Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM EVDE İNTERNET KAMPANYALARI | FİBERNET / HİPERNET / ADSL (928. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28.782
Cevap
577
Favori
2.028.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
71 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 926927928929930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MoRTaLSouL kullanıcısına yanıt
    Son durum nedir?

    Bu arada 24 mbit 75 akn li yalın hipernet için en iyi teklif kaç para acaba?

    Ayrıca 2 yıl ücretsiz modem için verdiğim taahhüdümün 1 yılı bitti. Turkneti denemek istiyorum. Bu arada ttneti dondursam kaç ay fatura ödemeden bekletebilirim?

    Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hhuctas

    444 ikna bölümü aradı baya pazarlık ettim. 49 tl 16 mbps 50 gb akn verdi modem verilmiş daha veremiyorum dedi.Diğer kampanyalardan bahsettim 41 tl olandan özellikle ttnet alo olandan sizin hattınız yalın olduğu için o teklifi veremiyorum dedi kabul etmedim iptal edelimmi diye sordu hat çekmedi kapandı 2 kere daha aradı açtım çekmedi kapandı
    sizce ne yapayım?
    yukarda bir arkadaş kapattım daha iyi teklifler arandım demişti.İnşallah benide daha iyi teklifler ararlar:)

    gelişme var mı hocam yalın net için?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mu5tafa

    Müdürlüğe gittim. Adam şaka gibi 16 mbps adlse 65 tl fiyat çekti. Bir de işine gelirse demeye getirdi işi. Hadi ordan deyip neti iptal ettirdim. Zaten taahhüt bitmişti. Eve geldiğimde net çoktan kapanmıştı. Şimdi 1 hafta ikna kampanyası olarak teklif bekleyeceğim mh den. Gelirse gelir gelmezse turknet e geçerim..

    Arandınız mı hocam? Bilgi verirseniz seviniriz.
  • yarın bir hafta olacak, faks ile iptal etmiştim 2 yıllık taahhütü, ne arayan var ne soran :(

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar ttneti sabah aradım 7 günlük ön talep forumunuzu aldık dedi 7 gün içerisinde ıslak imza ile kapattırmanız gerekiyor dedi. eve geldim internet hala kapanmmaış tekrarmı arasam ? yoksa ön talepde bir süremi var
  • TT deki hipernetin superonline daki karşılığı nedir? VDSL dir diye düşünüyordum. Hattınız VDSL desteklemiyor dedi karşımdaki kişi. Ben 4 yıldır hipernet kullanıyorum şaka gibi. TT farklı bir altyapı mı kullanıyor hipernet için superonline ın kullanamadığı?
  • İptal için ttnet i aradım önce 75 gb 59,90 daha düşüğü yok dedi kabul etmeyince ,100 gb 54,90TL teklif etti kabul etmedim bekleyelim bakalım.
  • Fiber net 24 mbit 35 Gb kullanıyorum, şuan telefon dahil 41+7 tl toplamda 48 tl öduyorum. Dakika yok konuştuğun kadar öde. Şuan fibernette telefon dahil kaç liraya taahhüt yapabilirim.
  • Arkadaslar evim hiperneti destekliyor yeni interneti alacağım 75 gb veya 100 gb olarak kamu personeliyim fakat bu Telekom un alaveresini çözemedim is bilen arkadaşlarım hangisini alayım yalın diyor konuştukça öde diyor telekomünikasyon aradım 35 gb 24 mpbs kadar 59.90 dedi daha kârlı olabilecek için yardımcı olabilir misiniz?
  • kapattırma talebi verdim telden. aradılar 75 gb ak alo konuştukça ödeye 56.90 dediler. yok düşünmüyorum uçtunuz böyle teklifler için bir daha rahatsız etmeyin dedim. yarın gidip tivibu takımını teslim edip kapatmayı yapacağım. eğerki iyi teklif gelmezse hedef turknet
  • Ben dün ön başvuru için aradim kapattiracagim dedim bugun aradilar 56 tl 12 ay fiyat verdiler 75 gb kotali. Bende dedim 2019 da kota kalktigi zaman actiracagim dedim.



    Bana 75 gb çok yüksek bir kota dedi bende bir tane oyun indirince doluyor dedim.



