Şimdi Ara

silinebilir (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
6
Favori
22.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar lvl 59 bi üyeliğim var mayıs ayında askere gideceğim için elden çıkarmayı düşünüyorum üyelikte as val mod 3 cr silahlarının bir çok gerekli olanı var ekstra olarak 10 skill point aldım gp ile lvl 59 un da yarısı dolu oyunu oynayan arkadaşlar 59 dan sonra lvl atlamak ne kadar zor bilir hiç bir hile hurda kullanmadan yapıldı karakter 20 dolar masraf yaptım ilgilenen olursa burdan benle irtibata geçebilir.
  • Beyler 59 dan sonra lvl atlamayın pişman olursunuz. 59lvl 40 lvl ile oyun oynayabiliyor. Ama 60 lvl 60-70 arası oynaya biliyor yani işiniz yaş. Ben de bi klana girip exp bağışını %75 yaptım min. exp kazanmak için. Oyunun hemen hemen tam anlamıyla çözdüm. Merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

    Oyundaki adım iboGS. Skillerim en doğru dağıtılacak halde benimki gibi yapın size tavsiye. Örneğin aşağıdaki silahtan skillerimin katkılarını mavi renkli olarak göreceksiniz.

    silinebilir




  • Arkadaşlar, bu oyunun püf noktası nedir yahu? Bütün op silahları barındırıyorum. Önceden 40 Armor'um vardı, skill sıfırlattım, o da Spec Set silahlarını açmak için. Yalnız oyuna başlarken GP ile satın aldığımız Skill Pointler gelmiyor. :/ Her neyse lafımı bölmeyeyim. Önceden 100 Armor ile de oynadım ve bu oyunda iyi de hedef alıyorum ama bir türlü iyi skorlar yapamıyorum. Yani adamlara bakıyorum skorları çok iyi, onları da indiremiyorum genelde. Adamlar çok sağlam yani gördükleri gibi indiriyorlar, belki kafadan vuruyorlar, bilmiyorum. Hani öldürme sayım ölme sayımdan düşük olmuyor genelde ama işte skorum genelde ölme sayımla öldürme sayıma yakın olacak şekilde oluyor. Var mıdır bu oyunda iyi skor yapmanın bir püf noktası?

    quote:

    Orijinalden alıntı: Markenmarkel

    şimdi yeni eklenti geldi aynı silah altında turuncu şey gibi ne işe yarıyor merak ettim derecesi yükseldikçe bi kazanım varmı
    ve bide skilleri full scouta verdim acaip hızlı koşuyorum doğrusu böyle zevk versede oyun asult olmam gerektiğini düşünüyorum adamlar bendeki silahların aynısıyla 4-5 vuruşa öldürüyor bense bi jarjör :D
    yani böyle iyimi assault olup damage skillerinemi versem
    silinebilir silinebilir

    Valla bence damage ve armor fasa fiso kardeşim. Ben 100 Armor ile de oynadım, full damage'e verip de oynadım, her halükârda yüksek Firerateli SMG kullanan birine karşı kaybediyorsun tabi eğer sende de o ayarda bir SMG yoksa. Mesela Saiga FA vardı bende, adamda Skorpion EVO SMG var, onları alamıyorum genelde. Gerçi Saiga FA'yı benden daha iyi kullananlar da var gerçi, adamlar dağıtıyor. Her neyse yani bence nitelikler, sağlamlıktan önemidir. Mesela ses çıkarmayan bot skill'i çok güzel, ses kasanlar senden gelen ayak seslerini işitemediğinden dolayı onlara karşı büyük bir avantaj sağlamış oluyorsun. Ama ben armor skillerini açmayı düşünüyorum. Yine de hızlı koşmak, ateş ettiğinde karşındakini daha fazla sarsmanı ve ateş aldığında daha az sarsılmanı, dürbün moduna dahahızlı geçmeni, dürbün ile daha fazla zoom yapmanı vesaire sağlayan skiller bence daha yararlı. Niteliğini artırıyor sonuç olarak bunlar, nitelik, güçten daha önemlidir.

    Misal, Crysis oyununu multiplayer modunda oynadıysan ve bununla karşılaştıysan bilirsin, hız moduna geçip sağ sol yaparak karşındaki adam kendisini senden gelecek kurşunlardan kaçarak korur. Sen güç modundasındır fakat düşmanı vuramadığın için o güç bir halta yaramaz. Bundan bahsediyorum. Eğer dürbün moduna yeterli zamanda geçemezsen sen dürbün moduna geçene kadar çoktan tahtalı köyü boylarsın. Bu arada oyunun en iyi skill'i 60 HP'ye kadar sağlık yenilenmesi. Bu skill ile ölmeden çok daha uzun süre skor artırabilirsin.

    quote:

    Orijinalden alıntı: hitman284

    quote:

    Orijinalden alıntı: ahmet203

    quote:

    Orijinalden alıntı: agbdlcs81


    quote:

    Orijinalden alıntı: hitman284

    silinebilir silinebilir Arkadaşın hesaba bi gireyim dedim :D



    52kd nedir yahu mermi bitmedi mi

    Harbi mermi bitmedi mi ben 5-6 kişi ard arda vurunca mermi bitmiş oluyor bunlar nasıl yapabiliyor anlamıyorum

    100 accuary 1 recoil olunca böyle oluyor :D

    İyi de o silahın normalde 70 Recoil'i var, bende skiller ile 59. Toplamda 69 Recoil azaltacak kadar skill yok bildiğim kadarıyla. Belki susturucu falan ile olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrokenDiamond -- 26 Ağustos 2016; 13:56:21 >




  • BrokenDiamond B kullanıcısına yanıt
    Oyunu 1 yıldır oynuyorum. Püf noktası GP' leri harcamayıp Premium silah almak diyebilirim. İndirimli olarak alınabiliyor. Bazen yüzde 80 ve daha fazla indirimli olarak satılıyor. Her gün farklı bir silahta indirim oluyor ve o silah için Discount yazıyor. Günlük contractları yani görevleri tamamlayıp ekstradan "gp, cr ve sp" kazanılabiliyor. Ayrıca skillerden "damage ve accuary" artırmakda çok işe yarıyor. Eğer GP' niz azsa sıfır hesaptan GP harcamadan Premium silah almak için GP biriktirmenizi tavsiye ederim. Oyunda benim favori silahım "Ebr Marksman Rifle". Bu arada oyunu çoğu kişi hile kullanarak oynuyor. Bazı yerlerde termal hileside çok işe yarıyor. Sizin karşınızda oynayanlarda büyük ihtimalle hile kullanıyordur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernova034 -- 5 Eylül 2016; 0:37:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: supernova034

