Şimdi Ara

Sinemia Özel Sinema Kulübü | Ana Konu | Güncel Bilgiler Burada | (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.943
Cevap
112
Favori
282.127
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sinemiada sistem değiştimi bugün checkin yaptım innial karta para yüklenmedi sinemia desteğe yazdım bana bir kod geldi.Artık kod mu gönderecekler.Kod göndereceklerse desteğe yazıncamı gelecek yazmadan mı gelecek.Kodla bilet aldığım sinema biletinde harici fatura ödemeli giriş belgesi yazıyor.bir bilette para ile aldım o 13 TL iken kod ile aldığım 6.36 TL



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackdiamond067 -- 31 Mart 2016; 21:43:25 >
  • blackdiamond067 kullanıcısına yanıt
    Normalde kodu checkin yapar yapmaz veriyor uygulama . Cinemaximumlarda büyük ihtimal artık hep kod verecek fırsatbufırsat sitesinde satılan kodlardan almışlar onları kullandırtıyorlar. Sinemia iyi güzel hoş ama bu koşulsuz savunanları anlamıyorum . Bilet parası karttan çekilmedi an iptal ediyorlar üyeliği peki bunların karttan parayı çekmeyi denemeden çekemedik diyip iptal etmeyecekleri ne malum ? Yada limitimiz olsa bile banka ile alakalı bi ödeme olmamasından dolayı iptal ederlerse ? Bu çok saçma parayı talep etmeleri lazım haberimiz olmadan sen parayı vermedin kartını iptal ettik demeleri bu işin kurnazlığı bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yeter41

    Bilet parası karttan çekilmedi an iptal ediyorlar üyeliği peki bunların karttan parayı çekmeyi denemeden çekemedik diyip iptal etmeyecekleri ne malum ? Yada limitimiz olsa bile banka ile alakalı bi ödeme olmamasından dolayı iptal ederlerse ? Bu çok saçma parayı talep etmeleri lazım haberimiz olmadan sen parayı vermedin kartını iptal ettik demeleri bu işin kurnazlığı bence

    bu kısmı anlayamadım hangi parayı karttan çekemeyince iptal ediyorlar üyeliği
  • blackdiamond067 kullanıcısına yanıt
    Hocam o kısım sizle alakalı değildi genel bi olay var sinemia Hakkı'nda checkin yapmayıp bilet alanların kredi kartından bilet bedelini temin ediyorlar bazı arkadaşların kartlarında limiti olmadıgı için cekememişler ve uyarı yapmadan iptal etmişler bende bu konu Hakkı'nda söyledim uyarmadan iptal etmeleri saçma diye sonuçta limit olsa bile belki banka kaynaklı sorun çıkabilir belki sinemia hiç para çekmeyi denemeden para çekemedim der iptal eder bunu bilemeyiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeter41 Y kullanıcısına yanıt
    anladım kardeş teşekkürler.
  • bu illegal değil olayı ocak ayından beri devam ediyor arkadaşın satışları çok düşmüş olacak ki en ufak fırsatta konuda türüyor ben size demiştim mağdur olacaksınız diyolar. mantar gibi de yeni üyelik olan arkadaşlar türedi iptal olan. birisi check in yaptım bilet almadığım için üyeliğim iptal edildi dedi bugün arkadaş dün check in yaptım bilet almadım dedi bugün mesaj atmış sinemia gayette güzel olarak gerekli düzeltmeler yapılmıştır herhangi bir problem yoktur dedi. iptal edecek olsa o arkadaşı da ederlerdi. ayrıca bana bu sitede en mantıklı gelen yorumlardan birisi abuabuabu nickli arkadaşın mesajı oldu.

    quote:

    Sinemia ile baya arastırma yaptım edindigim bilgiler su sekilde.

    Sinema sektörünün kötü durumda imiş bir cok avm de sinema salonları kirasını zor cıkarıyormus.

    sinemaya giden sayısının oldukca azaldıgını ve masrafları bile zor cıkarmaya baslayan sinemalar. Büyük filmler dısında salonların hic dolmadıgından devamlı zararda olmasından dolayı bir cok sinema kurulusunun gayri resmi olarak birleserek resmi bir olusum olan sinemia adlı olusumu kurmuslar.

    Burada asıl amac kar etmek. Simdi siz nasıl kar edecek 59 tl ye 1 ay üyelik alıyorum 15 film izlesem 150 tl tutar diyorsunuz ya aslında bu hesap yanlış.