    Yani kararımi verdim ev internetini kapattiracagim cepten idare edeceğim artık keşke herkez kapattirsada bunlar bize muhtaç olsa.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konuyu okudum ama benim biraz kafam karıştı, şimdi burada verilen 41, 46 tl gibi fiyatlar kapatma talebi sonrası mı geçerli? benim hat 50 gb akk 16mb ultranet 52 tl, bir ay sonra bitiyor tarife, ev telefonu da 24 tl sabit ücret. 24 ay kafan rahat kampanyasında
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/kafan-rahat-kampanyasi.aspx 16 mbit 50gb kotalı 41 tl, konuştukça öde sabit de 11 tl yazıyor. şimdi ben 441444 den arayıp buna geçemiyor muyum? illaki kapatma talebi mi vermem gerekiyor?




  • Arkadaşlar daha önce de yazdığım gibi bu kampanyalardan 2 tl katkı payı ödeyen var mı?Bana 46 lira değip sonra 48 lira fatura kesen.aylık 2 tl katkı payını kakalayan yere şikayet talebinde bulundum..Aradılar evet siz haklısınız dediler.Bu 2 lirayı düşeceklerini söylediler.Lakin eğer buna devam edersem bundan sonra 48 lira ödeyeceğimi söylediler.İstemezseniz ayın 1 ıne kadar iptal ettirebilirmişim.Elimi kolumu bağladılar.Yılbaşından önceki fiyatlarla şimdiki fiyatlar bir değil..Ne yapmam lazım..
    16mbh 75 akk şuan 55 lira dedi kadın..Sinir şeyler..Zaten verdikleri fiyat çok uygunmuş da,falan filan....
  • makine07 M kullanıcısına yanıt
    Hocam 16mb 75 akk 55 lira ise, https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/sayfalar/kafan-rahat-kampanyasi.aspx linkteki yerde nasıl 46 yazıyor? geçiş yok mu bu tarifeye?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur426a -- 11 Ocak 2017; 16:52:19 >
  • ugur426a U kullanıcısına yanıt
    müşteri temsilcileri biz o tarifeye işlem sağlayamıyoruz diyor. benimde 3 şubatta bitecek aboneliğim 65 lira 75 gb öneriyor konuştukça ödeymiş telefonda
  • TTnetten aradılar bugün. 5 ay civarı var bitimi için. Neden şimdiden arıyorsunuz dedim 6 aydan az kalan üyelerimize sunuyoruz bu fırsatı dedi. 24 ay 24mb 75gb akn 59.90, 32mb 100gb akn 69.90 TL dediler herşey dahil. Kabul etmedim :).
  • Müşteri hizmetlerini arayıp kapattırma talebinde bulundum daha sonra arayıp 75 gb akk 16 mb hız alo konuştukça öde 12 ay taahhüt 56.90 lira dedi daha indirmeye çalıştım başka kampanya olmadığını söyledi uğraşmak istemediğim için kabul ettim
  • 3 günde abartısız 30 kere aradı tt beni müsait olmadığımdan açamadım. Bugün 15 dakika molamda aradılar şansıma açtım hemen. Kadın konuyu hiç uzatmadan 41 tl+5 tl telefon ücreti ile 46 tl teklif ett. Sürem fazla olmadığından Pazarlık yapamadım. Yüzsüzlük yapıp yeni Modem istedim yok dedi :) düz 40 tl olsun dedim tarifem 3 yıl taahhüt vereyim dedim yok dedi :) neyse sonuçta toplamda 46 tl ye 16 mbps adsl, 50 gb kota ya anlaştık 2 yıllığına. Bizim burdaki bayi 65 tl olur demişti en son. Müdürlükte öyle. Tarifemin adı kafam rahat tarifesi bu arada...



    Benim tavsiyem taahhütünüz bitince kesinlikle kapattırın yani ıslak imza verin. Geri dönüş yapıyorlar. Orda kopartın ne koparacaksanız :)
  • neyse sonuçta toplamda 46 tl ye 16 mbps adsl, 50 gb kota ya anlaştık 2 yıllığına. Bizim burdaki bayi 65 tl olur demişti en son. Müdürlükte öyle. Tarifemin adı kafam rahat tarifesi bu arada...
    İşte bende bu tarifeye geçtim ama aylık 2 lira kampanya katılım parası alıyorlar....Sizde de böyle birşey var mı?
  • 
Sayfa: önceki 926927928929930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.