Şimdi Ara

SADECE SONY XE9005 Android TV (ANA KONU) (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.773
Cevap
127
Favori
500.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam dostlar bir aksilik yoktur umarım ben hala çok çok memnunum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetalma01 M kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.ben de ordan almıştım sorunsuzca kullanırsınız inş doğru tercih👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir aydır forumu sayfa sayfa gezer oldum. OLED'di şuydu buydu derken şuanda bütçeme göre SONY-XE9005 ile Samsung-MU9000 arasında kaldım. Genel kullanım amacım çoktan aza göre, futbol maçı izlemek, futbol oyunu oynamak, belgesel ve sinema izlemek. Bir mağazaya gidip iki ürünü ayrı ayrı görmek istiyorum. Tercih aşamasında önerisi olan arkadaş varsa paylaşırsa sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rambocuk

    Selam dostlar bir aksilik yoktur umarım ben hala çok çok memnunum

    E kardeş istersen memnun kalma o kadar para bayılıp alıyoruz sonuçta :))
  • necrofx N kullanıcısına yanıt
    Hocam selam ben de seninle aynı durumdaydım, 65XE9005 aldım, Samsung'a karşı ciddi bir güvensizlik hissediyorum o yüzden bu kadar parayı vereceksem Sony alayım dedim. Ben de seninle benzer olarak oyun, futbol ve film için aldım. İlk izleninim çok çok iyi, iyi ki Samsung almamışım, Android konusunda biraz tereddütlerim vardı ama bence Google'ın yapacağı 1-2 rütuş ile tüm TV'lerin işletim sistemi yakın zamanda Android olur, uygulama bolluğu, esneklik vs açısından (her ne kadar stabilite sorunları olsa da) Android bence en iyi tercih.
  • Arkadaşlar TV ile birlikte hediye edilen ses sistemini satma şansım olur mu dersiniz? Bunu kim alır açıkcası emin değilim, daha çok parti tutkunlarıı için dizayn edilmiş sanki :)

    Piyasa fiyatı 1000TL, kutuyu hiç açmadan 750'den satabilir miyim sizce ?

    Sony MHC-V11
  • Arkadaşlar, Logitech'in sitesinde Logitech K400 Plus Android TV'ler ile uyumlu diyor ama K400 için herhangi bir bilgi yok. Ben dün akşam denedim, K400 versiyonu da problemsiz çalışıyor. Mesafe de 3mt civarında, touchpad kısmı da Opera'da gayet güzel çalıştı.
  • 55" 9005 aldım ama beklediğimden küçük gözüktü ekran bana, 65" 9005 fiyatları ne seviyede biliyor musunuz? 10" için değer mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Efsunger hissi


    quote:

    Orijinalden alıntı: rambocuk

    Selam dostlar bir aksilik yoktur umarım ben hala çok çok memnunum

    E kardeş istersen memnun kalma o kadar para bayılıp alıyoruz sonuçta :))

    3-4 binlikler memnun etmedi hiç oda baya para sonuçta :)
  • 55 verip 65 almak için satıcıya mesaj attım bakalım nolacak.
  • Bu gün vatana ugramıştım orda bir qled 65QF7 vardı USB den demo 4k oynuyordu ben çok begendim benim 65xe9005 den çok daha güzel gösteriyordu acaba benim tv yanlış ayarlardamı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ahmedcan A kullanıcısına yanıt
    Yanlış ayar değil arkadaşım bence de Samsung'un resim kalitesi Sony den daha iyi tabi bu biraz da göreceli ama Sony i çok ön plana çıkarttılar ben iki tv yide incelemiştim ve Sony i begenmemistim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: desdinova

    Arkadaşlar, Logitech'in sitesinde Logitech K400 Plus Android TV'ler ile uyumlu diyor ama K400 için herhangi bir bilgi yok. Ben dün akşam denedim, K400 versiyonu da problemsiz çalışıyor. Mesafe de 3mt civarında, touchpad kısmı da Opera'da gayet güzel çalıştı.

    Microsoft All in One Klavye kullanıyorum..Tv ve Pc de çalışıyor..Logitechten daha iyi malzemesi var bana göre
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmedcan

    Bu gün vatana ugramıştım orda bir qled 65QF7 vardı USB den demo 4k oynuyordu ben çok begendim benim 65xe9005 den çok daha güzel gösteriyordu acaba benim tv yanlış ayarlardamı

    Demolara aldanmayın..Demolar özel çekim, Tv de görünce insan vay be der..Ama gercek dünyadaki 4K lar düşük çözünürlülüdür ;) Kablolu yayınlar zaten 720p bile değil..

