Şimdi Ara

SIFIR ARAÇ FİYATLARI - TEKLİFLERİ - STOK BİLGİSİ PAYLAŞIMLARI 2023 (4063. sayfa)

5 sn
288.893
Cevap
4.622
Favori
47.011.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1052 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
5. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 40614062406340644065
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • nirvana34 N kullanıcısına yanıt

    iyi yakalamışşsın

  • k_ucal K kullanıcısına yanıt

    Arkadaşlar civic bekleyenlere tavsiyem Aralik sonunu bekleyin. Heryer civic dolu. Bence eco excutive i en fazla 240a, eco elegance 230 civarina verecek bayiler yada sari sitedekiler. Elinde pesini olanlar kral abi cidden bayiler pesinden kosuyor insanların. Merkez bankası yine faiz artirirsa bayilerin üzerine toprak serpin 😂😂😂

    Ama bu toyota garip hic umurlarinda değil zambile yapıyorlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bace3434

    kapıda var reno 2 bursa

    ama ikinci elmi sifirmi bilemem..millet in bin inceliyor



    Alıntıları Göster

    Clio 4 hb ne kadar diyorlar

  • Arkadaslar Corolla vision multi drive icin teklif alan var mi? veya siraya giren?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • salsalonia kullanıcısına yanıt

    Kısaca cevaplayayım. Hybrid araçlar şehir içi kullanım için düşünülüp planlandığı için, yakıt tüketimleri de şehir içi ortalamanın altındadır. Şehir dışına pek çıkmadığınız 2. bir araç olarak mantıklı bir seçim olabilir. Mesela Yaris Hybrid, sabah motor soğuktur benzin motoru çalışır, az gaza basarsınız çalışır, batarya seviyesi düşmüştür çalışır. Hani elektrikle yol alacağım sürekli diye birşey yok. Anca dur kalk trafikde belki bir süre. Batarya hiç sorun çıkarmadı ama bi kere akü bitti ve servis gelmek zorunda kaldı. Öyle bildiğimiz bir akü yok, o nedenle taksiye vs işe yaramıyor. CVT biraz can sıkıcı haliyle. Tüketim sizin ayaklarınızın altında diyeyim hocam. 5Litre ortalama altında düşmedi Yaris Hybrid ortalamada. Ama siz şehirlerarası kullanırsanız 6-7 de yakar, hatta üstü de. Yok ben şehirden çıkmam, arkamdan geleni de umursamam, öyle 40-50 giderim derseniz 3.5 da mümkün :) Malum dizel Toyota kalmadı, babamda Toyotacı. Elimiz mahkum ufak bişey alacağız yine hybrid :) Keyifli sürüşler dilerim.





  • edysch E kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler, babanıza hürmetler. Saygılarımı iletin lütfen..
  • stay weird kullanıcısına yanıt
    Hocam çoğu kişi vazgeçti bence arayın bayileri bulursunuz. Beni 2 hafta önce dream için aramıştı Ankara alj. Güya geçen ay önümde 500 kişi vardı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adnena34

    Bu mesaj silindi.

    Hocam şu an en uygun fiyat performans aracı KİA-SPORTAGE Cool paket dizel ve otomatik. 308 bin liste fiyatı var ama bayilerdeki durumunu bilmiyorum. Dizel otomatik olarak en yakın rakipleri 60-70 bin tl yukarda başlıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dizel mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1679fbhju

    Onun yerine 370- 380e Ahb alınır geçilir hocam, Mercedesi bırakıp 8 senelik kasaya geçmenin anlamı yok

    A’li serileri amg paket haric kapiya koymam.

    İki aracisa kullandim A180d amg hala kullaniyorum degecek fark olmadigini kullanici olarak soyluyorum

    ama tabiki tercih meselesi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen ay araç yok,6 aylık sıra var, şubat ayına sıraya yazıyorlar deniyordu. 20 günde 6 aylık sıra buhar oldu :) şuanda al satcılar,galericiler vs aradan çekilmiş oldu. Yatırım amacıyla kredi vs ile araç bakanlar da aynı şekilde aradan çıktı. Arz talep dengeye gelmeye başladı. Çok değil 1 ay sonra al-sat amacıyla araç alanların ellerinde patlayacak araçlar. Tabi ki bu ülkede yarin ne olacağını öngörmek zor ama bir faiz arttırımı daha gelirse sektörde yaprak kipirdamaz ve ÖTV indirimi gündeme gelir. İndirim olmasa bile matrah sınırları arttırılabilir. Böylece 290 civarına satılan araçlar anında 240 olur. Bu yüzden kimse %80 sınırından araç almak istemiyor. Düşünsene 290a araç aliyosun çat anında 50bin TL zarardasin. Kullanmak icin bile alınsa insanin zoruna gider.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: emrdmr1

    1.5 TSİ ne kadara geldi acaba?

    Alıntıları Göster
    305 e anlaştık.
    Aynı paraya 1.0 tsi hayalet gösterge ve cam tavanlısı vardı fakat 1,5 yıldır 1.0 tsi Polo kullandığım için bu sefer 1.5 i tercih ettim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

    Abi boz renkli, özellikle mi tercih ettin abi, böyle extreme renkler az tercih ediliyor


    hayırlı mübarek olsun

    Teşekkür ediyorum, aslında aklımda yarış mavisi rengi vardı fakat ülkeye 1.5 olan motor neredeyse hiç gelmediğinden rengine bakmadım. Aracı sonradan bizzat görünce rengini baya beğendim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alitaro

    Geçen ay araç yok,6 aylık sıra var, şubat ayına sıraya yazıyorlar deniyordu. 20 günde 6 aylık sıra buhar oldu :) şuanda al satcılar,galericiler vs aradan çekilmiş oldu. Yatırım amacıyla kredi vs ile araç bakanlar da aynı şekilde aradan çıktı. Arz talep dengeye gelmeye başladı. Çok değil 1 ay sonra al-sat amacıyla araç alanların ellerinde patlayacak araçlar. Tabi ki bu ülkede yarin ne olacağını öngörmek zor ama bir faiz arttırımı daha gelirse sektörde yaprak kipirdamaz ve ÖTV indirimi gündeme gelir. İndirim olmasa bile matrah sınırları arttırılabilir. Böylece 290 civarına satılan araçlar anında 240 olur. Bu yüzden kimse %80 sınırından araç almak istemiyor. Düşünsene 290a araç aliyosun çat anında 50bin TL zarardasin. Kullanmak icin bile alınsa insanin zoruna gider.

    Eğer ötv zammı ve fazi artırımı gelmeseydi şuan fiyatlar hala uçuşta ve araçlar kapış kapıştı , dediğiniz gibi kredili araç alacaklar bi kenara çekildi , ötv düşermi yada indirim, kampanya gibi bir şey olur mu diyenlerde bi kenara çekildi , araçlar pahalandığı için alamayanlar da artık yok .


    Haliyle galericilerle bayiiler başbaşa kaldılar , piyasayı gören uyanık galericilerde siparişlerin çoğundan çekilmeye başlayınca bayiilerde haliyle kampanya yapmaya başladılar . Eğer dediğiniz gibi faiz artışı gelirse !!! Üstüne bi de dolar-euro da gerileme yaşanırsa , o zaman en büyük kazığı galericiler bayiilerden yemiş olacak .

    Fiyatlardaki düşüş üzerine bir de panik havası yaşanırsa , sarısitedeki ilanlar çok hızlı bir şekilde düşüşe geçebilir , sonuçta zararın neresinden dönerlerse kârdır. (işte sen o zaman izle eğlenceyi , bayii bir taraftan galeri bir taraftan kampanya yapmaya başlarlar, iç piyasayı bu kadar şişirmek umarım yanlarına kalmaz)

    Adam sarı siteye ilan koymuş Nissan Xtrail 458 bin TL

    Bayii de kampanya yapmış 430 bine :)

    Gün gün takip edicem o ilanı , bakalım ne olacak .


