Bahse bile girerim, faizler artacak. |
200bps < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Artacağı şu aşamada kesin zaten kamu bankaları fiyatladı çoktan tüketici 1,28den 1,41e konut 1,19dan 1,25e çıkarıldı toplantı öncesi. Asıl mesele beklenen ve piyasanın istediği 300 baz puan gibi bir artış mı olacak yoksa yapmış gibi gösterilecek hafif bir geçiş mi? Açıkçası 300 altının kuru durdurmak yerine beklentiyi boşa çıkararak tetikleyebileceğini düşünüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Katkılarınız için teşekkür ederim. Gayet açıklayıcı ve net olmuş kafamdaki soru işaretleri giderilmiş oldu. Çünkü henüz arabaya binip incelemedim bile. Cam tavanı eşimle çok çok istedik ancak Ne yazık ki Çoğu bayi 3-4 ay sonraya sıra veriyor ve kur artışıındaki hızı göz önüne alınca fiyatlar erişilemez boyutlara ulaşır, alamayız korkusu ağır bastı. Bir gün vaktim var düşüneceğim hocam sağolun. |
Teşekkürler hocam o tepkileri verebiliyorsa gayet güzel < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hibrit araç sahipleri garanti bittikten sonra akü değiştirecekleri zaman, akünün fiyatını görünce pişman olacaklar. |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Türkiye'de doğru düzgün hibrit araç ile alakalı sorun yaşayan yok, ne yaşamış ise yazsın da biz de öğrenelim madem. Vaktim olursa bakarım sonuçta öğrenmenin yaşı yok ama akü işinde kural icat edildiği günden beri aynıdır. 15 günde bir aracı kullanmanız lazım, ısıdan ki burada Toyota'da koltuğun altında filtre var arada temizlemek gerekli, aküleri uzak tutmanız gerekli ve bu aksamları sudan uzak tutacaksınız yani motoru yıkamayı unutun. Bunun harici kullanıcının dikkat etmesi gerek bir kural yok, saçma sapan iş bilmeyen kişilere aracını elletmesi hariç tabi. |
arkadas galerıcı dedıkı daha cok ötv zammı gelcemıs ona gore hazırlanın yanı alan cok kısı vazgecer |
Ne zaman ötv indirimi gelecek dedikodusu olsa arkasından zam geliyor. Almayın almayın diyenler olası bir kur hareketinin veya ötv artışının vebalini taşıyabilir mi.. Bir şey tavsiye etmeden bin kere düşünün.. |
şöyle bi 2.5 yıla bekliyorum ben |
Fiyat nedir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
su an teslim alinabilir sifir araba yokmu arkadas bir tane datcia var demisti gitti onu aldi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Senin elinde kaç araç var? Kaç araçlık stokla usulca kurbanlarını bekliyorsun?? Kaç tane araba stokladıysan bir an önce sat ve git bu forumdan lütfen. Kat kat fazlaya sat. Çılgınlar gibi kar et, para kazan, ve doy artık. (tabi böyle bir şey mümkünse) Ve senden rica ediyorum bir daha bu foruma yazma. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi temürrmelik -- 22 Ekim 2020; 3:39:4 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Stabil fiyatlı bir ülkede olsak 2021 de gelmesi planlanan Juke Captur Yaris Cross gibi araçları bekleyin derim. Ama burası Türkiye işte B suvlar 300 bin deseler 2021de bakar kalırım ben. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Liste fiyatı, 241Bin Aksesuar olarak 2 yıl garanti uzattım ve yan basamak taktırttım. Toplamda 3850 TL. Yuvarlak hesap 245Bin'e geldi bana. dışarıda Seramik kaplama yaptırtıyorum (kuzenimin yerinde), kaskosu, Trafik sigortası,bagaj havuzu ıvırı zıvırı Yaklaşık 250Bine mal oldu. |
Yaris Cross Kasımda, Corolla Cross Martta diye duydum, kesin bilgi değildir. |
Araçta ekstra paket var stil paket diye geçiyor. Cruise kontrol, sis farı, çelik jant, deri direksiyon ve vites, park sensörü gibi eklentiler var. Beyaz Renk aracım benimde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |