Şimdi Ara

Tom Clancy's The Division 2 - Clan Arayanlar [Old Times Sake]) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
8
Favori
2.718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam ben de hack ten illallah edip ps4 e geri gecenlerdenim. Emin ol çok zevkli konsolda da. Grafikden biraz feragat ediyorsun ancak oynanabilirlik ve ekosistem temiz en azından.
    Bu arada ps4 konusunu bulamadığım için burda paylaştım. Admin sıkıntı varsa silebilirsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya oyundaki atmosfer ve oynanış cidden baya iyi. Kar, ölü şehir, oyunun motoru, grafikler, kıyafetler, yalnızlık hissi, gerilim, fiyatı sebebiyle çocuk olmayışı vs. ama bazı RPGlerde olması gereken şeyler eksik. Mesela oyun içerisinde grup kurmak çok zor oluyor. Çünkü oyunun matchmaking sistemi baya gelişmiş. Herşeyi hallettiği için grup kurmaya gerek yok. Ama bunun bi'dezavantajı var; takıma abuk subuk taktikten anlamayan tipler de gelebiliyor.

    Kaç saattir Heroic Clear Sky yapmaya çalışıyorum. Rastgele gruplar yüzünden bir türlü beceremedik. Chatten grup topluyorum. Ya da LFG atanlara giriyorum onlarda da ya birileri pes edip çıkıyor ya uğraşmamıza rağmen bitiremiyoruz. Aynı şey Falcon Lost için de geçerli. Lexington basit olduğu için sorun yok onda da 100'den fazla girmeme rağmen Chest düşmedi

    Oyunu ilk aldığımda baya uzun süre başından kalkmadan oynadım. Sonra 30 oldum. Sonra şansıma bir grup denk geldi onlarla baya farmladık, gearlevel 256'ya geldim. Şu an 4x AlphaBridge, ACR vs. var. Bir türlü BIS yapamadım ama yine de orta-üst seviye gear topladım çok kısa sürede. Sanırım bu yüzden oyunda yapacak bir şey kalmamış gibi geliyor. DZ'de de ödüllendirici bir son yok yani yıllarca WoW oynadım. Endgame dungeonlarında bir amaç bir taktik bir topluluk var. 40 kişi mükemmel bir harmonide bişeyler başarabiliyorsunuz top dungeonı heroic 25-man bitirince o patch için elde edilebilecek top geara sahip olabiliyorsunuz. Bunu başarmak kolay değil aylarca uğraştığımız Lich King runları oldu Title ve DBW alabilmek için ama işte bu bi amaç veriyor oyuncuya. Division'da bu nedense yok. BIS yaptık diyelim, DZ'de de 99 olduk, yukarıda arkadaşın koyduğu videodaki gibi ortalığı kırıyoruz. Eee sonra ?

    Tabii ki bu bi oyun ve "eee sonra?" diye soru sormak 50'lik amcaların soruları gibi oluyor ama söylemeye çalıştığım şey tamamen sanal bir dünyaya bağlı kaldığımızı düşünürsek o dünyada elde edilecek şeyleri çok kısa sürede bir şekilde elde edip oyunu tüketmiş oluyoruz. Aynı şey WoW'da Title alıp, gearı tamamladıktan sonra da gerçekleşiyor ama ondan sonra da bir sürü yapacak şey kalıyor insana ve bu süreç aylar sürecek kadar uzun. Division'ı aldığım ilk hafta bahsettiğim seviyeye geldim. Şu anda Named Gear ile uğraşacağım ama değer mi diye düşünüyorum.

    Bu durumun bir sebebi de community çok zayıf. Guild/Clan vs. yok. Itemların sanırım sonsuz varyasyonları var. Geliştirici bunu herhalde insanlar kasmaktan vazgeçmesin diye yapmış ama bir süre sonra da bıktırıyor.

    WoW ile karşılaştırmak ne kadar doğru bilmiyorum ama mantık olarak benzer oyunlar. RPG RPG'dir sonuçta.

    Kısaca şu anda oyuna giresim kalmadı. Almadan önce baya indirim vs. bekledim ama şu anda düş kırıklığı olmuş gibi. Belki de yalnız oynadığım içindir bilmiyorum. Yaş ilerleyince çevrede oynayacak adam da kalmıyor.




  • Merhaba arkadaşlar listeye beni de dahil edin lütfen bütün platformlarda ( pcmodtr )
    İ7(4nesil) 32GB Ram Titan X Gpu 1Tb Ssd GS256 DZ49
    Tom Clancy's The Division 2 - Clan Arayanlar [Old Times Sake])
    Tom Clancy's The Division 2 - Clan Arayanlar [Old Times Sake])



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xparadox -- 31 Ocak 2017; 6:36:55 >




  • Herkes geri döndü mü oyuna :D
  • grub hala devam ediyorsa benide al

    uplay: ElysionINyks
    steam: ElysionINyks
    yaş:21

    sistem özellikleri
    monitör: Asus VG248QE 24” 144hz 1ms + BenQ Senseye3
    anakart: asus prime b350m-a
    ekran kartı: asus nvidia geforce gtx 1050 ti 4gb expedition
    ram: kingston hyperx fury black 16gb ddr4 2400mhz
    işlemci: amd ryzen 1500x
    hdd: wd blue 1tb 7200rpm 64mb
    kasa: Xigmatek EN40124 GLARE 600W
    kulaklık: logitech g231

    aynı oyun olanlarlada devam edebiliriz multiplayer geneli.Tom Clancy's The Division 2 - Clan Arayanlar [Old Times Sake])




  • inşallah yakında dönücez kaldığımız yerden devam edicez :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ClammY

    inşallah yakında dönücez kaldığımız yerden devam edicez :)
    Aynen Kardo aynen :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.