    Oyunu 1 yıldır oynuyorum. Püf noktası GP' leri harcamayıp Premium silah almak diyebilirim. İndirimli olarak alınabiliyor. Bazen yüzde 80 ve daha fazla indirimli olarak satılıyor. Her gün farklı bir silahta indirim oluyor ve o silah için Discount yazıyor. Günlük contractları yani görevleri tamamlayıp ekstradan "gp, cr ve sp" kazanılabiliyor. Ayrıca skillerden "damage ve accuary" artırmakda çok işe yarıyor. Eğer GP' niz azsa sıfır hesaptan GP harcamadan Premium silah almak için GP biriktirmenizi tavsiye ederim. Oyunda benim favori silahım "Ebr Marksman Rifle". Bu arada oyunu çoğu kişi hile kullanarak oynuyor. Bazı yerlerde termal hileside çok işe yarıyor. Sizin karşınızda oynayanlarda büyük ihtimalle hile kullanıyordur.

    Senin anlamadığın şu, bende en sağlam silahlar var fakat bay5'te bir türlü adam akıllı skor yapamıyorum. Problem benim ufak haritalara adapte olamıyor olmam sanırım. Çünkü Pro kill yapan oyuncuların videolarını izlediğimde hep interchange gibi büyük haritalarda oynadıklarını görüyorum. Yani bay 5'te belki onlar da çok kötüdür ama bay 5'te oynayıp da benden çok daha iyi skor yapabilenler de var. Püf noktalardan biri ateş ederken hareket etmemek. Hareket edince accuracy düşüp, hedef göstergesi büyüdüğü için atışların isabeti o oranda azalıyor. Ben bu söylediklerini biliyorum zaten, %80 indirim vesaire. Oyuna 2012 ya da 2013 yılında başladım, hatırlamıyorum.

    Bazı görevler çok zor. Mesela 2 tane Storm Kill isteyen görevim duruyor hâlâ. Onu da bir tarafım çatlaya çatlaya 2 kere yapmıştım başka hesapta. Tabii ki o da bay 7'de ekran kartı ayarlarından kontrastı kökleyerek idi ki adamlar beni karanlıkta göremezken, ben onları görebiliyordum. Valla ben onların hepsini yaptım ama bir türlü istediğim skora erişemedim. :/ Neden sıfır hesaptan? Yok ya hile kullanmadan iyi oynayabilen çok kişi var bu oyunu. Adamlar 90'lı yıllardan beri Counter Strike 1.5 ile büyümüş adamlar sonuçta.




  • BrokenDiamond B kullanıcısına yanıt
    En sağlam silahtan kastettiğin nedir mesela? Skorpion evo alamıyorum demişsin, sonrada en sağlam silahlar bende diyorsun. Bana göre orada Premium bazı silahlar dışında çoğu zayıf silah. Artı bay5 gibi yerlerde skor yapmak istiyorsan firerate olarak yüksek silah seçmelisin. Mesela ''skorpion evo'' olabilir. Bay5' te sürekli oynuyorum ve hep yüksek skor yapıyorum. Hilelide aynı hilesizde. Elimdeki silaha göre oda seçerim. Eğer elimde ''Damage ve Accuary''si yüksek fakat ''Firerate''' si zayıf silah varsa Bay5' te oynamam. Ayrıca bay5' te oynarken sürekli hareket ederim, durarak oynadığımda yüksek skor yapamıyorum. Bunları bildiğine eminim ama bilmediğini düşündüğümden değil, kendi tercihlerimi yazıyorum. Herşeye rağmen yüksek skor yapamıyorsan oyun stilini değiştirmeni yada farklı yerlerde takılmanı öneririm. Bende mesela ''Parkside ve Day7'' de skor yapamıyorum. Nerede iyiysem orada oynuyorum. Dediğin gibi küçük yerlere yatkınlığın olmayabilir.

    Sıfır hesap içinde eğer GP satın alırım, onunlada silah alırım diyorsan sıfır hesap gereksiz. Ama benim gibi para falan vermem düşüncesindeysen oyunun verdiği GP lerlede çok güzel silahlar alınabiliyor. Ama Premium dışındaki silahların pek azı sağlam geliyor bana açıkçası. O yüzden sıfır hesap dedim. Hile konusundada ''80 kill 5 dead'' oranıyla oynuyan birinin hile yapmadığını kimse beni inandıramaz. Ayrıca nereden biliyorsun kullanmadıklarını? Hile kullanıyorum demez kimse heralde. Sonuçta eşit şartlarda mücadele olmuyor. O kadar zaman oynayıp yüksek skor yapamamayı sadece 90'lı yıllardan beri Counter oynayan rakiplere bağlamak doğru değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernova034 -- 5 Eylül 2016; 14:36:54 >




  • Bu arada yanlış anlaşılmasın hileden kastım termal camera hilesi ki ekranın contrast ayarlarıyla oynamakda bir nevi termal hilesiyle aynıdır. Diğer hilelere bende karşıyım, bilmiyorum zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: supernova034

    En sağlam silahtan kastettiğin nedir mesela? Skorpion evo alamıyorum demişsin, sonrada en sağlam silahlar bende diyorsun. Bana göre orada Premium bazı silahlar dışında çoğu zayıf silah. Artı bay5 gibi yerlerde skor yapmak istiyorsan firerate olarak yüksek silah seçmelisin. Mesela ''skorpion evo'' olabilir. Bay5' te sürekli oynuyorum ve hep yüksek skor yapıyorum. Hilelide aynı hilesizde. Elimdeki silaha göre oda seçerim. Eğer elimde ''Damage ve Accuary''si yüksek fakat ''Firerate''' si zayıf silah varsa Bay5' te oynamam. Ayrıca bay5' te oynarken sürekli hareket ederim, durarak oynadığımda yüksek skor yapamıyorum. Bunları bildiğine eminim ama bilmediğini düşündüğümden değil, kendi tercihlerimi yazıyorum. Herşeye rağmen yüksek skor yapamıyorsan oyun stilini değiştirmeni yada farklı yerlerde takılmanı öneririm. Bende mesela ''Parkside ve Day7'' de skor yapamıyorum. Nerede iyiysem orada oynuyorum. Dediğin gibi küçük yerlere yatkınlığın olmayabilir.

