Şimdi Ara

Vakit Kaybı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar mobilde olduğum için yazılar düzgün çıkmazsa kusura bakmayın.Şimdi biraz garip yada başka türlü gelebilir ama turnuvaya katılmayı planlıyorum-z şuan 3 kişi 2 kişi daha arıyoruz ve benim planladığım öyle küçük değil gayet majora katılmayı düşünüyorum baya komedi gibi gelebilir 16-0 yenilip rezil oluruz vesaire orayı karıştırmaya gerek yok.Amma velakin sakın başka türlü algılamayın övünmek vs.gibi alakası yok öyle görmüyorum zaten şimdi bir yandan da burası Türkiye hadi orayı geç boş işmidir? Yani boşa uğraşmayayımmı zaten takımıda öyle ahım şahım tanımıyorum oyundan tanıştığım arkadaşlar 1 kişi olsa neyse 4 kişi yamuk yapma olayı olabilir yanlış anlamayın profesyonel oyuncuları izlediğimde onbinlerce saatleri var bilmem kaç bin liralık monitorleri mouseları klavyeleri cart curtları var o halde aimleri abartı tutturamıyorlar yada bazı maçlarda fair play bile oynamıyorlar smurf hesapla yayın yapıyorlar şansa kill alıyorlar zıplaya hoplaya buglardan yararlanıyorlar uzarda gider belki bana öyle geliyor ama sanmıyorum ve takım olarak baktığımda bizimkiler daha bir iyi oynuyor ama adamlarla içli dışlı değiliz anlatabilmişimdir umarım 1v1 sitelerde globaller ile zorlanmadan dalga geçe geçe şakalaşarak hem aim hem awp ak vs maplerinde zorlanmadan alıyorum o kadar global ile 1v1 attım 5 bin saat 8 bin saat hiç zorlanmadım Allaha şükür falan filan ama herif vuramıyor yani ne bileyim böyle düşünüyorum belki ama 16-0 yenilmeyiz umarım bir yandanda diyorum turnuvaya bile katılsak bir ihtimal bu herifler şanslı adamlar her maç minimum 3-5 lucky moment yapıyorlar sanırım benim en son böyle şansın doruklara ulaştığı maçım pek yok ama adamların yüzlerce binlerce bizim gibi normal şanslı değiller.Biliyorum baya uzun yazdım ama görüşlerinizi almak isterim yani bir yandanda ulan sonuçta bir oyun vakit harcamak e-sport vs.spor insana birşey kazandırır sağlıklı olmasını sağlar bu tam tersi rezillik gibime geliyor ne bileyim buna vakit varken bırakayımmı takımıda dağıtayımmı yoksa devam edeyimmi? Şimdiden sağolun cevaplar için.

Edit:Troll amaçlı yazılmıştır ama 1-2 arkadaşın okuduğunu sindiremeyecek kadar beyinsel fonksiyonları olmadığı için açıklayayım dedim öbür eğlenceli yorum yazan arkadaşlarada lafım yok Trollünde bir adabı var bu arada yarın dreamhack e gidiyorum şaka değil takımıda topladım tek atacağız hepsine 16-0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seriouslyman -- 9 Ağustos 2016; 1:23:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sen extacy içmeyi bırak kardeş duygusala bağlıyorsun
  • Fat Tony kullanıcısına yanıt
    Hahaha adamım +ladım sanırım malı fazla kaçırmışım

• Yeni bir meme mi doğuyor sabah sabah?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir hocam allah bağışlasın

• Ne okudum ben az önce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam özetle gaben artistin teki bizde birer pokemonuz gps i açıp yanımızda doğan pokemonlara ace atmaya çalışacağız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İşte Çok Boş Vakit Oluyor
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir söz var hep isabet edene hiç tesadüf denir mi diye, yüzlerce binlerce lucky moment olmaz, adamlar biliyor ve oynuyor işte. şans değil yetenek o.

• anladım hocam koca yazıdan bunumu çıkardınız ben zaten durmadan lucky yapıyorlar demedim totalde 3-5 tane yapıyorlar dedim 20-30 roundunda hepsi lucky momentla kazanılmaz zaten 1 olur 2 olur 3.de olmaz
  • Hocam turnuvaya falan katılmak için takımınız olsa bile elemelere,liglere vs. kabul edilmeniz lazım bu da uzun bir süreç. Ayrıca işinizin bu olması lazım,başka şeylere pek vakit kalmaz. SpaceSoldiers var mesela Türk takımı olarak örnek,onu bile almadılar eleme ligine,dili bahane ettiler. Türkiye'de cs go da en bilinen takım. Şimdi sizin 0'dan bir takım kurup oralara kısa sürede gelmeniz mucize olur. Ama arada internet kafelerde vs. turnuvalar oluyor küçük ödüllü ya da ekipman ödüllü,böyle bir hevesiniz varsa oralara girebilirsiniz hem birazda tecrübe olur olayların işleyişi hakkında. Onun haricinde, profesyonel maçlarda adamların vuramadığı ya da çok şanslı olduğu anlar vs olabiliyor ama turnuvaya katılan takımların büyük çoğunluğu çok tecrübeli. Yani oradaki adamla tüm yeteneklerimiz ve takımımız eşit olsa bile tecrübe farkıyla alırlar. Adamların mesleği bu çünkü,profesyonel olarak yapıyorlar ve genelde büyük turnuvalarda farklı takımlar göremiyoruz artık,aynı takımlar oluyor genelde. Sizin demek istediğinizi anladım ama dünyaya açılmak çok zor iş,daha takımınız bile tam oturmamış maalesef. Turnuvadan ziyade,takım kurup,iletişimi oturtup,takımlığınızı gerçek hayata taşımak vs var. Uzun bir süreç. Dediğim gibi hevesiniz varsa böyle küçük turnuvalar falan oluyor sitelerin ya da kafelerin düzenlediği,orada şansınızı deneyebilirsiniz.

