Şimdi Ara

Smart Recovery Pro güvenlik yazılımı video incelemesi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
22.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: rueta

    buna benzer 1-2 prog denedim ayrıca sizin verdiğiniz linkteki programında deneme sürümünü indirip denedim..bu programlarda şöyle bir sorun var..windows un disk birleştirme özelliğini kapatıyorlar..sistemi ancak programın konsolundan alınan anlık görüntülerle berbaer defrag edebiliyosunuz..ve C ye kaydedilen örneğin 500mb büyüklüğündeki bir dosyayı sildiğinizde size o 500 mb geri verilmiyor..bu programdada böyle bişey var mı? ancak anlık görüntü defrag ı yaparsanız bir kısmı veriliyor..

    o kötüymüş ya
  • Arkadaşlar bu üründen aldım. Denemesinide yaptım bunu günlük olarak hergün saat 13:00'da anlık görüntü alması için ayarladım. Görüntüyü aldıktan sonra windows klasörünün içindeki bir çok sistem dosyasını silerek xp'nin çökmesini sağladım. Baktım xp açılmıyor restart atarak tekrardan başlattım pc yi ve programın içine girdim başlangıçta sistemi bir önceki anlık aldığım sistem geri yükleme noktasına getirdim. Verilerime baktım sapasağlam duruyor hiç birşey olmamış gibi başarılı çıktı.. ve ürünü sorunsuz kurdum. Fakat emin olmadığım şeyler var onları sizlere sorayım;

    1-) Bilgisayarımda C, D, E, sürücüleri var bölünmüş alanlar hepsi.. C sürücüsünde XP Pro. yüklü D sürücüsü şimdilik boş ama vista ultimate kuracağım müsait olduğum bi zamanda E sürücüsünde ise asıl yedeklemek istediğim dosyalar var bunun için almıştım zaten bu ürünü. Ben E sürücündeki sakladığım office dosyalarının bulunduğu klasörü C sürücüsü yani xp nin yüklü olduğu sürücüye kısayol oluşturarak işlemlerimi yürütüyorum. Şimdi sormak istediğim ben bu 3 bölünmüş alanlardaki verileri silip sistemi geri çağırsam peki aynı veriler tekrardan geri gelirmi zira 3 farklı bölüm var...???

    2-) Bilgisayarımızda sildğimiz dosya büyüklüğü en fazla kaç mb veya gb olmalıdır ki sistemi geri çağırabilelim? Mesela ben 10gb veya 20gb büyüklüğünde veriyi sildim diyelim bir önceki anlık görüntüye geri çağırdığımda sistemi bu büyük verilerim geri geliyormu?

    3-) Şimdi biz anlık görüntüsünü alarak sistemin yedeklenmesini sağlıyorduk. Video incelemesini yapan arkadaşımız anlık görüntü image dosyalarını hdd içinde sakladığını belirtmiş. Peki ben diyelim anlık görüntüyü aldıktan sonra Smart Recovery Pro Orjinal porgramını silersem veya kaldırırsam anlık görüntürü tekrar geri çağırabilirmiyim?

    4-) Anlık görüntüyü aldık yedekledik canım sıkıldı taktım xp cdsini restartımı atıp kurulum yapacağım geldik kurulum ekranına bölüm silme oluşturma format atma ekranına... Varsayalım C sürücüsünde xp kullanıyordum tutttum buna format attım sonra vazgeçtim keşke atmasaydım dedim ve aklıma sistem geri yükleme geldi peki bu şekilde format atmadan önceki sistem geri tekrardan bir önceki anlık görüntü aldığımız yedeklemeye geri çağırabilirmiyiz?

    Arkadaşlar biraz sorular zor gibi duruyor galiba ama ben bunu şirketimde kullanıyorum benim için veriler çok önemli burdaki zira bunlar olumsuz sonuçlar verirse bırakın smart recoverye 40 ytl vererek almaya 1.000 adet alıp taksam dahi beni kurtaramaz... Onun için şirketimdeki verileri her koşula rağmen kurtarıcı görevini üstlenmesini istiyorum bu ürünün... Cevaplarınızı ve yorumlarınızı bekliyorum.




  • arkadaşlar ne zamandır yazmışım hayla bir cevap yok sorduğum sorulara
  • arkadaşlar, benim ürün etkinleştirme lisansım bitti ne yapacağım. bunun bi destek sitesi yok mu?
  • @echolist

    Ürünü kaldırmadan önce USB key i takıp lisansı geri almalısınız. Eğer bu işlemi yapmazsanız USB key bir sonraki kurulumda işlevini yerine getiremez. Lisans dosyasını kurtarma fırsatınız yok ise programı getiren kont bilgisayar ile irtibata geçmelisiniz...
  • Konun ilk mesajlarını ve videoyu izlediğimde hemen içimden bir teşekkür mesajı yazasım gelmişti.Hatta bende belki ilk defa kalkıp lisanslı bir ürünsatın alıcaktım...Ama konun içlerine daldıkça bütün hayallerim bi anda suya düştü...