    Sıfır hesap içinde eğer GP satın alırım, onunlada silah alırım diyorsan sıfır hesap gereksiz. Ama benim gibi para falan vermem düşüncesindeysen oyunun verdiği GP lerlede çok güzel silahlar alınabiliyor. Ama Premium dışındaki silahların pek azı sağlam geliyor bana açıkçası. O yüzden sıfır hesap dedim. Hile konusundada ''80 kill 5 dead'' oranıyla oynuyan birinin hile yapmadığını kimse beni inandıramaz. Ayrıca nereden biliyorsun kullanmadıklarını? Hile kullanıyorum demez kimse heralde. Sonuçta eşit şartlarda mücadele olmuyor. O kadar zaman oynayıp yüksek skor yapamamayı sadece 90'lı yıllardan beri Counter oynayan rakiplere bağlamak doğru değil.

    Yahu yazdım ya yukarıda Saiga FA falan var diye. Ne yani Skorpion EVO'ya dandik mi diyorsun? Bazı silahları kullanan adamları alamamamla bende sağlam silahların olup olmamasının alakası nedir ayrıca? Silahlar son derece sağlam ama alamıyorum. Sanırım haritanın boyutunun ufak olmasından dolayı, bilmiyorum. Premium bazı silahlar dediklerin hangileri güzel kardeşim? Bende oyundaki neredeyse bütün silahlar var ve neredeyse de bütün silahları denedim. Noveske Diplomat, P90 ve bilimum GP ile alınan silahların birçoğu var. Tamam işte ben de onu diyorum, firerate'i yüksek silahı olan adamlara karşı kaybediyorum. Ağır silahlar, yüksek firerate'e sahip silahlar karşısında üstünlük sağlayamıyor kısa mesafede. Ama uzun mesafede ağır silahlar alır. Fakat her ne kadar yüksek firerate'i olan silahları seçsem de bir şekilde kaybediyorum. Bende her türden silah var ve firerate'i düşük olan Saiga ile bile yüksek skor yapabilenler var. Peki senin bay5'te yüksek firerate'i olan silah seçme nedenin nedir? Ben de sürekli hareket ediyorum ama adamlar birden bir yerlerden çıkarak alıyorlar. Yok zaten bilmediğimi düşündüğünü düşünmedim, neden yazdığının da farkındayım, rahat ol. Oyun stilimde yanlış olan ne olabilir ve bunu nasıl değiştirebilirim? Hmm, peki, önerilerin için teşekkür ederim.

    Hayır yani yeni hesap açınca ne olacak ben onu anlamadım. Premium silah dediğin Weapon Set SPEC kısmında olan silahlar mı? Eğer öyle ise orada Saiga FA'dan başka adam akıllı silah yok bence. Kullananlar çok iyi skor yapabiliyor o silahla fakat bana pek de güçlü gelmedi. özellikle de AS VAL MOD.3 Spec Assault Rifle. Ama onlar sanırım profesyonel oyuncu oldukları için daha iyi hedef alabiliyordur, bilmiyorum. Valla bu konuda 80/5'ten çok daha iyi skor yapabilen birisi vardı. Ki yapılır yani yapılmaz değil, bay5'te belki olmaz ama büyük haritalarda bu skorları yapmak mümkün. Misal benim bir kız arkadaşım bana Counter-Strike: Global Offensive'de yaptığı 90/2 skoru atmıştı. Ki yalan söyleyecek hâli yok kızın. Yahu hile kullanan insanın hile kullandığı belli olur. Adamların videoları var, orada hile falan yok. Ayrıca hile kullandıklarını açık açık söyleyen insanlar da var, "kimse hile kullandığını söylemez" diye bir şey yok yani. İşin içine skillerin girdiği bir yerde "eşit şartlar"ın olması söz konusu olamaz. Şartların eşit olabilmesi için aynı FPS değeriyle, aynı skiller ile, aynı mouse, mousepad ve klavye ile, aynı silah ile oynamak lazım. İşte o zaman şartlar "eşit" olmuş olur. Ayrıca o kadar zaman oynayıp yüksek skor yapamamayı sadece 90'lı yıllardan beri Counter-Strike 1.5 oynayan rakiplere bağlamadım. Ufak haritalara adapte olamama da bağladım, ki sen de bunun farkındasın.

    quote:

    Orijinalden alıntı: supernova034

    Bu arada yanlış anlaşılmasın hileden kastım termal camera hilesi ki ekranın contrast ayarlarıyla oynamakda bir nevi termal hilesiyle aynıdır. Diğer hilelere bende karşıyım, bilmiyorum zaten.

