + x + x + x.....) sonra yine araya girer 1 saat animasyon. Alın size exc.

    Muhteşem Uncharted 4'ünüzün 5 saatte bitirildiği speed-run. 5 saat. Tabi ara video olmayınca oyun bu kadar iniyor tabi.
    https://www.youtube.com/watch?v=O6wXDWDRIrs

    Hani şöyle Zelda: BoTW ayarında oyun olsa tamam diyeceğim de, siz de o da yok be.

    Forza Horizon 2, Forza Motorsport 5, Forza Horizon 3, Forza Motorsport 6.
    Yarış oyuncuları oyuna doydu, sindirdi Xbox'ta, siz ne oynadınız? Drive Club.
    Killzone Killzone dediniz, oyunun esamesi okunmuyor, unutuldu gitti, Grafik Benchmark'ı yapıp saldılar piyasaya.
    Bir de bakın bakalım Halo 5 Community'sine.

    Yine de yeni nesilden ilk defa konsol alacak biri bu değersizleştirmeye çalıştığınız oyunlardan mahrum kalmak istemez. Bu nedenle PS4 alması son derece mantıklıdır.

    Açıkçası ben Xbox One'ımı PS4'ümden 1 yıl sonra almıştım. Hiç de pişman olmadım. Multiplatform oyunlarımı One'da, o değersizleştirdiğiniz eşsiz exclusivelerimi de PS'imde oynuyorum.

    Allah iki konsolu olanlara uzun ömür, yalnızca Xbox One'ı olanlara da sabır versin diyorum.




  • İster kabul edin ister etmeyin Halo ölüyor gençler.
  • Yukarıdaki videoyu 01:05 den sonra izleyin. Ne demek istediğimi anlayacaksınız. Halo nun yeri bende ayrıdır. İlk online fps deneyimini bana yaşatan oyundur. Nerden nereye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gamerasi

    İster kabul edin ister etmeyin Halo ölüyor gençler.




    Yıl olmuş 2017 hala keemstar'ı ciddiye alan mı var yav?★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★




    Ha 2016 senesi Turnuvasına kıyasla bu yukarıdaki fotoğraf çok sönük kalıyor, Halo kan kaybediyor doğru ama neredeyse hiçbir devamlılığı olmayan ve sadece tek platformda mevcut bir oyun için hala büyük ödülü 1 milyon dolar olan ve toplamda 1,5 milyon dolara yakın ödül dağıtılan bir turnuva düzenlenebiliyor olması bence muhteşem bir şey. Geçen sene 2,5 milyon dolarlık bir ödül vardı. Düşünün dünyanın en çok oynanan mobası olan lol dünya şampiyonasında bu seneye kadar 2,5 milyon ödül dağıtmıyordu, 2016 şampiyonasıyla çıtayı yükselttiler.

    Edit: Halo 5 çıkışından itibaren inanılmaz popüler değildi zaten. Halo 3'ün 3/1'i , Halo 2'nin ise yarısı kadar anca satış yapabildi. Bence Scorpioyla birlikte Halo 2 tadında bir Halo 6'ya ve düzenli liglere ihtiyaç var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakimichi-kun -- 10 Haziran 2017; 0:6:8 >




  • Hakimichi-kun kullanıcısına yanıt
    Daha da iyi olacağını düşünmüyorum. Hali hazırda burada tartışılmış mevcut durum. Bizim de tartışmamıza gerek yok.


    http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1355420
  • Dostlar yaklasik bir yil once x1s ile ps4 arasnda kalip ps 4 aldm.(Forumun da tavsiyeleriyle)Ben fifaya giriorm en fazla oynadgm oyun online girdigimde bir mac atiorm 60 70. Dakikalarda oyun ilk acildiginda atior ve baglanti hatasi verior.Normalde ps 4 pro icin 1400 tl biriktirdm ancak x1s de baya mantikli gozuktu gozume yeniden ozellikle multiplatform oyunlar icin excleri ps 4 den oynasam x1s den multiplatform oyunlari oynasam mantikli olur mu yoksa degistirmeme gerek yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gamerasi

    Daha da iyi olacağını düşünmüyorum. Hali hazırda burada tartışılmış mevcut durum. Bizim de tartışmamıza gerek yok.

    http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=1355420

    Daha iyi olacağını söylediğim yeri alıntılar mısınız, bende görmüş olayım.

    Edit: Yukarıda linkini attığınız konuda farkettiyseniz bir detaydan bahsetmişler. Keemstar'ın videosundaki çadır turnuvayı izlemek için para vermeyen kullanıcılar için koyulmuş sinevizyon perdeli overflow tent. Gerçek şampiyona bilet başı 99 dolara izlenebiliyor ve televizyon stüdyosunda gerçekleştirilmiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakimichi-kun -- 10 Haziran 2017; 0:28:41 >




  • Hakimichi-kun kullanıcısına yanıt
    cevap niteliğinde değil şahsi yorumum.
  • 
Sayfa: önceki 23602361236223632364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.