Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2023 (5421. sayfa)

5 sn
288.891
Cevap
4.622
Favori
47.010.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1052 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
4. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 54195420542154225423
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: joliva

    Bu tek dilim / tek sınır / tek ötv = % 65 çok konusulmaya başladı ?

    15 mart ı görmeden inanmak zor tabi

    Bence mevcut ötv sistemi değişmez.

    Dolaylı olarak Döviz/TL rasyosunu düşürdüğü kanaatindeyim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quxall Q kullanıcısına yanıt
    İmpression Passat'da dijital klima bile yok.İmpression Golf de ayni onun gibi olur
  • AnkAdA A kullanıcısına yanıt

    Bayiye gittim bir indirim beklendiğini soyledi. Ama 75 12 ay sifir faiz kalkabilirmis.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasanmerto kullanıcısına yanıt

    çok doğru kesinlikle, benzinli az yakıyor 6-7 litre diye itibar etmeyin.


    aynı şekilde 1.5dizel ile ortalama 4 litre yakıyordu araç, kışın hep yokuşlu yerlerde zorlaya zorlaya kullansam bile 5 litre yakıyordu.


    aynı aracın benzinlisi ise ortalama 7-7,5 litre yakıyor, bu da biraz dikkat ederek bir kullanım. eğer dizeldeki gibi dikkat etmeden kullanırsanız 9-10 litreyi görmesi içten bile değil.


    o yüzden özellikle çok km yapacak arkadaşların bunu dikkate alması iyi olur, benzinli 6-7 litre yakıyor diyen de elbette yalan söylemiyordur doğru, ama kullanıma göre yakıt çok fazla artabiliyor. golf 1.2 tsi'yi çok dikkat ederek rahat 5.5-6 litre ile kullanıyordum, ama aynı motor aynı araçla başka arkadaş 9 litreyi görüyordu.

  • uyaran kullanıcısına yanıt

    Mümkündür hocam güzergahla da alakalı.

    Ben 1.2 puretech benzinli aracı bayiden alıp akşam 5 gibi beylikdüzünden anadoluya geçirdim ocak ayında, trafiğe rağmen 5.9 idi ortalama. Ama İstanbul'da da olsanız hafif akıcı kısımlarda ortalamaya olumlu etkisi var.

    Yaşadığım şehirde trafiksiz ama kısa mesafe ile 8 litre gibi ş.içi. çok kısa 1-2 kmlik kullanımlarda 10 litre görüyorsunuz doğal olarak ki 1.3 tce megane kullanıcıları da aynı değerleri paylaşıyorlar.

    Dizelde her zaman daha az yakarsınız ama fark biraz daha azalmış durumda yeni araçlarda. Eskiden benzinli otomatik araçlar net 10 litre ve üzeriydi. Şimdi 7-8 arası kullanılabiliyor. Dizel ise 5-6 aynı şartlarda.

    Araçların fiyatı ile oranladığınızda ise yıllık yakıt farkı oransal olarak çok önemli olmayabiliyor. Kendi aracım için hesaplandığım, 230 binlik araç yılda 3-4 bin tl fazla yakıt yakabiliyor, 3 senede 10 bin etsin. Ne 10 binler hava parası diye verildi 2020'de 😀


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: emret1907

    Emlak balonu patlayacak sabır dediler ihtiyaç dedim aldım, ev 2 katına çıktı. Bu dönemde araba alınmaz bekle cebindeki parayı tut dediler arabam 2 katına çıktı indirimli hali bile 2 katı. Eve 2.arabayı alıyorum bekle inecek diyen çok. İnşallah haklı çıkarsınız. İhtiyaç varsa sizce de uygunsa araba alın. Burada lütfen fiyat paylaşımları görelim.

    Hocam 2014’te ev alan biri 2020’ye kadar aldigi fiyata elden cikaramadi.Taki 2020’de ki kredi kampanyasina kadar.


    Zaten o zaman dagitilan bedava kredilerin hesabini bugun halk olarak hepimiz oduyoruz.