    Termal kamera hilesi ne işe yarıyor bilmiyorum ama kontrast ayarlarıyla oynamayı hile olarak tanımlamak çok yanlış. Sen sonuç olarak oyuna yazılımsal bir müdahalede bulunmuyorsun. Sadece monitörünün ayarlarını değiştiriyorsun. Bunu hile olarak algılamak konsolda mouse ile oynamaya hile demekle aynıdır. Ben istediğim ekipmanla istediğim şekilde oynarım, buna kimse karışamaz. Mesela Knight Online'da kullanılan combo yapma pedalı vardır, buna da hile diyemezsin. Neden? Çünkü bu pedal oyunun limitlerini aşan bir özelliğe sahip değil. Bir insanın yapabileceği maksimum hız ve kararlılıkta combo yapabilme özelliğine sahiptir. Oyunun sana sunduğu limitleri aşarsan bu o zaman hile olarak adlandırılabilir ancak. Misal uzaktan 3'lü 5'li ok atarak o 3 veya 5 okun tek okmuş gibi hedefe ulaşması bir hiledir. Contrast ayarlarına gelecek olursak mesela herkesin görme kapasitesi, herkesin monitörünün contrast ayarı bir değildir. Sonuç olarak her şekilde tam anlamıyla bir eşitlik yok, çünkü kimse birebir aynı özelliklere sahip değil. Zaten insanların arasındaki seviye farkını belirleyen budur. Eğer herkes aynı özelliklere sahip olsaydı insanların arasındaki seviye farkı sadece insanların özelliklerini kullanma etkinliğine göre belirlenirdi. Ama insanların arasındaki seviye farkını hem özellikleri hem de bunları ne kadar etkin kullanmaları belirler. Tabii ki contrastı sona dayamak normal bir durum değil ama bu diğerlerinin de yapamayacağı bir şey değil. Kaldı ki bu bağlamda hiç kimse contrast ayarı yapmadı diyelim, birisi gitti gece görüş skill'ini aktif etti, senin tabirinle bu da hileye girer o zaman. Sonuç olarak ikisi de gece daha rahat görmeyi sağlıyor. Ayrıca şu anki monitörümde contrast'ı yükseltmeme gerek kalmıyor artık, bu monitörün contrast değeri 80,000:1 olduğu için karanlık alanlar o kadar da görülmez değil. Eski monitörümde çok daha zordu karanlık ortamlarda oyuncuları görebilmek. Mesela evac adlı haritada bir tane bina var, o binanın içi çok az ışık aldığından dolayı çok karanlıktır. Eski monitörümde oyuncuları çok daha zor farkedebilirken bu monitörümde çok daha rahat farkedebiliyorum. Senin mantığınla bu da hile olarak adlandırılabilir o zaman.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrokenDiamond -- 6 Eylül 2016; 1:32:28 >




  • BrokenDiamond B kullanıcısına yanıt
    O kadar uzun yazmışsınki hangisine cevap vereyim bilemedim,

    Birincisi skorpion evoya kötü demedim , tam tersine ideal silah olduğunu vurguladım bay5 için. Ama senin neden alamadığını anlayamadım, öyle yazmışsın. Premium ben ''Ebr Marksman'' kullanıyorum gayette memnunum. Team elemination oyunlarında hiç yarıda bırakmadı. Bunun yanısıra ''SR3M Compact Assasult Rifle ,DTsrs sniper rifle'' da beğendiğim bazı silahlar,premium olarak..

    İkincisi Benim bay5' te yüksek firerate' li silah seçme sebebimi zaten kendin açıklamışsın hafif hızlı silahlar alır demişsin..Oyun stilini değiştir derken yani benim uyguladığım bazı taktikler var, mesela kaçar gibi yapıp karşımdakinin şarjörünü bitirmesini beklerim. Özellikle bay5' te adamların nereden ne zaman çıkacağını ezbere bilirim. Sanırım sürekli tekrardan beyin artık otomatikleştiriyor olayı. Ama benim sonuç aldığım taktik devamlı hareket ve hızlı silahtır.

    Üçüncüsü yeni nik olayı Premium silahlar GP ile alınıyor ve eğer oyunun başında GP' leri bilmeden harcarsan, Premium silahları kiralarsan ki ben öyle yapmıştım. Yada damage i skillerden artırıp farklı özelliklere GP harcarsan 40 lı levellere geldiğinde elde GP kalmıyor vede Premium silah alma şansında olmuyor. Oyun başlangıçta belli bir GP veriyor, görevlerle o GP sayısını artırıyorsun bildiğin gibi. Fakat ilerki aşamalarda imkansız görevler geldiği için GP sayısını artırmakta zor oluyor. İşte onun için sıfır nik dedim ama şart değil paraylada alınıyor. Sıfır nikten GP harcamayıp Premium silah için saklamak burada kastettiğim olay.

    Elbette çok iyi oynayanlar vardır, 80' de 5 ten fazlasını da yapan vardır, zaten hepsine hile demiyorum ama birçoğu hile. Şöyle düşün prokill yapman için ölmeden 20 kişi öldürmen gerekiyor vede sen o 20 kişiyi öldürsen bile merminin bitme ihtimali çok yüksek, şahsen bende 20. kişiyi öldüremeden mermi bitiyor ve tabancayla devam ediyorum, bu durumdada prokill olayı zorlaşıyor. Aynı şekilde 80' de 5 yapanı düşün, ya çok tek vuruş yapmalı damaga i yüksek silahla attığını vurmalı yada hile kullanmalı. Zaten dikkat edersen biri çok kill yapınca hemen başlıyorlar ''hack, noob'' demeye onlarda biliyor hile kullanmadan o kadar yüksek skor yapmanın zor olduğunu.

    Son olarak Termal Camera'nın ne işe yaradığını bilmiyorsun ama hile yaptığını anlarım diyorsun anlayamazsın. Termal gece görüşü sağlıyor. Her yerde normal şartlarda göremeyeceğin düşmanları görebiliyorsun. Duvarların arkasındaki adamları yer olarak farkediyorsun. Buda çok avantaj yaratıyor. Ama bay 5' te termal olmadan dahada iyi oynuyorum.Büyük yerlerde geniş alanlarda çok işe yarıyor. Kontrast ayarını benzetmek için söyledim, aynı şey değil onda haklısın.


    Sonuç olarak ben bay5'te bu şekilde skor yapıyorum. Herkesin yatkın iyi olduğu mekan yada silah farklı olabilir. Level 59 dayım bir süredir oynamıyorum kullandığım silahda şu,

    silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supernova034 -- 6 Eylül 2016; 3:33:33 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: supernova034

    O kadar uzun yazmışsınki hangisine cevap vereyim bilemedim,

    Birincisi skorpion evoya kötü demedim , tam tersine ideal silah olduğunu vurguladım bay5 için. Ama senin neden alamadığını anlayamadım, öyle yazmışsın. Premium ben ''Ebr Marksman'' kullanıyorum gayette memnunum. Team elemination oyunlarında hiç yarıda bırakmadı. Bunun yanısıra ''SR3M Compact Assasult Rifle ,DTsrs sniper rifle'' da beğendiğim bazı silahlar,premium olarak..