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • uyaran kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ironi ise komik, ciddi ise daha komik. Adam 15 senedir çalışan emekçiyim, Allah'a peygambere söven küffarların işçilerinin kaldırım taşı dizerek 6 ayda aldığı arabayı ben 15 senedir alamıyorum diyor, siz İslami düzen diyorsunuz. Dikkatinizi çekerim arkadaş 0 passat falan istemiyor, alacağı araç egea baz paket. Ne yapsın, Flintstone's daki taş tekerlekli arabaya mı binsin? İslami düzen petrol çıkıyorsa ya da yöneticiler gerçekten kul hakkı nedir biliyorsa güzel, bunlar haricinde sonuçlarını görüyoruz ülkenin azıcık doğusunda. Neyse siyaset yapmayacağım...

    Yıl 2021 olacak, araç dediğimiz şey artık temel bir ihtiyaç. Evde aracı olup çevre için ya da ekonomi için toplu taşıma kullanan bir çok insan da var. Araç = ihtiyaç. Ne yapsın adam hanımı çocuğu kucağına alıp koşsun mu kayınvalidesine elele? Ben 30 yaşında ilk aracımın sahibi oldum, 10 senedir aralıksız gece gündüz çalışıyorum. Bizim değil bize bunun hak görenlerin ayıbıdır bu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Pendo

    T-roc hala sert plastik mi ?Biyerde son serilerde yumuşak malzeme ile geliyor diye bişey görmüştüm ama.Bir de dsg kuru mu ıslak mı acaba?

    3008 1.6 active’den en full t-roc'a geçilir mi?

    niye alt segment araca geçiyorsunuz?


    eğer cebinizde 50-60bin tl kalmayacaksa aracınızı satıp t-roc'a geçmek saçma olur

  • edysch E kullanıcısına yanıt

    Hibrid yarisin 35 A lık 12 V luk bir aküsü vardır, donanımlardan o sorumludur, arka koltuğun altındadır, motor bölmesindeki sigorta kutusunda da bağlantı ucu bulunur, oradan takviye edilir. Zaten takviye edilip araç kontağı açıldıktan sonra da neredeyse fonksiynu kalmaz. Aküsü ancak serviste bulunur, bizim aracın aküsü bittiğinde Eskişehir'de hiç bir yerde aynı ölçülerde akü bulamadığımız için servisten almak zorunda kalmıştık. Sizin de dediğiniz gibi tam bir şehir içi aracıdır.

  • İstanbuldaki bir bayi 2020 Honda eco elagence paket için 248 bin Tl fiyat verdi arkadaşlar.Var mı daha aşağı fiyat teklifi alan?
    Sanırım ocak ayına doğru 230 bandına doğru gelecek fiyatlar.Ayrıca 60 bin tl 0,49 faiz oranı da mevcut.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mdkaya89 M kullanıcısına yanıt

    kesinlikle acele etmeyin.İstanbuldaki bayilerde her türlü renk mevcut ve fiyatları 248 bin tl ye kadar düşmüş durumda.Daha da düşecektir.Şu an da piyasada yaprak kıpırdamıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turnkiller kullanıcısına yanıt

    özel serilerden elimizde 1.2 75 hp -1.2 100 hp turbo manuel olarak 2 adet versiyonu var



    CORSA ESS 1.2 75HP MT5 D2 & Stepne KUVARS GRİ 173,000 TL


    CORSA EDT 1.2 100HP MT6 D2 & Tam Boy Stepne SİYAH RENK 183,000 TL



    CORSA DYN 1.2 100HP MT6 D57 & Otomatik Klima GECE MAVİSİ 192,000 TL



    CORSA INNO 1.2 100HP MT6 D41 & Siyah Tavan & Karartılmış Camlar & Siyah Jantlar KUVARS GRİ 193,000 TL






  • 
Sayfa: önceki 40614062406340644065
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.