Şimdi Ara

Uber ile çocuk kıyafeti bağışlayabilirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
77
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uber ile çocuk kıyafeti bağışlayabilirsiniz


    23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle, popüler araç ve sürücü çağırma uygulaması Uber, önemli bir kampanya başlatıyor. Yarın, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak istediğiniz kıyafet bağışlarını Uber taşıyacak.


     


    Kampanya Uber ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi ortaklığında gerçekleştiriliyor. 24 Nisan Pazar günü saat 10:00 ile 16:00 arasında İstanbul sınırları içerisinde, Uber üzerinden “Kıyafet Bağışı” bölümünden çağrılacak araçlar, temiz çocuk kıyafetlerini ücretsiz olarak toplayacak. Bu kıyafetler İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.


     


    Ayrıca Bkz.iOS 9.3.2 ile Gece Modu ve düşük güç modu aynı anda çalışacak

    Kıyafet Bağışı bölümü, sadece belirtilen saatler arasında açık bulundurulacak ve kullanıcılar istedikleri kadar bağışta bulunabilecek. Bağış yapan herkese 10 TL Uber kredisi hediye edilecek.


     


    Google Play mağazası indirme linki 


     


    App Store indirme linki 


     









  • 22 sinde de bitmiş pil verenlere 10 TL veriyordu.

  • Alınan kiyafetler geri donusume veriliyor. Ordan cikan kumaslari satiyorlar ve yaklasik 20 sirket ustunden parayi aklayip kendi hesaplarina geçiriyorlar.. Ama ben bağışladım gönlüm el vermedi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.