    İkincisi Benim bay5' te yüksek firerate' li silah seçme sebebimi zaten kendin açıklamışsın hafif hızlı silahlar alır demişsin..Oyun stilini değiştir derken yani benim uyguladığım bazı taktikler var, mesela kaçar gibi yapıp karşımdakinin şarjörünü bitirmesini beklerim. Özellikle bay5' te adamların nereden ne zaman çıkacağını ezbere bilirim. Sanırım sürekli tekrardan beyin artık otomatikleştiriyor olayı. Ama benim sonuç aldığım taktik devamlı hareket ve hızlı silahtır.

    Üçüncüsü yeni nik olayı Premium silahlar GP ile alınıyor ve eğer oyunun başında GP' leri bilmeden harcarsan, Premium silahları kiralarsan ki ben öyle yapmıştım. Yada damage i skillerden artırıp farklı özelliklere GP harcarsan 40 lı levellere geldiğinde elde GP kalmıyor vede Premium silah alma şansında olmuyor. Oyun başlangıçta belli bir GP veriyor, görevlerle o GP sayısını artırıyorsun bildiğin gibi. Fakat ilerki aşamalarda imkansız görevler geldiği için GP sayısını artırmakta zor oluyor. İşte onun için sıfır nik dedim ama şart değil paraylada alınıyor. Sıfır nikten GP harcamayıp Premium silah için saklamak burada kastettiğim olay.

    Elbette çok iyi oynayanlar vardır, 80' de 5 ten fazlasını da yapan vardır, zaten hepsine hile demiyorum ama birçoğu hile. Şöyle düşün prokill yapman için ölmeden 20 kişi öldürmen gerekiyor vede sen o 20 kişiyi öldürsen bile merminin bitme ihtimali çok yüksek, şahsen bende 20. kişiyi öldüremeden mermi bitiyor ve tabancayla devam ediyorum, bu durumdada prokill olayı zorlaşıyor. Aynı şekilde 80' de 5 yapanı düşün, ya çok tek vuruş yapmalı damaga i yüksek silahla attığını vurmalı yada hile kullanmalı. Zaten dikkat edersen biri çok kill yapınca hemen başlıyorlar ''hack, noob'' demeye onlarda biliyor hile kullanmadan o kadar yüksek skor yapmanın zor olduğunu.

    Son olarak Termal Camera'nın ne işe yaradığını bilmiyorsun ama hile yaptığını anlarım diyorsun anlayamazsın. Termal gece görüşü sağlıyor. Her yerde normal şartlarda göremeyeceğin düşmanları görebiliyorsun. Duvarların arkasındaki adamları yer olarak farkediyorsun. Buda çok avantaj yaratıyor. Ama bay 5' te termal olmadan dahada iyi oynuyorum.Büyük yerlerde geniş alanlarda çok işe yarıyor. Kontrast ayarını benzetmek için söyledim, aynı şey değil onda haklısın.


    Sonuç olarak ben bay5'te bu şekilde skor yapıyorum. Herkesin yatkın iyi olduğu mekan yada silah farklı olabilir. Level 59 dayım bir süredir oynamıyorum kullandığım silahda şu,

    silinebilir



    Valla ben yeri gelince uzun yazarım... Biraz.

    Ben Skorpion EVO ile adam alamadığımı değil, bu silahı kullananları alamadığımı yazmışım orada, iyi bak. Hmm. Premium'dan kastın ya belli başlı güçlü silahlar veyahut GP ile alınan silahlar. Valla SR3M'in de çok iyi olduğunu görmüştüm izlediğim bir videoda. Zaten %70 bonus GP gelince 6000 GP çakacağım, o zaman alırım, şu an fazla GP yok.

    Evet, tahmin ettim fakat belki kendi sebebin daha farklıdır diye de özellikle sordum. Hmm. Aynen, bana bu taktiklerle gel. Bilmek istiyorum hepsini. Pek taktiğe kafam çalışmıyor şu sıralar. Uyku düzenim falan yok. Ama kaçarmış gibi yapmak nasıl oluyor? Mesela sağ sol yaparak ateş etmek mi yoksa kendini gösterip saklanmak mı? Eğer respawn bölgelerini bilmiyorsan bay5'te adamların nereden ne zaman çıkacağını ezbere bilmenin imkânı yok gibi. Neden diye soracak olursan şöyle cevap verebilirim, bay5 ufak boyutta bir harita olduğundan mükevellit 8 tane adam o haritaya sığmıyor, bu yüzden adamlar her yere dağılabiliyor. Yani ses kasarak adamların nereden geleceklerini dinleyebilirsin fakat onların sesini duyamadığın uzaklıktan nereden çıkacaklarını kestiremezsin çünkü her oyuncunun stili farklıdır. Yani belki yapabiliyorsundur, seni yargılamıyorum fakat benim de görüşüm bu zaten kesin olarak konuşmuyorum farkındaysan. Ayrıca ses çıkarmayan bot skilli ses kasanlara karşı birebir. Ben de sürekli bay5'te oynuyorum ama adamların nereden çıkacağını ezbere bilmiyorum. Fakat yine de doğru tahmin edebiliyorum bazen. Sanırım sen her gün günde 5-6 saat falan oynuyorsun.

    Yeni nik derken? Ee oyuna para yatıran biri için sorun olmaz ki bu. Daha çok şimdiye kadar yatırdığım paralar boşa gitmiş olur. Valla iyi oynayan biri için premium silahlara gerek yok bence, CR ile alınan silahlar yeterince güçlü. İmkânsız görev derken? Yahu nick ile sıfırdan başlamak ne alaka? Nick değişince gelişimin değişmiyor ki. Aynen fakat konudaki birisi 100 Accuracy ve 1 Recoil'i olan silah ile bunun kolay olduğunu yazmıştı bu konuda. Önceki sayfalara bakarak bulabilirsin. O silah da AS VAL MOD.3 Spec Assault Rifle ama bana pek güvenilir gelmedi ki o silahın o kadar yüksek özelliği yok. Hani bazı silahların özellikleri değiştirilmiş ama ben bu arkadaş bu yorumu yaptığı zamanlarda da o silahın özelliklerine bakıp skillerle karşılaştırdığımda ortaya arkadaşın dediği 100 Accuracy ve 1 Recoil sonucu çıkmamıştı. Valla kardeşim sana şu kadarını söyleyeyim, o kadar çok var ki iyi oynayan kişilere "noob, hack" denilme olayı. Hatta inanmazsın, benim bir arkadaşım Counter-Strike: Global Offensive'den VAC Ban yedi sırf çok iyi oynuyor da millet reportluyor diye. Ki oynayışını biliyorum yani attığını vuruyor, genelde kafadan vuruyor. Böyle bir oyuncu için o skorları yapmak zor mu sence? Bence değil. Yani ben bu dediklerini hardcore pro oyuncuların oynayış videolarını izlememiş olmana bağlıyorum. Mesela bazı videolar var, adam havada headshot yapıyor AWP ile. Veya geçen bir video izlemiştim adamın elinde tabanca var, ben daha geleni göremeden adam headshot çakıyor. Hedefi izleme yeteneği çok iyi olanlar için bu zor değil. Hareket hâlindeki helikopteri roketatarla vurabilen çok insan var ki helikopterin hareket hızı, bir insanın hareket hızından çok çok fazladır, bu, video oyunlarında da böyle. Ha tabi helikopterle arandaki mesafeden ötürü bu hız hissiyatı azalıyor olabilir. Yani mouse'u çok hızlı ve doğru kullanabiliyorsan her skoru yaparsın. Ama Contract Wars'ın en büyük eksiği oyun içinde ekstra cephane ve sağlık paketlerinin bulunmaması. Bir First Person Shooter oyununda bunun olmaması çok büyük eksiklik. Ayrıca dediğin gibi onlar da biliyor hile kullanmadan o kadar yüksek skor yapmanın "zor"olduğunu ama "imkânsız" olduğunu değil.

    Anlarım kardeşim, anlarım. Eğer adam termal kamera açıyorsa bu monitöre yansıyordur ki adama avantaj sağlasın, ee monitöre yansıyan efekti videoda görmemek mümkün mü peki? Ee? Bu özellik zaten oyun içinde Clanlar'ı olanların sahip olabileceği bir özellik. Bunun nesi hile? Ee tamam ben bunu zaten biliyorum ki kullanıyordum da. Ama hile olarak değil, Clan'dan gelen bir skill olarak kullanıyordum. Ben de level 58'im, seninle bir ara girelim istersen.




  • BrokenDiamond B kullanıcısına yanıt
    Kardeş sen istediğin gibi takıl, mümkün olduğunca açıklayıcı yazdım, bu silahı kullananları alamadığımı yazmışım derken, nasıl yani, neyse.Mermin bittiğinde ne yaparsın, kaçar saklanırsın. Adam peşinden gelir kaçtığını sanarak sen kontra yapar çıkarsın karşısına veya arkasından dolanırsın . Bunu anlamak çok zor değil sanırım. Benim uzun yazılara konsantre problemim var biraz. Kusura bakma
  • quote:

    Orijinalden alıntı: supernova034

    Kardeş sen istediğin gibi takıl, mümkün olduğunca açıklayıcı yazdım, bu silahı kullananları alamadığımı yazmışım derken, nasıl yani, neyse.Mermin bittiğinde ne yaparsın, kaçar saklanırsın. Adam peşinden gelir kaçtığını sanarak sen kontra yapar çıkarsın karşısına veya arkasından dolanırsın . Bunu anlamak çok zor değil sanırım. Benim uzun yazılara konsantre problemim var biraz. Kusura bakma

    Ee senin mümkün olduğunda açıklayıcı yazmış olman benim buna karşı karşı bir tez getiremeyeceğim anlamına mı gelir? Bak ben ne yazmışım? Şunu "Mesela Saiga FA vardı bende, adamda Skorpion EVO SMG var, onları alamıyorum genelde." Yani Skorpion EVO SMG olan ben değil, karşımdaki kişi. Ayrıca her silahın counter'ı var, ben bunu anladım. Ee tamam da adam da peşinden gelirken şarjör değiştirirse ne olacak? Evet, açıklarsan anlaması zor değil, ama açıklamadığın şeyi anlaması evet zor. Benden bana açıklamadığın şeyi anlamamı bekleme. Kaçar gibi yaparak karşındakinin şarjörünü bitirmesini beklemekten ne anlamamı bekliyorsun? Bunu binbir farklı şekilde yapabilirsin. Ayrıca bende de konsantrasyon eksikliği var, tam olarak neyi kastettiğini anlamamış olmam normal yani.




  • BrokenDiamond B kullanıcısına yanıt
    Adam sana saydırıyor senin şarjörün ve canın az ne yapatrsın bu durumda? Onun şarjörü bitttiği anda çıkarsan yenileyemeden haklarsın. Çok zor bir şey değil yazdığım olay. Tez geliştirmek farklı bir şey ona bir şey demedim zaten. Dediğim şu benim bay 5 te skor yapma şeklim bu. Skorpionevo alamıyorumdan kim ne anlar bilmiyorumda ben farklı bir anlam çıkaramadım. Dediğim gibi herkesin yeteneği farklıdır. Veya herkesin silah beğenisi, illa premium silah şart değil ama ben seviyorum EBR Marksman kullanmayı. Çok şart bir şey demiyorum zaten.
  • silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 25 Mayıs 2021; 13:41:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: supernova034

    Adam sana saydırıyor senin şarjörün ve canın az ne yapatrsın bu durumda? Onun şarjörü bitttiği anda çıkarsan yenileyemeden haklarsın. Çok zor bir şey değil yazdığım olay. Tez geliştirmek farklı bir şey ona bir şey demedim zaten. Dediğim şu benim bay 5 te skor yapma şeklim bu. Skorpionevo alamıyorumdan kim ne anlar bilmiyorumda ben farklı bir anlam çıkaramadım. Dediğim gibi herkesin yeteneği farklıdır. Veya herkesin silah beğenisi, illa premium silah şart değil ama ben seviyorum EBR Marksman kullanmayı. Çok şart bir şey demiyorum zaten.

