Küçükken ezik yetişmiş birini nasıl anlayabiliriz? En kolay yolu şu, eğer dikkatini rahatlıkla bozabiliyorsanız, karşınızdaki kişi ezik yetişmiştir. ... Mesaja git »
Beyler bir yere kişiye özel çiçek göndermek istiyorum.çiçek sepeti o yere gönderim yapmıyormuş.çiçeği nasıl gönderebilirim?fikirlerinizi bekliyorum.bi... Mesaja git »
Beyler türk telekomdan pttcell e geçiş yapıp kampanyalarından faydalanabiliyormuyuz?... Mesaja git »
Beyler zara markasının yaz için hafif ama kalıcı hem de çok kalıcı parfümlerinden hangisi iyidir? Baya parfüm çıkardı zara.... Mesaja git »
Farklı mecralarda defalarca konusu açılmış, belgeselleri yapılmış, filmlere konu olmuştur Titanic. Yani anlayacağınız taze bir konu değil aslında hika... Mesaja git »
Telefon açılmıyor.Büyük ihtimal anakart arızası.Pili yeni alınmıştır.Birkaç kez tamir için içi açıldı,bakıldı vs.Fiyatı 100tl olup kargo alıcıya aitti... Mesaja git »
Beyler bir sorunum var.iphone se kullanıyorum.youtube da video izliyoruz diyelim.izlerken videonun üstüne bir kere dokunursak pause butonu vs cıkar bi... Mesaja git »
Beyler fıskiye camı değilde tavanı ıslatıyor.bunun için ayarlama aparatı varmış.nereden temin edebiliriz?kullanan bulunduran varmıdır?... Mesaja git »
Beyler bir sorum var. iphone um bozuldu.Açılmıyor daha.Kaldı yani öyle.Başka bir iphone satın aldım.Eski bozuk olan iphone daki apple kimliğimi şifrem... Mesaja git »
Ttnet in vermiş olduğu Airties 5650'yi netspeed de kullanma şansımız varmı?... Mesaja git »
Beyler ttnet in verdiği 5650 modeli Netspeed servis sağlayıcısı ile kullanabilirmiyiz?... Mesaja git »
Satılık LA Noire Sec hak Pri forumda Tr psn 20tl... Mesaja git »
HP laptoptan çıkartılmıştır problemsiz.
Fiyat 80 TL olup kargo alıcıya aittir.
Not:ram'in hızı nı tam olarak bilmiyorum ya 1333 yada 1600mhz.HP g6... Mesaja git »
Satılık God of War Sec Tr psn 50tl Pri forumda Satılık L.A. Noire Sec Tr psn 25tl Pri forumda... Mesaja git »
God of War Sec Hak TR psn 50 TL Pri hak forumda Ödeme ziraat/yapıkredi Takas düşünmüyorum... Mesaja git »
Beyler diyelimki eturuncu vadeli hesabı mobilden kapattım.tek vadesiz kaldı.daha sonra açtığımda hoşgeldin faizi devam edermi?... Mesaja git »
Peki yine aynı şekilde paramız eturuncuda diyelim.kartla alışveriş yaparsak eturuncu hesaptan çekiyor değilmi? Peki ya 2 hesapta da para varsa? Hangis... Mesaja git »
Peki yine aynı şekilde paramız eturuncuda diyelim.kartla alışveriş yaparsak eturuncu hesaptan çekiyor değilmi? Peki ya 2 hesapta da para varsa? Hangis... Mesaja git »
Beyler atm den para çekecem diyelimki.illa paranın vadesizdemi olması gerekiyor?eturuncu dan para çekemiyormuyum?... Mesaja git »
Beyler e-turuncu hesap açtım.Kartım vs geldi.İnternet mobil şubeden turuncu extra sekmesini açtım ve devam dedim.turuncu extra ekranı aktif oldu dedi ... Mesaja git »
devre dışı bırak dediğim zaman hem güncellemeler yüklenmeyecek hem de güncellemeyle ilgili soru vs. sormayacak değilmi windows bana? güncelleme diye b... Mesaja git »
Beyler elimde tp link TL-WN951N model wireless pci adaptör var.Anakartım Asus p5kpl-am se marka ve model.Bu adaptörü bu anakarta takabilirmiyim?1 tane... Mesaja git »
Beyler yukarıdaki sorumu cevaplarsanız memnun olurum... Mesaja git »
Beyler arı hesaba akşam 5 ten sonra para giriş çıkışı yapamıyoruz.acaba eturuncuda böyle bir kısıtlama varmı? Akşam 8 de hesabıma para yatırabilirmiyi... Mesaja git »
Merhaba arkadaşlar,
Windows 7 ve 8.1'de bildiğiniz gibi güncellemeler Windows Update'e düştüğünde üzerlerine tıklayıp istediğimiz güncelle... Mesaja git »
Herhangi bir kargo ile mng yurtiçi gibi diyelimki bir adrese gönderi ücreti 20lira.ben adrese değilde şubeden teslim alınacak diye gönderirsem fiyatta... Mesaja git »
Beyler herhangi bir kargo ile mng yurtiçi gibi diyelimki bir adrese gönderi ücreti 20lira.Ben adrese değilde şubeden teslim alınacak diye gönderirsem ... Mesaja git »