< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Teşekkürler yarın sanıyorum çalışmıyorlardır. Pazartesi günü arayıp şansımı deneyeceğim. |
Hocam, müşteri hizmetlerini hangi numaradan arayarak üyelik satın alabiliyoruz? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
@mustafaatasoy Merhaba, eski sayfalarda numara bilgisi mevcuttur. Hafta içi mesai saatlerinde ararsanız işlem yapıyorlar. |
Daha önce sorulduysa k. bakmayın. GamePass ne zaman zamlanacak, ön görüsü olan var mı ? |
Teşekkürler hocam. Kasımda almak en mantıklı o halde, cihazlar çıkmadan. |
Aynen bende bunu merak ediyorum sanırım ultimate abonelik uzatmanın 2 yolu var kimisi ea play alarak uzatıyor kimisi gold alarak uzatıyor. Benim anlamadığım mevcut ultimate aboneleri süresini uzatmak istediğinde gold üyelik alarak uzatabilir mi diye sormuştum dün bir arkadaşımız evet demişti bugün yazan arkadaşlar uzatamaz sadece yeni abonelikse 3 yıl gold alıp sonra ultimate çevrilir diyor açıkçası karmaşayı yaratan biraz xbox ın kendisi bu kadar arap saçına çevirmesi anlamsız resmen kaç tane kombinasyon var. Benim 2021 temmuz ayına kadar ultimate abooneliğim var sanırım 6 yıllık ea play alıp aboneliği 3 yıla tamamlayacağım ama ben bunu yaparken insanlar neden bu yolu değilde live god yolunu seçiyor onu anlamıyorum zira daha pahalıya mal oluyor. Kafalar karışık:) |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemehsim -- 4 Ekim 2020; 0:12:35 > |
alabilirsiniz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Anladığım kadarıyla mailime kod gelecek ve ben cihaz gelince bu kodları ana hesabıma girerek Gold üyelik baslatacagim doğru mu anladım hocam? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam bahsettiğiniz şey bu mu oluyor ? https://urun.n11.com/xbox/xbox-live-gold-uyeligi-12-ay-P297141851 |
cihaz olmadan da site üzerinden aktifleştirebilirsiniz. redeem.microsoft.com < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkürler hocam < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Telefonla mı arayacağım ? Anlamadım hocam telefonla üyelik alındığını ilk defa duydum. Bir yerde rehberi varsa 2 yıl alayım :) |