    Valla hacı ben sıkarım. Ölmek var, davadan dönmek yok. Pardon kontrakttan. Bunun olması için etrafta saklanabileceğin bir objenin olması gerekir. Yazdığın olay zor değil ama bunu söylemeden anlamak zor. Çünkü ben senin yazdığın şeyi neyi aklından geçirerek yazdığını bilemem. Ee bu benim uygulamadığım bir şey de olduğuna göre bunu kastettiğini anlamamış olmam gayet normal. Tez getirmeyi şuna istinaden dedim "Ben o kadar açıklayıcı yazdım." demişsin. Yani "Daha da üzerine bir şey diyorsan bir şey demiyorum." tarzı bir tavır takınmışsın. Ben de diyorum ki senin açıkladığın şeyi açıklayıcı yazmış olman benim buna karşı anti tez getiremeyeceğim anlamına gelmez. Yahu güzel kardeşim orada yazdığım şeyi 2. kez yazdım, hâlâ nesini anlamadın? Yazdığım şey en dikkatsiz adamın anlayabileceği kadar açık şekilde yazılmış türden. Diyorum ki "adamda! Skorpion EVO SMG var, onları alamıyorum genelde." Adam demişim değil mi orada, bu cümleden Skorpion EVO SMG'nin bende olduğu anlamını nasıl çıkardın, hayır bunu nasıl başarabildin merak ediyorum. Büyük bir başarı bu. EBR Marksman'ı ben de sevdim. Hedef göstergesi olan yarı otomatik bir sniper'ı kim sevmez. :3

    quote:

    Orijinalden alıntı: agbdlcs81

    Arkadaş bu konuya neden 3 paragraftan kısa mesaj gelmiyor ya İyi oyunlar beyler... Ben kopalı çok oldu...

    Hakkında yazılıp çizilecek çok şey olduğundandır belki, kim bilir.

    Sen neden koptun ki?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrokenDiamond -- 6 Eylül 2016; 23:05:07 >




  • BrokenDiamond B kullanıcısına yanıt
    Benim yazdığımı iyi oku, sonra kendi yazdıklarını oku, sana ne demişin "skorpion evo yu neden alamadığını anlayamadım" sende skorpion evo var diye bir şey dememişim herhangi bir yerde. Bak ne güzel 2 cümleyle anlatıyorum derdimi. Mesele atntitez üretmen değilki , mesele ısrarla benim söylediğimin yanlış olduğunu iddia etmen, saçma geldi, katılmıyorum der geçersin..illa bunu tartışma polemik konusu yapmanın vede alaycı üslüp takılmanın iyi niyetli bir yanını göremiyorum.
  • BrokenDiamond B kullanıcısına yanıt
    silinebilir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Friedrich0 -- 25 Mayıs 2021; 13:41:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: supernova034

    Benim yazdığımı iyi oku, sonra kendi yazdıklarını oku, sana ne demişin "skorpion evo yu neden alamadığını anlayamadım" sende skorpion evo var diye bir şey dememişim herhangi bir yerde. Bak ne güzel 2 cümleyle anlatıyorum derdimi. Mesele atntitez üretmen değilki , mesele ısrarla benim söylediğimin yanlış olduğunu iddia etmen, saçma geldi, katılmıyorum der geçersin..illa bunu tartışma polemik konusu yapmanın vede alaycı üslüp takılmanın iyi niyetli bir yanını göremiyorum.

    Bence sen benim yazdığımı iyi oku. Ben hiçbir yerde Skorpion EVO'yu alamadığımı söylemedim, bunu sen yazdığım cümleyi yanlış anladığından dolayı öyle anlamışsın. Derdini 2 cümleyle anlatmanın nedeni derdinin kısa olarak anlatılabilecek olmasından kaynaklanıyor, başka bir şeyden değil. Bunu maharet sanman da garip. Yahu ısrarla senin hangi söylediğinin yanlış olduğunu iddia etmişim? Katılmıyorum demekle, söylediğinin yanlış olduğunu iddia etmek arasında teknik olarak bir fark yoktur. Ayrıca neyi nasıl söyleyeceğime de bırak da ben karar vereyim bir zahmet. Bana da söylediğinin ısrarla yanlış olduğunu iddia etmemin sana saçma gelmesi saçma geldi. Çünkü bu saçma bir şey değil. Normal bir şey. Olayı tartışma ve polemik konusu yapan sensin dikkat edersen, benim üslûbumda problem yok, ben gayet ne dediğimin farkındayım. Burada eleştirel bir tavır takınan sensin, ayrıca nerede alaycı bir üslûp takınmışım merak ettim doğrusu. Senin bir şeyi görememen onun olmadığı anlamına gelmiyor ayrıca.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrokenDiamond -- 8 Eylül 2016; 10:53:17 >




  • BrokenDiamond B kullanıcısına yanıt
    Bu senin ilk mesajından bir cümle, hepsini alıntılarımda gerek yok.

    "Valla bence damage ve armor fasa fiso kardeşim. Ben 100 Armor ile de oynadım, full damage'e verip de oynadım, her halükârda yüksek Firerateli SMG kullanan birine karşı kaybediyorsun tabi eğer sende de o ayarda bir SMG yoksa. Mesela Saiga FA vardı bende, adamda Skorpion EVO SMG var, onları alamıyorum genelde."

    Skorpioion evo var adamda onları alamıyorum. Bunun yerine onları yenemiyorum falan desen amenna ama bu laftan ben senin skorpion evo alamadığını anlıyorum.Cümlenin tamamını okumadım belki ondan. Hadi burada ben yanlış anladım,geçtim ben nerede sende skorpion evo var dedim. Bu kadarda farklı bir anlam çıkartılmaz.