    Genede en iyisi ve zararsızı internetten crack- serial araştırmak herhalde

    Not: video inceleme harkulade olmuş . teşekkürler anlatım için...
  • Satın almak istiyorum fakat anlayamadığım birşey var: Bu bir sistem yedekleme olmuyormu ,bu durumda yedek nereye kaydedilecek ,ne kadar yer tutacak?
    Acronis ve norton ghost gibi programlarda bunlar önemliydi bizim için.Smart Recovery ise bu işlevi nasıl hallediyor öğrenmek istiyorum.Çünkü Windows un kurulu olduğu harddiskimin "C"partisyonu 9 GB büyüklüğünde. Ben bunu nasıl koruyacağım anlayabilmiş değilim.Belki bu konuda Ben zayıfım;yanıtlarsanız sevinirim.
  • satın alıyorum...
  • rollback diye bir program kullandım aynı bu program gibi bir araştırın bence
  • selamlar
    bende bu ürünü aldım hatta iki sefer
    birincisinde usb keyi kaybettim
    yalnız dikkatinizi çekeceğim bir husus var
    xp de çok güzel çalışıyor. nerede görüntü alırsanız istediğiniz zamanda oraya geri dönüyor. arada kurduğunuz programlar da gidiyor.
    xp için mükemmel
    vistada denedim iki sefer hata verdi. geçen sefer yine vistada kurdum yönetici olarak kurdum. programın otomatik açılması her seferinde engellendi. manuel açıyordum. en son temiz bir vista kurulumu yaptım. sp1 yükledim ve programı kurdum. otomatik başlamasını aktif etti. ama henüz bir geriye dönüş yapmadım.
    vista kullananlar eğer ücret verip alacaksanız internetteki rollback vistada mükemmel çalışıyor.
    onuda kurup denemiştim fakat süresi bitmeden ücretini ödeyip register yapmanız gerekiyor. yapmazsanız program pasif hale geliyor.
    inşaallah şimdi denediğim sp1 den sonra kurduğum iyi çalışır rollback 60 küsur dolar. aslında verilir. niye derseniz
    programı yani vistayı ilk kurulumdan updatelerden ve sp1 den sonra bir imaj alırsanız ikinci olarak devamlı bilgisayarınızda kullandığınız programları kurup yine bir imaj alırsanız sonrada iyi olur sonrada her zaman kurup kaldırdığınız programları kurarsınız ne zaman bilgisayarda problem çıktı veya beğenmediğiniz işler olmaya başladı son imaja geri dönersiniz.
    format derdi bitiyor böylece
    ben ilk kurulumu bitirince imaj alıyorum. sonra yolunda gitmeyen bir şey olursa o imaja sanki yeni format atmış gibi geri dönüyorum.
    selamlar




  • vİDEO İÇİN TŞK..
    Bende almayı düşünüyorum aslında ama benim de anlamadığım şeyler var bu ürün ile ilgili En basitinden ;
    şimdi elimde yeni bir windows va,yeni kurulmuş direk bunu taktığımda ve yedeklemeyi yaptım diyelim. Sonra belli bir süre geçtikten sonra doğal olarak bu süre içinde birsürü veri kaydedilmiş olyor bilgisayarıma (resim mp3 falan..) ve birden bilgisayara virüs giriyor veya çöküyor..İşte yeniden başlattıktan ve programı çalıştırdıktan sonra Windows nasıl bize geliyor ? Yani ilk halinde yedekleme yaptığım haline mi dönecek yoksa windowsuma kavuştuğumda sonradan kaydettiğim verileri de bulabilecek miyim ?
    Eğer bulabileceksem virüsler de bulunur o zaman,temizlenmemiş olurlar doğal olarak ?




  • Alıcak arkadaşlara şunu söyleyeyim 1 anahtarı istediğiniz kadar pc de kullanabiliyorsunuz
    ben evde işte ve dizüstünde kullanıyorum nasılmı.

    üçünede smartı yukledim 30 gün dolunca deneme sürümü bitti dedi bende usb satın aldım diz üstüne taktım etkinleştirdim görüntü aldım lisansı geri usb ye attım sonra deskop pc ye aynısını yaptım. hangisini birleştirme görüntü almam gerekirse usb yi ona takıyorum letkinleştirip işlemi yapıp geri usb ye atıyorum böylece birden fazla pc de kullanıyorum.
  • arkadaslar konu hortlamis gibi olucak ancak bu programla beraber gelen cd nin icindekileri biri upload ede bilirmi ben cd yikayp ettimde
  • quote:

    Orjinalden alıntı: fredi_nlo

    arkadaslar konu hortlamis gibi olucak ancak bu programla beraber gelen cd nin icindekileri biri upload ede bilirmi ben cd yikayp ettimde


    CD elimde var. Upload ediyorum. Bitince bu mesajı editlerim. ,


    Link:
    http://uploaded.to/?id=bhg1wj



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SSH -- 26 Aralık 2008; 23:07:19 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: SSH

    quote:

    Orjinalden alıntı: fredi_nlo

    arkadaslar konu hortlamis gibi olucak ancak bu programla beraber gelen cd nin icindekileri biri upload ede bilirmi ben cd yikayp ettimde


    CD elimde var. Upload ediyorum. Bitince bu mesajı editlerim. ,


    Link:
    http://uploaded.to/?id=bhg1wj

    saol kardes allah razi olsun




  • ya şu an hala satılıyo mu bu yazılım?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.