    Diger nokta ise istanbul icin konusuyorum 1 milyonluk evin kirasi 3 3.5bin arasi degisiyor.1 Milyonun aylik faizi 15 pazarliga gore 16 17 bin arasi degisiyor.Yani 2 aylik faizi ile 1 sene evde oturabiliyorsuz 1 senelik faizi ile 6 sene o evde oturup birde cebinizde nakit paraniz bulunabiliyor.


    Bu hesaplara gore balon patlak mi degil mi bilmiyorum ama o sanal fiyatlarla dolu malum sari sitenin hem aliciyi hemde saticiyi kandirdigini görüyorum




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EUS -- 3 Mart 2021; 0:26:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ÖTV zammı daha bir yılını tamamlamamışken ne zamı gelecek Allah aşkına?

    Normal hayata geçiş döneminde yapılacak bir şey varsa, o da ÖTV indirimi olmalı.

    Fiyatlar düşerken, düşüş eğiliminde iken ÖTV zammı diye milleti galeyana getiriyorlar başka bir şey değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Semsam

    İmpression Passat'da dijital klima bile yok.İmpression Golf de ayni onun gibi olur

    Büyük ihtimalle olamaz çünkü tüm kontrolleri dijital üniteye aldılar. Sadece belki çift taraflı olmayabilir.


    Keza yeni golfte Hayalet Ekran da standart olacak Leon'dan farklı olarak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • anifa A kullanıcısına yanıt

    Benzinliler içerisinde tüketim anlamında 1.0tsi+dsg farklı bir yerde, en ekonomik kombin bu. Ben vag grubunda 1.6 dizele 1.0'ı tercih ederim. Hatta 1.5 de olabilir. Fransa ve kore grubunda ise ciddi fiyat farkı yoksa dizeli tercih ederim. Dizeli tercih ettiğine değmeli, bi 300 nm tork olmalı mesela. Yoksa benzin sessizliği derim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkeril -- 3 Mart 2021; 0:32:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pençe_1982 kullanıcısına yanıt

    Satış hacmi belki %1 bile olmayan elektriklilere bile zam geldi kısa süre içinde hatırlamakta fayda var.

  • Gruplarda gördüm , Honda mutluhan civic Eco elegance 240 bin TL . Geçen hafta 250 deniyordu , bu hafta 240 dan bulunmaya başlamış .

    Meraktan soruyorum flamexpack corolla , Eco elegance civicden daha mı dolu? Fabrikasyon LPG zaten aradaki fiyat farkını kapatır diye düşünüyorum . Alıcı değilim .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pençe_1982

    1 haftadır düşüşe canlı şahitlik ediyoruz.


    Şubatın 2. haftası 325'den aşağı kesinlikle düşmeyecek dedikleri Octavia'ya bugün 295.000 TL teklif ettiler.


    Düşmemiş mi?

    Yalnız yeni ve boş bir donanım var orada. Premium değil Elite donanım geldi o fiyata ki hayalet gösterge ve büyük multimedya ekranı yok bu donanımda.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: keyn

    VW 2020 modellere nazaran 2021 modellerde liste fiyatinda Passat Business icin 8.000TL, Elegance icin 10.000TL zam yapmis...

    Bunu söyleyen kimse büyük keklemiş seni. Veya sen insanları yanıltmaya çalışıyorsun. Ortası yok.