    Defaen yeni nik olayını anlamadım diyip duruyorsun, anlattım bende kaç kere, veya ezberleme olayını taktik olayını anlattım. Oyunda adamlar belli yerlerden çıkıyorlar, bazen ölen kişi hep aynı yerden çıkıyor bir süre, bu bile ezberdir.Bay5 de sürekli el bombası attığım yer var ve genelde işe yarıyor. Bunlar hep ezber. Belki ben yanlış anladım alaycı olman konusunda ama her yazında yok yeni niki anlamadım dersen. Bana çok basit gelen şeyleri anlamadım dersen. Bende tabi art niyet ararım. Ben senin nasıl oynadığını veya neden skor yapamadığını, yada tam olarak ne anlatmak istediğini , görmeden bilemeyebilirim başta.

    Bunun için kısaca bay5 te nasıl skor yaptığımı anlattım, benim sistemim bu tavsiyelerim bu dedim, sen yeteneksizsin o kadar oynuyorsun skor yapamamışsında diyebilirdim. Kendimce olabilecek sebebleri yazdım. Herkesin iyi olduğu mekan ve silah farklı olabilir dedim. Yani bunun üstüne olayı tartışma konusu yapan sensen diyorsan başka lafım yok.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: supernova034

    Bu senin ilk mesajından bir cümle, hepsini alıntılarımda gerek yok.

    "Valla bence damage ve armor fasa fiso kardeşim. Ben 100 Armor ile de oynadım, full damage'e verip de oynadım, her halükârda yüksek Firerateli SMG kullanan birine karşı kaybediyorsun tabi eğer sende de o ayarda bir SMG yoksa. Mesela Saiga FA vardı bende, adamda Skorpion EVO SMG var, onları alamıyorum genelde."

    Skorpioion evo var adamda onları alamıyorum. Bunun yerine onları yenemiyorum falan desen amenna ama bu laftan ben senin skorpion evo alamadığını anlıyorum.Cümlenin tamamını okumadım belki ondan. Hadi burada ben yanlış anladım,geçtim ben nerede sende skorpion evo var dedim. Bu kadarda farklı bir anlam çıkartılmaz.

    Defaen yeni nik olayını anlamadım diyip duruyorsun, anlattım bende kaç kere, veya ezberleme olayını taktik olayını anlattım. Oyunda adamlar belli yerlerden çıkıyorlar, bazen ölen kişi hep aynı yerden çıkıyor bir süre, bu bile ezberdir.Bay5 de sürekli el bombası attığım yer var ve genelde işe yarıyor. Bunlar hep ezber. Belki ben yanlış anladım alaycı olman konusunda ama her yazında yok yeni niki anlamadım dersen. Bana çok basit gelen şeyleri anlamadım dersen. Bende tabi art niyet ararım. Ben senin nasıl oynadığını veya neden skor yapamadığını, yada tam olarak ne anlatmak istediğini , görmeden bilemeyebilirim başta.

    Bunun için kısaca bay5 te nasıl skor yaptığımı anlattım, benim sistemim bu tavsiyelerim bu dedim, sen yeteneksizsin o kadar oynuyorsun skor yapamamışsında diyebilirdim. Kendimce olabilecek sebebleri yazdım. Herkesin iyi olduğu mekan ve silah farklı olabilir dedim. Yani bunun üstüne olayı tartışma konusu yapan sensen diyorsan başka lafım yok.

    Ee tamam işte yine benim dediğime denk geliyor. Sen söylediğimi yanlış yorumlamışsın. Ben orada iyi silahları olan adamları yenemediğimden bahsetmişim, yani yorumun teması bu, o cümleden çıkarman gereken adamları indiremediğimdi, silahı alamamam değil. E tamam işte cümleyi okumayıp, yanlış anlayıp bir de bana çatıyorsun. Yahu ben zaten bende Skorpion EVO SMG olduğunu söylemedim ki, o cümleden Skorpion EVO SMG'yi alamadığımı anlamışsın, ben de diyorum ki "Orada kastettiğim kendim değilim, başkasında EVO Skorpion SMG olması." Ben farklı bir anlam çıkartmadım sadece sen demek istediğimi anlamamışsın.

    Yahu güzel kardeşim senin dediğinin nick değiştirmekle ne ilgisi var yahu? Nick parayla değiştiriliyor demişsin, yeni hesap açmaktan bahsetmişsin. Sen daha ne konuştuğunun farkında değilsin ki ben anlayayım? Nick değiştirince hesabın sıfırlanmıyor, sadece önceden oluşturduğun nick değişmiş oluyor. Sen diyorsun ki "yeni nick al" ve bunun yeni hesap almak olduğunu sanıyorsun. Sonra da bana diyorsun anlamıyorsun bilmem ne diye. Senin açıklamalarından taktikler dışında anlamadığım bir şey yok. O da senin kendine ait bir şey zaten, onu anlamamış olmam normal. İyi de "Kimin nereden ne zaman çıkacağını bilemezsin" diyorum işte ben de. Neden? Çünkü bay5'te tek bir yer yok, konteyner var, o konteynerin araları var, sonra üstte de konteynerler var. Kimin ne zaman nereden çıkacağını ezbere dayalı olarak bilemezsin. Ben de oynadım bu oyunu, neyin mümkün olup olmayacağını biliyorum az çok. Yahu kardeşim burada kusurlu olan sensin, ben yine de seni eleştiriyor muyum? Daha üslûbun ne olduğunu bilmiyorsun, nick hakkında en ufak fikrin yok bir de gelmiş beni eleştiriyorsun. Üslûp konuşma tarzıdır, anlamadığın şeyi sormak veya anladığın şeyi anlamamış gibi görünmek için sormak değil. Sen derdini anlatamıyorsan bunu anlamamak benim değil, senin suçundur. Sana anlatamadığın şey tabii ki basit gelir, çünkü sen kafanda yanlış anladığın şeyin ne olduğunu tam olarak biliyorsun, bunu da herkesin anlayabileceğini sanıyorsun ama bunu herkes anlayamaz.

    Evet, ben yazdıklarına kendi fikrimi ekleyip cevap verdiğim hâlde sanki ortada polemik varmış gibi bir tavır takındığın için olayı tartışma konusu yapan sensin. Bak bakalım benim sana yönelik tek bir eleştiri mesajım bile var mı ama sen geçen mesajdan beri yok "şöyle konuşuyorsun" yok "böyle konuşuyorsun" diye bana yönelik eleştirilerde bulunuyorsun.




  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.