    Demolar ile her Tv çok süper gösterilir, Bol Işık Bol Güneşli veya HDR (karanlık) çekimler..) Birkaç farklı pozlamanın tek resim haline getirilmişi olan bu HDR yi izleyip eve gelip Gece görüntüsü açınca hüsrana uğrarsınız :)

    @çağatay_26

    Neye göre Samsung görüntüsü daha kaliteli? Sayfalarca inceleme yorum yapanlar var..LG fanı olduğu halde Sony upscale, görüntü işleme teknolojisi en iyi diye kabul edenler var..

    Sony X pro / 4K pro çip kullanıyor XCA7/XCA8..Upscale, Zoom, Pan olayları çok iyi..Samsungu üstün yapan nedir? Q-Led olması dışında

    Sadece Q-LED Tv ler güzel derseniz anlarım, Q-Led özel teknoloji, 5 yıl ölü piksel garantisi var..Ama Smasung genel Tv lerdi diye ayırmayın..Samsungun kendisi bile sadece Q-Led serisine ölü piksel garantisi veriyor,,,

    Tekrar yazayım Magazada Demolara bakıp Tv alınmaz..Evinizde izlediğiniz Uydu/Kablo..en fazla 1080p yayına göre izleyip görürsünüz görüntü farkını veya pikselleşmeyi veya pastelleşmeyi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 19 Eylül 2017; 23:24:11 >




  • Sony nin Samsung'un ya da lg nin ne kullandığı umurumda değil ben son kullaniciyim ve çeşitli çözünürlükte test videoları ile tv nin verdiği son görüntüye bakarım hangisi hoşuma giderse bence iyisi odur ben Sony 9005 i beğenmedim başkası begenebilir ben genelde Sony nin resim kalitesini zaten beğenmiyorum kardesimde 50 inç 805 c ful HD var onu da begenmiyorum bence resim kalitesinde ne Sony ne lg ne de Samsung Panasonic in yanından bile geçemez ama Panasonic maalesef destek konusunda tr de zayıf olduğu için esamesi okunmuyor. Fakat Sony Samsung ve LG üçlüsüne göre bence Samsung ve LG nin resim kalitesi Sony den daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar film-dizi-oyun için motionflow seçeneğini ne seçiyorsunuz. Bende gerçek sinema seçili oyunlar için ise standartta.Bir de film modu ne işe yarıyor. Onun bir etkisini göremedim şimdilik açık konumda.Hareketli görüntüler için sizin bir öneriniz var mı yapmamız gereken.Motionflow yumuşak falan seçince hareketler gerçek hayattan uzaklaşıyor zaten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam belli ki arkadas pastel tonlari seviyor, kizmaya gerek yok. Samsung ve Lg gercekten kendisine Sony’den daha basarili gelebilir. Cunku renk tonlari ciddi anlamda farkli bu markalarin.

    Ses ve goruntu kisiden kisiye farklilasabiliyor, genel kani Sony’nin goruntu anlaminda daha iyi oldugudur bahsi gecen iki markaya gore.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wNchstR -- 20 Eylül 2017; 3:37:58 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam merhaba.55xe9005 var kanal listesi yedekleme ya da yükleyebilme nasıl oluyor acaba ?
  • Burada xe9005 sahibi bir arkadaş samsung q7 nin daha iyi görüntü verdiğini söyledi ben de bunun üzerinden yorum yaptım ve bunun doğru olduğunu söyledim ne var şimdi bunda anlamadım? Hiç bir marka babamın oğlu değil bir marka üzerindeki olumsuz eleştirileri ya da fikirleri karalama olarak algılamak çok yanlış. Firma reklamları ya da bazı test sitelerinin verilerine bakarak tv alınmaz son sözü insanın gözü söyler. Efendim işte sony şu görüntü işlemcisini kullanıyor yok efendim işte bunda quantum panel var geçiniz bunları gözümün gördüğünü söylerim. Şu an evimde iki panel kullanıyorum biri 2011 model panasonic 47et5e diğeri 2017 samsung 55mu9000, samsungu evkur dan ödeme şartlarıma uygun olduğu için birazda mecburiyetten aldım. Şunu net söylebilirim 2011 model panasonic in resim kalitesini ne sony ne samsung ne de lg yıl 2017 veremiyor hele sony hiç veremiyor bu benim düşüncem sen beğenebilirsin ama bu kadar da karşı fikirlere kapalı olmamanı tavsiye ederim.




  • Arkadaşlar TV yi alacağım ama kredi kartımın limiti 5500 TL sitelerde genelde 5900-6000 arası gidip geliyor Limit yetmediği için internetten alamıyorum. İstanbuldan alabileceğim bildiğiniz bir mağaza var mı Teknosa,Vatan da felan pahalı zaten.
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.