Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2023 (4568. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kelmahmutcüce , Cheset , kelmahmutcüce , yysafer Daha Az
4 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 74 Misafir (8 Mobil) - 67 Masaüstü11 Mobil1 iOS
5 sn
288.966
Cevap
4.621
Favori
47.023.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1053 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45664567456845694570
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • av.ak kullanıcısına yanıt

    st. arkadaşımızdı diyorsun hocam. bizim arkadaşların st tanıdığı falan yok. benim merak ettiğmi bir tane normal, yani araya birilerini sokmadan kendi halindeki birey alt limitten alabildi mi acaba? ben zannetmiyorum çünkü ciddi alıcıydı arkadaşlar hiç biri alamadı alt limitten.


    ama yukardaki arkadaş iddia ediyorya 1.6 dsg scalanın alttan satıldığını soruyorum tekrar söyleysin hangi ay, hangi bayiden satıldı? ama alan kişi onun tanıdığı bunun arkadaşı olmayacak. öyle olanlar alıyor zaten

  • VW de 2020 modeller için bazı modellerde indirim gelebilir. T-roc özelinde indirim bekliyorum liste fiyatında. Polo cephesinde fiyatlar aynı kalacaktır. Polo hala pek bulunamıyor zaten bulunsa da lists fiyatından aşağı vermiyorlar
  • Türkiye'de uretilen toyota corolla hibrid 379 bin lira
    Neyse ki euro düştü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyat bilgisi isteyenlere,31 Aralık’tan sonra bu fiyatalar geçerli değil,4 Ocak’tan itibaren yeni fiyatlar açıklanacak

    Mini;
    5kapı classic 338.000
    5 kapı signature 369.500

    Clubman One iconic Dizel 539.000

    Countryman signature All4 476.000

    Vs...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zerathull

    2 ay önce dediği Ekim'de, 225'e anca 1.0 TSI alıyordun, onu da bulabilirsen. Hatta Kasım'da 230 üstüne çıkmıştı.

    Aynen öyle,beraber çalışmadığımız ama kurumdan başka biri 1.0 aldı ekimdeydi galiba 230a aldı dediler. yani üstteki arkadaşın dediği gibi bir dünya olmadı hiç. ben görmedim. tabi benim dediğim sıradan çinko karbon bireyler öyle sağda solda tanıdığı olanlar değil.


    ama hani iddia ediyor madem alttan 1.6 dsg alındığını söylesin hangi ay hangi bayi satmış normal bireye ?

  • Yeni leon ile ilgili bilgi seat türkiye danışma hattından alınmıştır; ocak ilk hafta fiyatlar açıklanacak, araçlar hazır, ocak 2 yada 3. Haftada showroomlarda olacak , fiyatlar açıklandığında kapora karşılığı rezerve yapılabilcek ( aracı görmeden ne kadar doğru olur orası tartışılır) son olarak bir önceki kasada en düşük paket seviyesinde olan style donanım araç olmayacağını belirttiler. Bu göz önüne alındığında %50 ye girebilecek araç donanımının olup olmayacağı belirsiz ( yeni ateca da sadece iki donanım getirdikleri gibi bir uygulama olabilir) tabiki burada fiyatlar konusunda motor seçenekleri önem taşıyacaktır,sonuçta e-tsi ve eski act tsi seçenekleri seat ürün gamında avrupada da halen mevcut.Ama anladığım kadarı ile %50 bandına girecek alternatifli araç sayısı fazla olmayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mmsportt kullanıcısına yanıt
    Bu araç bayide ne kadar acaba
  • psp P kullanıcısına yanıt

    kur düştü bir de zam mı yapacaklar indirim mi?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: San-juu shi

    Yeni leon ile ilgili bilgi seat türkiye danışma hattından alınmıştır; ocak ilk hafta fiyatlar açıklanacak, araçlar hazır, ocak 2 yada 3. Haftada showroomlarda olacak , fiyatlar açıklandığında kapora karşılığı rezerve yapılabilcek ( aracı görmeden ne kadar doğru olur orası tartışılır) son olarak bir önceki kasada en düşük paket seviyesinde olan style donanım araç olmayacağını belirttiler. Bu göz önüne alındığında %50 ye girebilecek araç donanımının olup olmayacağı belirsiz ( yeni ateca da sadece iki donanım getirdikleri gibi bir uygulama olabilir) tabiki burada fiyatlar konusunda motor seçenekleri önem taşıyacaktır,sonuçta e-tsi ve eski act tsi seçenekleri seat ürün gamında avrupada da halen mevcut.Ama anladığım kadarı ile %50 bandına girecek alternatifli araç sayısı fazla olmayacak.




  • Yani tuhaf birseyler var anlamıyorum seat türkiye danışma hattı dün syle donanım araç olmayacak diyor bugün sitede style ve fr donanım yer alıyor ( sitesini takip etmediğim için bilgi eski kalmış , ama daha dün telefonda bana verilen bilgi bu şekildeydi ) düzeltme için teşekkür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    Turbosuz, mazda da bundan 1.5 atmosferik 3 silindir motorun çok benzeri olduğu söyleniyor, landirenzo LPG firması uyumlu kıt yapacağı söylendi, tabi 20 yılı aşkın süredir 1.6 atmosferik motor corolla da sorunsuzluğuyla oturmuştu, piyasada nasıl yer alır göreceğiz
  • Haklısınız olabillir, ama bu bilgiyi veren seat türkiye, evet dediğiniz gibi style en alt donanım olarak biliyor muhtemelen danışman arkadaş.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayiboga A kullanıcısına yanıt

    Ufak detaylarda var diyorlar hocam led vs


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayiboga A kullanıcısına yanıt

    Bu motor emisyon için avrupa normlarına uygun yeni nesil 3 silindir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kyoshocu kullanıcısına yanıt

    Uzun versiyon amerika piyasasi icin uretiliyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toyota son zamdan ve bu LPG uyumsuz motor sonrası sonu focus gibi olur tutulmaz artık civic zam yemezse bile 240 250 arasında LPG li araçlar corollla müşterilerni kapar.
  • Savior Fenix kullanıcısına yanıt

    Vermiş olduğunuz link üzerinden girildiğinde araç gözüküyor fakat seat sayfasına girildiğinde araç modeller arasında yer almıyor ( sadece ibiza ,arona ve ateca gözüküyor) siz siteye girişi ne zaman yaptınız?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lawy

    Uzun versiyon amerika piyasasi icin uretiliyor

    Uzun tucson Türkiye ye gelmeyecekse farklı bir modele yöneleceğim mecbur. 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KALJOJO

    İş yerinde bir çok arkadaşım 1.6 dsg scalayı almaya çalıştı eylül ve ekimde, alt limitten hiç araba yoktu. Ankara ve çevredeki en az 15 bayiyle görüştüler. Tabi dediğim kişiler normal birey al satçı vs. değil ve bulamadılar. Acaba hangi tarihte nereden buldunuz??


    Siz geleceğe yönelik tahminde değil direk geçmişte olan bir durumdan bahsediyorsanız bunun yaşandığı zaman ve yeri merak etmekteyim.



    Alıntıları Göster

    Hocam tam 2 ay önce net 240 000 tl ye 1.6 tdi dsg premium scala aldık yer Ankara neyi aklınıza yatmadı. Sarı sitede sıfır 250 000 tl ye birçok ilan var. Benim merak ettiğim bu galericiler 10 000 kar ı falan beğenmez bunlar kaça aldı acaba.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 45664567456845694570
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.