    Şimdi sen bu kart olmasa ayda kac kez sinemaya gideceksin 1 bilemdin 2 hadi cok güzel filmler geldi 3 diyelim. 3 filmin toplamı ne kadar yapıyor 36 tl. Ama bu üyeliğin olmasa sen ayda 3 kez bile gitmezsin.

    simdi adamlar (sinemacılar) toplanıyor ve bos salonları doldurmak icin bu olusumu kuruyor. Sende hergün sinemaya gidecegim hevesi ile kart alıp bir anda ayda maksimum 36 tl (ki bunu bir cok kisi harcamıyor) verecegin sinema harcamanı 59 tl ye cıkartıyorsun.

    Simdi düsün, burada salonları bos dururken sana hiç harcamayacagın 59 tl yi harcatan sinemia mı karsız olabilirmi. Sonucta 6 aylık üye olsan 6 ay boyunca harcamayacagın parayı adam senden tek seferde alıyor. Zaten hafta ici salonların hepsi bos dolarsa hafta sonu doluyor. senin her gün sinemaya gitsen bile sinemia nın bu isten zarar etme durumu olamaz. Çünkü adamlar zaten senin normalde yapacagın bir harcamanın üstünde bir harcama yaptırıyor.

    Haa sen burada ayda 4 filme gidersen paranı cıkarmıs sonrası filmlerde de kar etmiş oluyorsun ama zaten gidecegin filmler normalde para verip gitmedigin filmler oluyor ve bu iste zarar eden olmuyor.

    Sen bir cok film izleyerek kar ediyorsun.
    Sinemia sana 1 ayda harcamayacagın parayı harcatarak kar ediyor.
    Sinema salonlarıda zaten bos olan filmleri izleterek kara geciyor.

    Sonuçta interneti aktif kullanan herkes herkes zaten bütün filmleri izler burada sizin satın aldıgınız sey aslında ortam ve filmin erken izlenmesi oluyor. Yani burada sinemia oldukca karlı bir cok kisiye 6 ayda harcayamayacagı parayı harcatıyor.




  • fantastik74 kullanıcısına yanıt
    Aslında rıfat oğuz un bir cok videosu vardı youtube da ama silinmiş galiba bulamadım.

    Bir tanesinde arkaplan işleyişini. Sinemanın büyükleri ile anlaşma yapınca küçük salonların otomatik olarak kendilerine gelip anlaşma yaptıgını anlatıyordu. Mobilde oldugumdan bulamadım bulursam eklerim.

    Hele bir tane videoda belirli bir üyedeb sonra filmler için afiş haber vs yaparak cidde bir getiri sağlayan anlaşmaya imza attıklarını söylüyordu.

    Zaten artık siteleri sinemalar.com kafar tıklanma alıyor ve yakında bu alanda tek olurlar diye düşünüyorum. Bunun getiriside oldukca fazla olacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kontrol ettirdim herhangi bir problem yokmuş hesabımda, dedim mağdur olmak istemiyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 1 aydır kullanıyorum 18 filme gittim cekkin yaptım girdim hiç bir sorun yaşamadım nazar değmesin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7nbitirdin 7 kullanıcısına yanıt
    Ne yazdınızki destege

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abuabuabu A kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=x85XJUKaZQ0
  • Fake hesap ya da yazdıkları doğru da olabilir. Gidersin mahkemeye, şikayetin görülür karara bağlanır. Tabii sinemia'nın sorunlu olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Bende sinemia kartı için yeni başvurdum. Yarın öbür gün kartım gelecek. Tecrübelerimi forumda paylaşacağım. Yalnız sinemianın kuralları sert mi? Evet sert. Yeni bir sistem. İleri de biraz daha esnek hale getirebilirler belki. Yalnız forumda okuduğum kadarıyla ileri tarihli bilet alımlarında çok sıkıntı çıktığı veya sinema gişelerinde kalabalık olduğu zaman check in sorunu vs. Bence sinema gişelerinde daha uygun zamanlarda check in yapıp bilet almalı ve filme girilmeli ve ileri tarihli bilet ise hiç alınmamalı. Sistem ne zaman esnek ve kullanıcıya rahatlık sağlayacak şekilde düzene girer o zaman herkesin benimseyeceği konuma gelir diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C18F35D20 -- 1 Nisan 2016; 10:08:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: abuabuabu

    Ne yazdınızki destege



    Merhaba xxx
    İlginize teşekkür ederiz
    Üyeliğiniz aktif ve kullanılabilir durumdadır, üyeliğiniz ile ilgili bir problem görüntülenmemektedir
    Sinemia ile keyifli seyirler
    Saygılarımızla,
    Sinemia Destek Ekibi

    ----
    Bir sürü şikayet var bu aralar gerçi onlar kural ihlali yapmışlar ama bir kişinin şikayeti dikkatimi çektide o yüzden sordum.
    - Bizim üyeliğimizde sıkıntı yok değil mi, ara ara soracağım böyle sorunlar bizde yaşamayalım unuturuz felan. Bilgi verirseniz seviniriz.
    iPhone'umdan gönderildi

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba;

    Arkadaşlar nerdeyse herşeyi okudum hiç hoş olmayan durumlar oluyor tabi kim gerçeği söylüyor kim yanlış söylüyor bilemicem ama mutlaka arada gerçekten hiç hatası olmadığı halde iptal olanlarda vardır. O arkadaşlara geçmiş olsun.

