Şimdi Ara

SONY XPERIA M2 & M2 DUAL & M2 AQUA 5.1.1 GELDİ !! [GÜNCEL KONU] (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.445
Cevap
17
Favori
99.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • m2 kullananlar öldümü
    ben aqua yı hala kullanıyorum sıfır sıkıntı, geçenlerde bataryasını değiştim yeniden yazılım attım 3 yıl daha devam
  • Hocam telefon artık Fi tarihinde kaldı kullanıcısı artık çok nadirdir. Zamanında zaten orta seviye telefon iken şimdi kullanan sizin gibi başka birini bulmak çok zor. Siz birde o telefona root atıp gereksiz uygulamaları falan kaldırırsanız o zaman daha da seri bir telefon olur.
  • Eski telefona kaldık en son yazılımı yükledim telefonda bu sefer sim kart görmeme hatası ve sürekli olarak internette kopma veriyor hem mobil veri hem wifi kapatıp açıyorum devamlı
  • Nazar değmesin telefonuma taş gibi çalışıyor hala.Dolar vergiler şu seviyedeyken telefon almak hayal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bende XZ ' den geçtim. Uzun zamandır kullanıyorum. Xda ' daki M2 için Z5 romunu yükledim tamamen sorunsuz. Tam bir fiyat performans canavarı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elektrosenol

    Aynen bende XZ ' den geçtim. Uzun zamandır kullanıyorum. Xda ' daki M2 için Z5 romunu yükledim tamamen sorunsuz. Tam bir fiyat performans canavarı.
    hocam bende yüklemeyi düşünüyorum fakat bunun bir türkçe anlatım olayı mevcut mu
  • Richards Covers kullanıcısına yanıt
    Yok bildiğim kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elektrosenol

    Yok bildiğim kadar.
    peki eskiye göre telefon nasıl bende şu anda rom sonrası
  • Richards Covers kullanıcısına yanıt
    Eskisine göre telefon benim kullandığım rom ile uçak gibi. Normalde eskiden beri telefonların takılmasına donmasına yavaş çalışmasına hayli uyuz olan biri olarak bu telefon beni hiç üzmedi bu kadar eski olmasına rağmen. Sony ' nin orjinal yazılımı normalde çok stabil, geliştiriciler bunu daha da stabil hale getiriyorlar. Üstüne özellikte ekliyorlar sonra tadından yenmiyor cihazlar. Geçenlerde kronik sim kart sıkıntısını yaşadım bu cihazda. Sim kart soketini değiştim şimdi cillop gibi oldu. 5 senelik orta seviye bir cihaz bana sadece 26 liralık bir problem çıkarttı bu zamana kadar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elektrosenol -- 28 Temmuz 2019; 13:25:33 >
  • Hocam benim cihaz m2 dual 2302 uyarmı bu rom bana? Pil kullanım süresi nasıl bu romun? Kitkat kadar iyimi?
  • z5 romunu kurarken stock 5.1 lolipop a yükseltip öylemi kurdunuz?
  • octo73 O kullanıcısına yanıt
    Z5 style yerine lineageos 14.1 kurmaniz daha iyi olur gelistiriciler halen guvenlik guncellemesi veriyor. Ayrica hoperlor kalitesi stock roma gore kat kat daha iyi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • juniorcaesar kullanıcısına yanıt
    Güvenlik güncellemeleri cihazı hantallaştırmaktan başka bir işe yaramıyor. Çok güvenlik delisi biri değilseniz veya cihazınıza hakim bir kullanıcı iseniz tamamen gereksiz.

    Hoparlör kalitesi ile stok romda bile eğer cihazınızda root var ise oynayabiliyorsunuz.

    Bu arada ben whatsapp ın son sürümünde uygulama yüklenemedi hatası alıyorum. GB Whatsapp ve Whatsapp plus sürünlerinde de aynı durumdan müzdaribim. Aynı durumu yaşaayan birileri var mı
  • elektrosenol kullanıcısına yanıt
    hocam cihazı temmuz 2014 tarihinden beri günlük olarak kullanıyorum ve çıkan bütün romları denedim, güvenlik güncellemesi telefonu hantallaştımaz. eğer romun kendisine güç gerektiren özellik eklendiyse bir nebze olabilir. ve katılıyorum bilinçli kullanıcı olduktan sonra güvenlik güncellemesinin pek önemi yok.

    stok romdaki equalizer ve ses driverları gerçekten çok kötü, kulaklık taktığınızda şarkıda bass varsa sesi kısıyor, hoperlör kullansanız sesler birbirine giriyor kademeyi arttırdığınızda. root atmadan zil sesini duyamıyordum 5.1.1 ik çıktığında. ama custom romların equalizer driverları CAF olduğu için arada çok fark var kalite olarak.

    bir de whatsappın son sürümünü google play'den mi indirdiniz, yoksa internetten mi? arm64 varyantını indirdiyseniz ondan olmuş olablir.
  • juniorcaesar kullanıcısına yanıt
    Güvenlik güncelleştirmeleri ile ilgili haklı sebeplerim var ama şimdi burada uzun uzun yazmayacağım görüşünüze saygı duyarım.