  • Bu benzin dizel farkı 30-40 bin vermeye değmez muhabbetlerini de anlamıyorum. 230 a aldığın aracı ona göre satarsın 265 e aldığın dızeli yine 35 bin lira üzerine satarsın zaten. Yani sattığında tekrar elinde olacak farkı neden ekstra bir fark ödemiş gibi hesaplıyorsunuz bilmiyorum. Dedigim gibi 1.6 tdi dsg uzun sureli ortalaman 5.1 üstelik 45 km ortalama hızım var sakinin de sakini kasarak kullanım ile. Diger dizel kullanan çevremdeki arkadaşlarda 6-7 litre arası geziyor. Bizim dizelle yaktığımızla aynı ya da daha azını benzinli araçlarla yakanları tebrik ediyorum. Yakında yakıtta üretirler. Beylikdüzünden çıkıpta ümraniyeye 45 km yolu 2,5 saatte giden ya da batısehirden mahmutbey gişelere 3 kmlik yolu 1 saat 15 dakika da giden benzinli araçları sahneye almak isterim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corolla gırtlak dolu. Civicten farklı olarak şerit takip sistemi, çarpışma önleyici, adaptif hız sabitleyici, anahtarsız giriş ve çalıştırma, kablosuz şarj gibi çok ekstrası var. Motor güçleri benzer. Şanzıman aynı. Civic 240 corolla 232 olduğu için iki aracın tüplü fiyatları aynı oluyor. Yukarıdaki özelliklerin rahat 10-15bin ederi var. Bu yüzden tartışmasız corolla derim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferman1987 -- 3 Mart 2021; 0:54:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Corolla otm 190 bin doblo safeline boş paket 15p bin. Fiat her ay arttir kardesim bakalim nereye varacak fiyatlarin
  • 2 hafta önce 255 e Eco elegance için kapora verdim. Daha sonra burayı okudum ve hondaya karşı bir antipatim oluştu. Zorla aksesuar satma olayı yüzünden. Mart listesini bekleme kararı aldım. Bugün de 232 ye flame x-pack aldım. Donanım olarak flame x-pack daha zengin adaptive Cruise control, şerit takip, yaya-bisiklet fren gibi güvenlik donanımları var. Kablosuz şarj, anahtarsız giriş vs her ikisinde de var. Eco elegance da farklı olarak ısıtmalı koltuk ve kör nokta uyarı sistemi vardı. İkisinde de sunroof var. Ama Honda mi Toyota mi dersen Ortadoğu ülkelerini çok gezmiş, asya ve Afrika'da bulunmuş biri olarak Toyota marka değeri ve kalite anlamında çok daha iyi hepsini test ettim. Benim fikrim. LPG konusu ise Toyota 1.5 için 8500 e 5 yıl motor garantili takıyorlar. Toyota 240 Honda 250, bir marka zorla aksesuar satıyor, diğeri kendini kanıtlamış az arızası ile bilinen bir araba. Yani Honda kendi ayağına sıkıyor. 2 hafta önce Civic almış olabilirdim kendileri olmasa.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: swingest

    2 hafta önce 255 e Eco elegance için kapora verdim. Daha sonra burayı okudum ve hondaya karşı bir antipatim oluştu. Zorla aksesuar satma olayı yüzünden. Mart listesini bekleme kararı aldım. Bugün de 232 ye flame x-pack aldım. Donanım olarak flame x-pack daha zengin adaptive Cruise control, şerit takip, yaya-bisiklet fren gibi güvenlik donanımları var. Kablosuz şarj, anahtarsız giriş vs her ikisinde de var. Eco elegance da farklı olarak ısıtmalı koltuk ve kör nokta uyarı sistemi vardı. İkisinde de sunroof var. Ama Honda mi Toyota mi dersen Ortadoğu ülkelerini çok gezmiş, asya ve Afrika'da bulunmuş biri olarak Toyota marka değeri ve kalite anlamında çok daha iyi hepsini test ettim. Benim fikrim. LPG konusu ise Toyota 1.5 için 8500 e 5 yıl motor garantili takıyorlar. Toyota 240 Honda 250, bir marka zorla aksesuar satıyor, diğeri kendini kanıtlamış az arızası ile bilinen bir araba. Yani Honda kendi ayağına sıkıyor. 2 hafta önce Civic almış olabilirdim kendileri olmasa.

    Corolla'nız hayırlı olsun, Corolla üzmez


    Yalnız o fiyattaki Civic'ten iyi kurtulmuşsunuz.


    Zira, geçen hafta ben nakit 240 son teklifi geri çevirdim,


    Aldığınız fiyat çok yüksekmiş




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smallpox -- 3 Mart 2021; 1:0:51 >




  • Honda eco elegance ve Toyota flame x pack kullandım sorusu olan varsa cevaplayabilirim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rush10

    Honda eco elegance ve Toyota flame x pack kullandım sorusu olan varsa cevaplayabilirim

    Civic'teki plastik kalitesi çok düşük geldi bana,


    Corolla'ya bakma imkanım olmadı,


    Onda nasıl acaba?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smallpox -- 3 Mart 2021; 1:2:14 >
  • 
Sayfa: önceki 54195420542154225423
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.