• Major falan sacmalıklarina hic deginmeyecegim ligin ne ve oynama suren kac saat soyler misin ?

• sık kafana kurtul
  • Seriously man?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağolun hocam anladım tahmin ettiğim gibi dil olayı ne alaka profesyonel ligde oynayanların %60 ı veya daha fazlası ingilizceyi zaten konuşamıyor baya vakit kaybı olacak gibi bu arada ismi bilinenler demişsiniz ama ben ismini duymadığım ismi bilinmedik 1-2 takım gelip profesyonel takımları ezip hemde 16-2 mi neydi sanırım kupayıda ödülüde almışlardı ismini bilmiyorum pek takip etmemde kırmızı bir logosu vardı sanırım siz anlamışsınızdır doğru hatırlıyorsam bir yandanda şu var 2017 ye geliyoruz oyun çıkalı 4 yıl oldu yenisi çıkarsa bide onlarla uğraşmak alışmak var yani mesela cs 1.6da markeloff efsaneydi güya ama şuan ne zaman baksam ya sonuncu takımda yada 4.belki bana öyle geldi ve tecrübe olayı sıkıntı yapabilir baya.adamların smurf hesaplarıyla birlikde 10-20bin saat ve Türkiye de yaşamıyorlar anlatabildimmi yani yurtdışında otursan bile devlet sana gene yardım ediyor falan yada maddi durumları iyi ama bizde öyle birşey çook zor ben onlar gibi günde 10-12 saat pc başında oturamam işim var gücüm var hayatta kalmamız lazım rankımda ana hesabımın lem öbür hesabımın global oynama saati totalde 800 küsür oyun içi 300-500 sayılır işte ranklar saçmalığı mesela ben ana hesapda o kadar uğraşsam lem den yukarı çıkamıyorum ama bundan bir kaç ay önce eğlencesine smurf almıştım 10.kupada lem 25-26 yada 28 de tam hatırlamıyorum globale attı.İşte tecrübe burada başlıyor adamların 10-20 bin saatin üstünde oynaması var ve garibime gidiyor ulan ben 20bin saat oynasam Allah bilir ne olur diyorum bilmem belkide aynı kalır belli olmazda sanmam.Ha bu arada banada sorarsanız oyundaki globallerin %80 i bence oynamayı bilmiyor çoğu boostlanmış yada yavaş yavaş oynaya oynaya 30-40dakkalık maçı 2 saat yapa yapa sanki turnuvadayız neden bu kadar bekliyorlar anlamış değilim neyse diğerleride yanında iyi oynayan arkadaşlarını getirmiş oyuncular.Glıballer güya yetenekli alakası yok.Sıfır yetenek sıfır.Ben şu ana kadar süper awp kullanan yada awp geçiyorum awpyi herkes kullanıyor süper ak yada başka silah kullanıp aimi iyi olan bir globale ancak 3-5 defa rastladım onun dışında ancak bşraz taktik-strateji ile almaya çalışıyorlar vs oralara girmeyeyim.Ama birde o var ben hiçbir şey bilmiyorum hadi diyelim işi gücü bıraktım o kadar oynadım vaktim gitti bu seferde turnuva olayı ekipmanlar yani 144hz monitor sistem mouse klavye cart curt bide onlara bir tomar para yıktık bundan sonra bide turnuva olayı kalacak yer olayı sponsor olayı uçak biletleri cartlar curtlar bir yerde patlar gibime geliyor.Sağol cevap için hocam.

Bu arada nightwish yada diğer arkadaş vs.attığın görsel komik değil komik olsa +larım ben esprili bir insanım ama zorlasamda gülemedim git adam akıllı başka gif at editle cs forumunda dolaşan silver 5 ler novalar yada boostlanmış nooblar seziyorum elf gözlerim ranklarınızı bana gösteriyor illa söylettireceksiniz kalbinizi kırdıracaksınız ha.neyse iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seriouslyman -- 8 Ağustos 2016; 22:08:00 >

• Seriouslyman kullanıcısına yanıt
  • bak bunu sevdim +
  • Ya trollmü diyeyim 10 İQ mu diyeyim anlayamadım.Bilader sen bu mentaliteyle 40 bin saat cs oynasan senden birşey olmaz kendini ne zannediyosun ne başarın var mm rankini sormuyorum bile hiçbir önemi yok cünkü fakat yüksek oldugunuda zannetmiyorum boş hayallere devam et.
  • majora katılmayı düşünüyorum ' da okumayı bıraktım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.