    Stok romdaki ses driverları kötü haklısınız fakat bunları değiştirmek sizin elinizde. Z5 styla romdaki ses driverları orjinal romadaki drivarlardan değil. Ondan kat kat iyi ki kendi yaptığım modifikasyonlar ile de bu cihazdan alınabilecek en iyi sesi aldığımı düşünüyorum.

    Whatsapp ' ın son sürümünü Google Play ' den de indirdim başka sitelerden de. Hepsinde aynı problemi alıyorum malesef. Bu sürüme kadar hiç problem yaşamamıştım.
  • elektrosenol kullanıcısına yanıt
    z5 style'ın sadece 4.0 versiyonunu kullandım, sonraki sürümlerde bu ses limitlemesi ''özelliği'' değişti mi bilemiyorum. hangi lib dosyası sesi limitliyor bilmiyorum ama viper4android yüklediğimde de değişmediği için daha fazla katlanamadım açıkçası.

    hocam whatsapp konusunda pek bir fikrim yok açıkçası. uygulama yüklüyse dalvik-cache'yi temizleyin belki yararı dokunur.

    edit:yazım hatası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juniorcaesar -- 22 Ağustos 2019; 11:25:11 >
  • juniorcaesar kullanıcısına yanıt
    3 adet lib dosyası var (isimlerini unuttum) onların içindeki numerik kodlarla oynayıp ses limitini aşabiliyorsunuz. Bende Z5 Style ' nın son sürümü yüklü.

    Whatsapp için dalvik-cache 'yi de temizledim yine olmadı. Romdan şüpheleniyorum artık. Yedek aldım şimdi LineageOS 14.1 ' i indiriyorum, kurup deneyeceğim. İzlediğim videolardan ve yorumlardan anladığım kadarıyla oldukça iyi bir rom , fakat klasik Sony arayüzüne alışmış biri olarak arayüz kısmını pek beğenmedim. İndirip test ettikten sonra yorumlarımı yazarım. Selamlar.
  • elektrosenol kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiginiz sey /system/etc deki mixer.paths.xml dosyasi. Onda ses kademelerini ayarlayabiliyorsunuz fakat benim dedigim sarkida bass girince sistemin sesi kismasi. X compact kullaniyorum ayni sey bunda da var. Buyuk ihtimal clear bass ozelliginden kaynakli.

    Lineageos 14.1 sizi uzmez, eger cihaziniz D2303 modeli ise omnirom rc1* indirin 7.1.2 romlari arasinda en performanslisi o. Yemi cikan 7.1.2 ve 8.1.0 surumleri unified kernele sahip oldugu icin pek performansli oldugunu soyleyemem acikcasi. Ama uzecek derecede yavas da degiller.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juniorcaesar -- 22 Ağustos 2019; 14:21:58 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • juniorcaesar kullanıcısına yanıt
    Z5 style romda bahsettiğiniz bas kesme olayını hiç yaşamadım. Yanlız bu bahsettiğiniz romlar açık bootloaderli cihazlara yükleniyor sanırım. Ben cihazın bootloaderini açmadım. Az önce lolipop sürümünde açmayı denedim fakat olmadı. Sony ' nin sitesinde 18.3.C.0.37. numaralı kitkat 4.4.2 romunda açın diyor. Bu romu da bulamadım. Şu bootloader işini becersem girişeceğim.
  • elektrosenol kullanıcısına yanıt
    lollipopta olması gerek ben servisten swap cihaz aldığımda 5.1.1 deydi direk açmıştım. stok rom yükleyip dener misiniz?

    ayrıca 18.3.C.0.37'nin ftf'si bende var, akşam eve geçtiğimde upload edebilirim.

    edit: hocam kilidi açmadan önce TA yedeği almanızı öneririm, kilit açıldıktan sonra stok roma dönseniz bile kamera eskisi gibi kaliteli olmuyor. buradan yapabilirsiniz:https://forum.xda-developers.com/crossdevice-dev/sony/universal-dirtycow-based-ta-backup-t3514236



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juniorcaesar -- 22 Ağustos 2019; 14:46:13 >
  • 
Sayfa: önceki 219220221222223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.