Şimdi Ara

[SIFIR JELATİNLİ] ASUS RT-N11P, Kablosuz-N300 3-in-1 Router/AP/Range Extender

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ASUS RT-N11P, Kablosuz-N300 3-in-1 Router/AP/Range Extender (Menzil Arttırıcı)

    3 YIL GARANTİLİ, FATURALI, JELATİNİ dahi açılmamıştır.

    Ürünün web sayfası: https://www.asus.com/tr/Networking/RTN11P/

    [SIFIR JELATİNLİ] ASUS RT-N11P, Kablosuz-N300 3-in-1 Router/AP/Range Extender [SIFIR JELATİNLİ] ASUS RT-N11P, Kablosuz-N300 3-in-1 Router/AP/Range Extender

    Geniş Alanlar için 3-in-1 Router/AP/Range Extender

    ASUS RT-N11P, küçük işletmeler, evler ve ofisler için özel olarak tasarlanmış, kablolu ve kablosuz bağlantı desteği sunan bir 300Mbps Kablosuz N router cihazıdır. 2T2R MIMO teknolojisine ve iki adet yüksek güçlü 5dBi harici antene sahip RT-N11P, gelişmiş kablosuz performansı ve geniş kapsama alanı ile HD video, VoIP görüşmeler ve online oyunlar için idealdir. ASUS'a özgü Quick Internet Setup (Hızlı Internet Kurulumu) ve Grafik Kullanıcı Arayüzü ile RT-N11P'yi herkes kolaylıkla kurup yönetebilir! Dahası, RT-N11P'nin 4 SSID desteği sayesinde Internet bağlantısı ve bant genişliğini rahatça ayarlamak mümkündür.

    Güçlü sinyal ve geniş kapsama alanı
    Yüksek güçlü 5dBi harici antenler, büyük evler ve ofisler için gelişmiş sinyal gücü ve geniş kapsama alanı sunar. Bu tasarım, farklı katlarda birçok cihazın yer aldığı çok katlı mekanlar için de idealdir.


    Misafir Ağı Erişimi ile Güvenli Wi-Fi Ağı
    Kişisel parolanızı ya da ağ kaynaklarınızı paylaşmak zorunda kalmadan İnternet bağlantınızı misafirleriniz ile güvenli bir biçimde paylaşabilirsiniz. ASUS Misafir Ağı, her biri kendi parolasına ve kullanım sınırına sahip üç ayrı misafir ağını destekler. Misafirler birincil ağınıza veya diğer bağlı cihazlara erişemezler.


    ASUSWRT ile gelişmiş kontrol ve optimizasyon
    ASUSWRT Dashboard arayüzü ağ kurulum, izleme ve kontrol uygulamalarını bir araya getiriyor. Tamamen yeni olan bu arayüz tek bir noktadan ağ üzerindeki tüm cihazları takip edip yönetmenizi sağlar ASUSWRT'yi deneyin.


    3 Adımda Kolay Kurulum
    ASUS router'ınızı 30 saniyeden kısa zamanda ve sadece 3 basit adımda kurmak için akıllı telefon, tablet veya bilgisayarınızı kullanın. Tek yapmanız gereken kabloları router'a bağlamak, bir Web tarayıcısı açmak ve sizi bir an önce Internet'e bağlayacak olan kurulum sihirbazını takip etmek.
    1. Adım: Web tarayıcısını açın.
    2. Adım: Kullanıcı adı/Parolayı girin.
    Step3: Done!3. Adım: İşlem tamam!


    Wi-Fi ağını hızla ve kolayca genişletin
    Evrensel repeater (tekrarlayıcı) modu, herhangi bir standart kablosuz router'ın Wi-Fi kapsama alanını anında genişleterek daha geniş alanda, hatta birden fazla katta kesintisiz ve hızlı bir bağlantıya sahip olmanızı sağlar.


    VPN Sunucusu Desteği
    İstediğiniz her yerden verilerinize ulaşmak ve Internet’te dolaşmak için kolaylıkla bir VPN sunucusu kurabilirsiniz. PPTP şifreleme sayesinde veri iletimi güvenli bir şekilde sağlanır.


    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma KAPALIDIR..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!Ğ!DO -- 7 Eylül 2019; 6:49:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



    ______________________________


    Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 10 ürün





  • PM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.