    Şimdi sinemianın eğer ki sinemalarla bir anlaşması yoksa checkin yaptıktan sonra hangi filme girdik(filme kaç kere girdiğimizi nerden bilicek anlamında?) hangi saatte ki seansa bilet aldık girdik (checnkden sonra en fazla 5 saat sonrasına bilet alabiliyormuşuz?) filme bilet aldık katılmadık nerden bilecek ?

    refarans numarası veriyor diyorlar şimdi checkn yaptı biri ref numarası verdi bunu bi baska sinemada ilk 30 dakka içinde baskası kullanmış olsa nereden bilecek ? 30 dakka sonra kullanılıp kullanılmadığını anlayabilir ama nerde hangi filme kullanıldıgını nasıl anlayacak ?

    3d film dıye check in yaptın 2 d filme girdin diyelim ee nereden bilecek hangi filme girdiğini ?

    burda bir sorun var kredi kartından yapılan işlemin koduyla sinema biletinin bir bağlantısı mı var diye dusunuyorumda yok yani kredi kartı posuyla bir bağlantısıda yok yani sinemianın hangi filme girdiğini ve hangi saatteki seansa girdiğini hiçbirşekilde bilemez ?

    bunun bir yolu var mı bilmelerinin çok düşündüm ama yok. referans koduyla girince hadi bir nebze neye nasıl kullanıldı öğrensin ama kart kullandırdıgında hiç bilemez.

    sinemia bir kural ihlali var diyorsa bir suçlamada bulunuyorsa suçlayan kişinin ispat etmekle yükümlüdür.

    bende basladım 10 gün oldu böyle seyler duyunca endişe ettim ileri tarihli film almadım hiç zaten bunları duyduktan sonrada almam

    ben iyi niyetle bilet alırken öğrenciyim diyorum fiyatı az ödüyorum sinemiaya kartla ve gitmiceksem sırf almıs olayım dıyede billet alıp bırakmıyorum öyle.

    şimdi bazen öğrenci bileti alıyorum bazen normal tam bileti alıyorum sinemia bunları anlayabiliyor mu ?

    bu sistemin işleyişinde bişeyler var bişey üzerinden takip ediyolar ama ben çözemedim.

    suistimal edilmek istense daha fena seylerde var ama burda kurdun aklına kuzu sokmak istemiyorum

    umarım herkes düzgün iyi niyetle kullanır bizde mağdur olmayız.

    bu dediklerim hakkında bilgisi yada tahmini olan varsa dinlemek isterim teşekkurler




  • yeter41 Y kullanıcısına yanıt
    Dediginiz gibi bence de uyari yapmadan iptal edilmesi dogru degil birkac sayfa once de bununla ilgili bir yazi yazmistim fakat soyle bir durum var ki sinemianin uyari yapmadan iptal ettigine dair bir kanut da yok sadece burdan yazan ya yeni uye olmus ya da cok az mesaj sayisi olan ( bunlara fake demiyorum ama fake olma ihtimalleri cok yuksek) kisilerin beyanlari var. Kimse kimseyi kosulsuz bir sekilde savunmuyor burda dusuncelerimizi belirtiyoruz. Bu iptal ile ilgili arastirma yaparken eksi sozlukte soyle bir entry e rastladim.
    https://eksisozluk.com/entry/59564289
    Burda da arkadasin uyeligi iptal olmus fakat hic de burdakilerin dedigi gibi sorup sorusturmadan degil gayet arkadasa 2 defa sormuslar onay veriyormusunuz diye vermiyorum demis oyle iptal olmus. Olmasi gereken sistem de bu ama nedense bu forumda iptal olanlarin hicbirine ne sorgu ne sual yapilmis. Fake olabilceklerini dusunme sebeplerimden biri de bu iste.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mstfasngl kullanıcısına yanıt
    quote:

    Sinemia'nın sinemalarla anlaşması var. Aşağıdaki video Sinemia'nın CEO'suna ait, Kolektif Explore için çekilmiş videoda kısaca Sinemia'yı tanıtıyor ve bazı sorulara cevap veriyor. Bir başka videosunda da önce sinemalarla anlaşmamız yoktu ama sistem duyuldukça sinemalar anlaşma yapmak için bizlere geldi diyordu diğer videoları izlersen onu da bulabilirsin geçen gün bir arkadaş burada paylaşmıştı bu videoları.
    Kolektif Explore | Sinemia - Rıfat Oğuz - Nasıl kar ediliyor?

    Daha once yazdigim bir mesajimdan alinti yaptim Sinemalarla anlasmasi oldugu icin bu tarz olaylari anlamalari cok zor olmasa gerek kurallara uygun bir sekilde sistemi kullandigimizda da bir sorun olucagini sanmiyorum. Ben de ayni sizin dediginiz gibi olabildigince iyi niyetle kullanmaya calisiyorum sistemi biletleri ogrenci olarak almaya calisiyorum, gozlugum varsa yanimda goturmeye calisiyorum cunku biz sistemi ne kadar kotu kullanirsak sinemia batarsa ucu yine bize dokuncak sistemin aciklarini bulmaya veya suistimal etmeye ne gerek var sonucta bize vadettigi seyi her gun sinemaya gidebilmeyi kartla veya kodla bir sekilde sagliyorsa onemli olan budur bence. Aramiza hosgeldiniz umarim siz de herhangi bir skinti yasamadan doya doya filmlerin tadini cikarirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KentorKhiron -- 1 Nisan 2016; 3:10:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar merhaba;

    Başımdan geçen üyelik iptalinden bahsedeyim. 29 martta ileriye dönük bilet aldım. Akasya avm de 30 mart 17:45 seansına. O saatten 15 dk önce sinemada bulundum. uygulamadada 17:15 -18:15 arasında check-in yapabilirsiniz yazıyordu zaten. 17:30 da check in yaptım .Filme girdim. Eve geldim mailde check -in yapmaığım ve sistemi kötüye kullandığımla alakalı mail attılar ve üyeliğimi iptal ettikleri yazıyordu. Bu durumu maille ve facebook desteğe sormama rağmen kopyala yapıştır cevap verdiler. 6 aylık üyelik almıştım. üyeliğimin 39. gününde ya sistemlerinin yanlışlığı ya da bilerek yapmış oldukları iptalle mağdur edildim. Biz burada sinemia nın uygun fiyat politikasından bahsetmiyoruz. Sonuçta müşteriyiz. Ama sistemi normal kullanmamıza rağmen yapmış olduğumuz check in i yapmamış olarak göstererek bizi yalancı duruma düşürmesi inanılmaz koyuyor adama. Check-in yaptığını kanıtlayamıyorsun istediği gibide at koşturabilirler. Bugün cuma. Eğer bi yanlışım varsa Allah belamı versin. Umarım sistem hatasıdır. Bekleyip göreceğiz. Herkesin başına gelebilir. Bu yüzden bilgilenirmek istedim arkadaşlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi can1907 -- 1 Nisan 2016; 4:39:45 >




  • Burda birçok kullanıcının fake hesaplardır diye düşünüp uydurma bilgiler verdiğimizi sanıyorlar. Başlarına gelmeden bilemezler zaten. Zaten buraya neden boş yere yazıyorum buna da anlam veremedim. Komedi yahu! Herşeye ön yargıyla, şüpheyle bakmak ne kadar doğru. Burda mail yazışmaları, hesap hareketleri ve diğer bilgilerle çok rahat ispatlarım elbette. Ancak, bunların bu aşamada paylaşılması ne kadar doğru onu bilmem. Çünkü, olayı Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıyacağım. Bundan sonra da yazmam zaten. İster inanın ister uyduruyor diyin. Sanırım siz de Sinemia çalışanısınız. Buraya dolandırıcı firmanızı savunmaya gelmişsiniz. Tüketici Hakem Heyeti ile sorunu çözeriz. Oldu oldu, olmadı haram zıkkım olsun! Allah binbir türlü cezalarını versin derim geçerim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun yine kod verdi check in'den sonra. Yine uzun ve aptal bir gişe kuyruguna girmek zorunda kaldim. En az yarim saatim bosa gitti kuyrukta. Marsclub kartran faydalanamamam da cabasi.

    Sinemia'ya

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün ikinci defa kod verdi 3D filme girecektim 3D gözlük parası istediler.

    Bende ne filme girdim ne de bilet aldım
    Yok böyle birşeyya...
    Sinemia yanlış yapıyosun !
    Hani bizi madur etmeyecektin ne oldu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.